Şimdi Ara

PS Cafe açmak istiyorum.. ama biraz farklı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS3 kafe açmak istiyorum.. ama sadece Guitar Hero oynanacak bir cafe bu.. "5+1 ses sistemi" ve "3 odacıklı" bir dükkan yada daire katı düşünüyorum..(ilk etapta 3 oda ile başlıycam.. tutarsa arttırcam) oyunun haricinde film de izlenebilcek.. buda kişi başı fiyat tarifesi uygulayacağım.. kaliteli 5.1 ses sistemi ve kaliteli lcd-let tvler olacak.. gh'kişi başı da saat 5tl gibi düşünüyorum.. bulunduğum yerde 2 tane ps3 kafe var ama GH cafe tarzı bir yer yok.. bulunduğum yerde toplamda 4-5 lise ve 3 üni var.. küçük bir yer ama öğrenci var göründüğü üzre.. tanıtımımı da okul karşılarına reklam pankartları asacak şekilde yapcam.. ist. anadolu yakasındayım.. sizden ricam bu konu hakkında bilgi sahibi olanların cevap yazmaları.. bana çok yardımcı olacaktır cevaplarınız çünkü.. size sorularım ise..

1.)sizce bu düşünce bana para kazandırır mı..?
    -ör: 3 oda ortalama 2 kişi gelse saat 10tl.. günde 5er saat doldursam en azından odaları günlük 150tl olur..
    -ör2: 1 film kişi başı 5tl. özel odacıklar olacağı için en az 2 veya grup halinde insanlar gelir diye düşünüyorum.. 2 saatlik film ortalama 10tl bırakır..

2.)bu işe girişmeden önce iyi bir fizibilite çıkartmam lazım.. sağlamcı bir yapım vardır.. en ince detayı bile hesaplamaya çalışırım.. bu dükkanı açmam için vergisiydi, cartı curtu, iziniydiş filen... bana kaça patlar..?

dükkan kiralık tutucam.. dükkan yada daire düşünüyorum.. tek kişi olacağım.. kişiler geldiğinde küçük bir çay ocağım da olacak.. tost ve içecek servisi için.....

arkadaşlar konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar benide bilgilendirirse çok sevinirim.. herkese selamlar...

• Activision artık guitar hero oyunları yapmayı bıraktı.
    O yüzden sürekli yeni içerik getirmemenden dolayı sıkıntı olabilir.
  • film işi tutmaz gibi geliyo bana ama gh tutar bence
  • Kazancı idare eder ama daha mantıklı işlere giris derim
  • film işinin tutacağını sanmıyorum ama sadece GH yerine oyun da kullan derim mesela move destekli oyunları getir denemek için bile 50 kişi gelse yeter sana zaten ps3 cafelere bir giden 1 saat oturmaz yada bir giden bir daha gider bence oyun+Gh yap film işi yaş, şahsen bir öğrenci olsam oturur evde izlerim illa ps3 cafeye gitmem.
  • Film orjinal olması lazım? Sinema bile 7TL iken 5TL neden? biraz bunuda düşün.. :)
  • Online battlfield veya modern warfare olsa millet başından kalkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter_Kamıttır -- 10 Ocak 2012; 0:07:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

Film orjinal olması lazım? Sinema bile 7TL iken 5TL neden? biraz bunuda düşün.. :)

sinemalarla eş zamanlı yayını nasıl yapıcaksın?
  • kısa vadede para kazanırsın. ama teknoloji bu sonu yok. 2 gün sonra zarara girebilirsin
  • film işi liseliler için yiyişme aracıdır tutabilir
  • Polis bi baskın yaparsa fuhuştan senide müşterileride alırlar
  • saolun arkadaşlar cevaplar için.. film işi evet biraz sakat gibi.. move olaytını bende düşündüm.. ondanda alıcam galiba.. ben gh serisinin biteceğini pek düşünmüyorum.. satış psikolojisi gibi geliyor bana.. 1-2 yıl çıkartmayıp ardından çıkartacaklar gibi geliyor bana yeni oyunları.. keza kendi storelerine yeni şarkılar ekliyolar.. parayı pastırıp satın alınabiliniyor.. film işini de 5.1 ses sitemi olduğundan dolayı demiştim.. ama move ile oynanabilen bi kaç oyun da ekliycem listeme.. daha yorum yapmak isteyen olursa çok iyi olur.. saolun..
  • tanıdığım bütün ps kafeler internet kafeler battı

guitar herocu kafelerde battı.Dİkkat et derim

ama online cod işini ilk defa duyuyom açıkçası(yinede tek projeyle olmaz)

move alma bozarlar kesin.bi ay dayanmaz

Bu arada istanbuldaysan geliriz olmadı orjin coda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

tanıdığım bütün ps kafeler internet kafeler battı

guitar herocu kafelerde battı.Dİkkat et derim

ama online cod işini ilk defa duyuyom açıkçası(yinede tek projeyle olmaz)

move alma bozarlar kesin.bi ay dayanmaz

Bu arada istanbuldaysan geliriz olmadı orjin coda

korkutma beni :) bulunduğum bölgede hiç olmadığı için başlamak istiyodum böyle bir işe.. zamanla kendimi geliştiririm bende.. online cod'u araştırcam.. fikir için teşekkür ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: extácy

film işi liseliler için yiyişme aracıdır tutabilir

+1 ; Yaparsan geliriz usta ama yişişmemize karışmıycan.
  • Biz burda GH saatine 10 tl veriyoruz 4 kişi oynuyo kişi başı 2,5 TL ye geliyo. TV ve ses sistemide gayet sağlam
    NOT:istanbul/Bakıköy'de mekan
  • Hacı bu arada

Eğer eminsen kendine

çevredeki ps kafeleri guitar herocuları bi gez.Bak bakalım rakipler nasıl işliyor.Geri kalma onlardan
  • öğrenci diyorsun saati 5 lira diyorsun saati 3 tl yap bak gece 2 ye 3 e kadar açık kalırsın :D
  • Böyle bi yere ben kız arkadaşımla gelirim samimi söylüyorum . Yalnız 5 lira yerine fiyatı biraz aşağı çekmelisin . Bir de sıcak içecekle birlikte çerez sistemini de oturtabilirsen on numara olur .
  • saolun arkadaşlar yanıtlarınız için.. film işini çıkardım menüden fiyat konusunda da ilk 1-2 ay bi ayarlama getirebilirim..

@innate RAP: kardeşim bakırköyde kaç tane var bilmiyorum ama açmayı düşündüğpüm semtte 2 ps kafe full pes oynatıyor onlara alternatif bende bişeyler düşündüm.. bakırköyede çok uzağım.. istanbulun başlangıcındayım ;) bilgilendirme için saolasın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.