Şimdi Ara

PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
17.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khalkedon

Evet, dışardaki fiyatlar bir anda çok indi. Maalesef bize henüz yansımamış olması çok kötü. Ancak şunu söyleyebilirim; kısa bir zaman içinde bu fiyatlara biz de satıyor olacağız inşallah.

Çok uzak değildir bu günler

İndirim olursa acımam alırım vallahi.Öğrenci adamız sonuçta.
  • Bu PSP'ler kabosuz ile multiplayer oyun oynarken pili kaç saat dayanır?
  • İyi akşamlar, merak ettiğim bir soruyu paylaşmak istiyorum sizinle, acaba bu aleti aldığımız zaman nakit fiyatına taksit yapma olanağınız bulunuyor mu? Eğer böyle birşey mümkünse sizinle alışveriş yapmak beni çok sevindirir.
  • fiyatlar güncelmi
  • bende sizden alisveris yapmak isterim ama ne istanbula gidebilirim nede bir tanıdıgim var internetten alisveris yapma gibi bir imkanimiz var mı?
  • Selam herkse PSP fiyatlarında epeyce bir düşüş olmuştur.

Şu anki fiyalar 298 tl.'dir. Detayla yukardaki ana ilan sayfasındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 29 Mart 2011; 13:46:55 >
  • Taksit imkanı var mı ?
  • quote:

Selam herkse PSP fiyatlarında epeyce bir düşüş olmuştur.

Şu anki fiyalar 298 tl.'dir. Detayla yukardaki ana ilan sayfasındadır.

PSP3004'lere custom firmware atılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

Taksit imkanı var mı ?

Yapıyoruz ancak Sony Eurasia garantili makineler için yapıyoruz onların şu anki fiyatı 360 tl.

quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

quote:

Selam herkse PSP fiyatlarında epeyce bir düşüş olmuştur.

Şu anki fiyatlar 298 tl.'dir. Detayla yukardaki ana ilan sayfasındadır.

PSP3004'lere custom firmware atılabiliyor mu?

Custom Firmware'den kastınız kalıcı version mudur acaba? Eğer öyle ise yeni nesil PSP'lerde bu işlem yapılamıyor. Uzunca bir süre yapılamıyor. Neredeyse 2 seneden fazla bir süre. Ancak bu hiç dert değil çünkü PSP yedeklenmiş oyunları oynatma özelliğini kaybettiği zaman geri getirmesi son derece kolay olan bir işlemdir. Nasıl yapıldığını burada detaylı olarak anlatıyoruz. Bir defa yapıp gösterdikten sonra bir de sizlere yaptırıyoruz uygulamalı olarak. En fazla 30 saniyenizi alacak bir işlemdir. Lütfen sadece rahat olun

• 298 Tl mi??? Bülent abi klavye de yanlış tuşa falan basmadın dimi?

bugünleri de mi görecektim... Vayy be 3000ler 298 tl...
  • Pm olarak taksit imkanı var mı diye sormuştum yok demiştiniz? Şimdi var diyorsunuz şu taksit olayını biraz açsanız süper olacak:-)?
  • kalıcı neden değil yaw ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

298 Tl mi??? Bülent abi klavye de yanlış tuşa falan basmadın dimi?

bugünleri de mi görecektim... Vayy be 3000ler 298 tl...

Yok AzRock bi yanlışlık yok Şu anki fiyat 298 tl.

quote:

Orijinalden alıntı: tainted_life

Pm olarak taksit imkanı var mı diye sormuştum yok demiştiniz? Şimdi var diyorsunuz şu taksit olayını biraz açsanız süper olacak:-)?

Garantili makineler için takist imkanı vardır. 360 tl. değerinde olan makineler. 298 tl. değerinde olan makineler için taksit imkanı yoktur ve sadece nakit para şeklinde çalışılmaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

kalıcı neden değil yaw ?

southbeachFL selamlar,

Bu sorunun cevabı hacker'lara sormak lazım

• peki şu kırılma işlemindeki psp yi kapattıgımızda versiyon siliniyormuş bunun yöntemi nedir paylaşırmısınız ?
  • psp yi kapatınca deil şarjı bitince gider versiyon. çünki kapatınca standby konumunda kalır zaten makina ama hemen hemen hiç şarj yemez. giden versiyonda iki işlemle tekrar düzelir. bu işlemleride kendiniz çok basit bi şekilde yapabilirsiniz.
    bu arada 2.el psp3004 almak isteyen varsa cvp yazsın ben artık kullanmıyrm sadece 2 ay kullanıldı makina ankara içi tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astragalusemk -- 2 Nisan 2011; 14:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astragalusemk

psp yi kapatınca deil şarjı bitince gider versiyon. çünki kapatınca standby konumunda kalır zaten makina ama hemen hemen hiç şarj yemez. giden versiyonda iki işlemle tekrar düzelir. bu işlemleride kendiniz çok basit bi şekilde yapabilirsiniz.
    bu arada 2.el psp3004 almak isteyen varsa cvp yazsın ben artık kullanmıyrm sadece 2 ay kullanıldı makina ankara içi tercih.

astragalusemk teşekkürler ve bir kaç ekleme de ben yapmak istiyorum.

Pili bittiğinde, pilini çıkarttığınızda, oyunun ortasında donma-takılma gibi durumlar olduğunda memory stick içinde yüklü olan oyunlar oynayamazsınız. Tekrar memory stick içindeki oynatır hale getirmek ise son derece kolya olan bir işlemdir, en fazla 30 saniye bilemdiniz 1 dakikanızı alacaktır. NAsıl yapıldığını bire bir uygulatarak anlatıyoruz eğer uzaktaysanız da telefon ile birlikte yaptırıyoruz.

• quote:

psp yi kapatınca deil şarjı bitince gider versiyon. çünki kapatınca standby konumunda kalır zaten makina ama hemen hemen hiç şarj yemez. giden versiyonda iki işlemle tekrar düzelir. bu işlemleride kendiniz çok basit bi şekilde yapabilirsiniz.

sanırım batarya ile alakali birşey ? diyer versiyonlar ile sadece stand by bırakma değişik değilmi ? ozman şarj aletini kaybetmemek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

sanırım batarya ile alakali birşey ? diyer versiyonlar ile sadece stand by bırakma değişik değilmi ? ozman şarj aletini kaybetmemek gerek

şarjı tam bitmeden tekrar şarj ederseniz bu format olayını yinelemek zorunda kalmazsınız. ki 30 sn lik bi işlemdir.
    bu arada önemli bi nokta; oyunları hafıza kartına atıp oynadığınızda donma durumu olabilir. Aslında orjinal hafıza kartlarında bi sıkıntı olmaz ama onların fiyatıda gerçekten uçuktur. o yüzden eğer hafıza kartınız orjinal deilse mümkün olduğu kadar makinadan çıkartmamak gerekir. yani oyun,müzik,film falan aktarımını makinayı pc ye usb kablosuyla yapmak tavsiye olunur...

• İlk psp'imi kendilerinden almıştım o sıra 2001 version 280 liraydı 6 ay sonra 3001 çıktı sonra yıllar geçti şimdi nerdeyse oda 280 lira olmuş vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 11 Nisan 2011; 3:26:52 >
  • Slmlar herkese iyi forumlar...
    Satmı$ olduğunuz psplerde kart fiata dahil değil sanırım.Orjinal 8 GB Memory Stick Pro Duo we 4 GB Memory Stick Pro Duo fiatlarını öğrenebilirmiyim satıyorsanız.2. el almayı dü$ünüyordum ama fiatlar baya dü$mü$ neredeyse o fiata 2. el satanlar war en kısa zamanda görü$mek üzere...Bu arada bir sorum olacak neyse çok fazla sorum olacağı için yüz yüze görü$ünce sormakta fayda war
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.