Merhaba Serbulent Bey, elinizde PSP GO var mi? Varsa nakit olarak almak istiyorum, kargo yu nasil halledebiliriz ?
quote:
Orijinalden alıntı: khalkedon
quote:
Orijinalden alıntı: EaqLe
Taksit imkanı var mı ?
Yapıyoruz ancak Sony Eurasia garantili makineler için yapıyoruz onların şu anki fiyatı 360 tl.
quote:
Orijinalden alıntı: WoraZ
quote:
Orijinalden alıntı: khalkedon
Selam herkse PSP fiyatlarında epeyce bir düşüş olmuştur.
Şu anki fiyatlar 298 tl.'dir. Detayla yukardaki ana ilan sayfasındadır.
PSP3004'lere custom firmware atılabiliyor mu?
Custom Firmware'den kastınız kalıcı version mudur acaba? Eğer öyle ise yeni nesil PSP'lerde bu işlem yapılamıyor. Uzunca bir süre yapılamıyor. Neredeyse 2 seneden fazla bir süre. Ancak bu hiç dert değil çünkü PSP yedeklenmiş oyunları oynatma özelliğini kaybettiği zaman geri getirmesi son derece kolay olan bir işlemdir. Nasıl yapıldığını burada detaylı olarak anlatıyoruz. Bir defa yapıp gösterdikten sonra bir de sizlere yaptırıyoruz uygulamalı olarak. En fazla 30 saniyenizi alacak bir işlemdir. Lütfen sadece rahat olun
nakitde sony garantisi olmuyormu_?
Fiyatlarda bir dalgalanma oldumu acaba ?
300 lira son mu ): 250 olsa direk alırdım bakırköydeyim zaten.
fiyatlar güncel mi acaba?
2004 ne kadar?
Kargo sanamı ait?
Garanti?
Yazın almayı düşünüyorum fiyat düşer mi o zamana kadar ?
Pm atmıştım daha cevap gelmedi bir bakar mısnız?
merhaba bende psp alıcamda soyle bir sorum olucak psp go nun ekranının bıraz daha kucuk olması ve seklı sebebıyle hosuma gitmedi onun ıcın 3004 almayı dusunuyorum. Acaba psp go, psp 3004 e gore cok mu üstün yani alıcaksan psp go mu al dersiniz. Temmuz ayı içinde magzanıza gelip cihazı almayı düsünüyorum. Kredi kartına taksit yapıyor musunuz ? Birde 3004 her oyunu acıyor mu siz gerekli yazılımı yüklediginizde ? Teşekkür ederim...
ödeme şeçenekleri neler acaba
pm.
Hayırlı Satışlar Güzel Ürün Yakında Bir Adet de Ben Alıcam inşallah
pm
Taksit olayını biraz daha açabilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşle Barut
Taksit olayını biraz daha açabilir misiniz ?
aynen ?
arkadaşlar az once konuştum ellerinde ürün kalmamış kısa sürede gelir umarım yoksa bugun bir yakınıma alcaktım.
8 GB MARK2 Memory Stick Pro Duo Alacağımda PSP 3004 6,20'de Çalışırmı Bu Kart?
Bülent abi dün analog'u değiştirmek için geldiğimde görmüştüm... Vitrinde PSP 3004 Pearl White diye bir model vardı. İlk bakışta aşık oldum. Psp'de çoğumuzun aksine gümüş'ü daha çok seviyorum... Sorum ise şu: Vitrindeki o Pearl White olanlar Gümüş mü yoksa beyaz mı?
Bump: Google'da baktım ama hem beyaz çıkıyor hem de gümüş modeller çıkıyor kafam karıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
Bülent abi dün analog'u değiştirmek için geldiğimde görmüştüm... Vitrinde PSP 3004 Pearl White diye bir model vardı. İlk bakışta aşık oldum. Psp'de çoğumuzun aksine gümüş'ü daha çok seviyorum... Sorum ise şu: Vitrindeki o Pearl White olanlar Gümüş mü yoksa beyaz mı?
Bump: Google'da baktım ama hem beyaz çıkıyor hem de gümüş modeller çıkıyor kafam karıştı...
Pearl white inci beyazıdır.Silver gümüştür.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
Pearl white inci beyazıdır.Silver gümüştür.
Teşekkür ederim. Demekki onlar beyazmış... Yani şundan değil: