Şimdi Ara

Ps 4 Almak İstiyorum Ama ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaza doğru elimde 1500 TL civarında param olacak. Ps 4 almaya karar verdim ama çok pahalı onu bırak oyunları çok pahalı ve sadece hafta sonları oynamaya vaktim kalıyor. Sizce alayım mı almayayım mı? Eğer oyunları ucuza alabileceğim bir yer varsa almayı planlıyorum en azından 100 150 TL arası oyunlar olsa alırım da 250 TL ne abi.

• Hesabini tr acarsan pahali olur. 250 dedigin tr psn fiyatlari. Us hesap acarsin. En pahali oyun 60 dolar. Yada forumda ki kardeslik konusunu incele 50-60 tl ye oyun alabilirsin.

Zaten alacagin oyunlari farkli hesap ile alirsan oynadiktan sonra uygun bir fiyata forumda da satabilirsin.

Kisacasi bende senin gibi oyunlar masrafli olacak diye dusundum ama asiri bir masraf yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 100-150 arası alıyoruz 250 ye alanmı var bu forumda acaba

• imzadaki sistemi kullanıp 1350 TL'yi geçmeyen ps4'e pahalı demek
  • microbic kullanıcısına yanıt
    Us hesap açınca oyun dilleri Tr olmuyor dimi.
  • RenadTG kullanıcısına yanıt
    TR destegi oyunlar sadece TR psn den alinmasi gerekli.

Soyle ornek vereyim. Benim esas hesabim US. Ama drive club'i tr hesap acip ordan aldim. Oyunu US hesabimdan turkce oynayabiliyorum.

Tr hesap açıp ordan almışsınız ama US hesabınızdan Tr olarak oynayabiliyorsunuz hiç bir şey anlamadım
  • Ps4 alana kadar bu dedigimden bisey anlamayabilirsin cihazi alana kadar bende anlamamistim :D

Baska bir hesaptan alinan oyunlari diger hesaplardan oynayabiliyorsun. Bir cihaza 16 tane hesap kurabiliyorsun.

Baska hesaptanda almis olsam farketmiyor. Iki hesapta makinede ana hesap olarak etkin.

Hocam simdi kafani karistirmayalim sen al cihazi. Oyun fiyatlarini uyguna alirsin kafan rahat olsun :D Sonrasi zaten geliyor anlarsin olayi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microbic -- 18 Ocak 2015; 0:16:52 >
    Peki güncel oyunların fiyatları nasıl?

US psn de 60 dolar en pahalisi. Hongkong da daha uygunlarida var.

Ama kardeslik diye bir olay var. Bu konuya goz atarsan anlarsin ortalama 30 ile 70 tl arasinda oyun alabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84506155]

Teşekkür ederim hocam

Rica ederim :)

• 2 veya 3 tane kutulu oyun al 2. el oyna sonra takas yapa yapa değiştir en güzeli forumda 2. e takas bölümü var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.