Şimdi Ara

PS 2 'me CHİP nerden ve nekadara taktırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ps 2 aldım fakat chipsiz olduğu için sadece orijinal oyun oynayabiliyorum. Sizce CHİP taktırmam mı gerekir yoksa 2. el orijinal oyunlar mı oynamam daha münasiptir ?
    Güvenilir ve kaliteli bir CHİP nekadara mal olur. Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim...

• 2.ci el orijinal oyun alıp oynaman konsolun ömrü açısından katkısı küçük olsada vardır ... netten arayıp bulman çeşit açısından pek kolay olmayabilir ama piyasa daha ölmüş sayılmaz .. ki ps3 ün bazı versiyonlarıda geriye dönük orijinal ps2 oyunları oynatması biraz da olsa canlı tutuyor şuan ps2 oyunlarını ...

çip vb. konuları konuşmak forum bünyesinde yasak olduğunu belirtmek isterim ... yardım isterken boş yere ceza gelmesin sonra
    quote:

Orjinalden alıntı: reklamalk

Arkadaşlar yeni ps 2 aldım fakat chipsiz olduğu için sadece orijinal oyun oynayabiliyorum. Sizce CHİP taktırmam mı gerekir yoksa 2. el orijinal oyunlar mı oynamam daha münasiptir ?
    Güvenilir ve kaliteli bir CHİP nekadara mal olur. Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim...

• Bu forumda bu tip illegal paylaşımlar yapmak yasaktır!
  • 2.el orjinali tercih ederdim ben olsam. zaman gelir ps3 almak için satarsın ps2yi orjinal oyunlarıda upscala ile ps3 tede oynarsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_18866625/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4mula1 -- 26 Nisan 2008; 19:07:54 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. PS konusunda biraz acemiyim de kusura bakmayın. Önerilerinizi muhakkak dikkate alıcam...
  • İllegal konuları konuşmak yasaktır arkadaşlar. Yeni üye olduğunuz için uyarı almayacaksınız reklamalk ama lütfen forum kurallarını okuyunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.