Şimdi Ara

PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
17.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Sene Sony Eurasia Garantili PS Vitalar Geldi .

PS Vita'lar 2 modelden oluşmaktadır Wi-Fi + 3G'li ve Wi-Fi'li .

Detaylı ilan bilgileri daha sonra girilecektir.

Hemen fiyatları bildireyim.

PS Vita Wi-Fi model: 739 TL.

PS Vita Wi-Fi + 3G model: 879 TL.

PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi

PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 23 Şubat 2012; 18:24:40 >

• Sn Khalkedon,

Teşhirde psp vita ürününüz var mı ? Eger varsa deneyip wifi modelinden almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

Sn Khalkedon,

Teşhirde psp vita ürününüz var mı ? Eger varsa deneyip wifi modelinden almak istiyorum

Hedo5 selamlar,

Teşhir için ayırdığımız 3G modeli var Gelip en azından ona bakıp karar verebilirsiniz. Eğer alma düşünceniz varsa elinize aldıktan sonra kesinlikle alacaksınız, o derece Kesinlikle herkese Uncharted Golden Abyss oyununu oynamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 23 Şubat 2012; 19:33:44 >

• Hızlı cevabınız için teşekkür ederim Sn Khalkedon, yarın öğleden sonra dükkanınızda görüşmek üzere , benim için önemli bir websitesi var atplonline.co.uk diye, onu açtıgı takdirde alacagım , teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim Sn Khalkedon, yarın öğleden sonra dükkanınızda görüşmek üzere , benim için önemli bir websitesi var atplonline.co.uk diye, onu açtıgı takdirde alacagım , teşekkürler

Bahsettiğiniz siteye girilebiliyor. Ben de ilk defa denemiş oldum. Browser konusunda çok başarılı değil gibi geldi. Şimdiden söyleyeyim ki sonradan hayal kırıklığı yaşanmasın. Her şeye rağmen gelip görmenizi isterim. İyi günler.
  • Fiyatlarınız güzel fakat ileride spot satışlarınız olacak mı? Daha uygun fiyatlar açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Fiyatlarınız güzel fakat ileride spot satışlarınız olacak mı? Daha uygun fiyatlar açısından

Spot satış fiyatlar çok uygun olmadıkça getirmeyi düşünmüyoruz. Şu an için temin edilen spot ürünlerle arasında en fazla 100 TL. oynuyor. 2 senelik bir garanti için 100 TL. fazladan hiç düşünmeden verilir, sonuçta pahalı bir oyuncak. Şunun sözünü şimdiden verebilirim; en ucuz garantili PS Vita lar biz de olacak. Zaman zaman mağazaların yaptığı kampanyaları saymaz isek. Genelde yapılan o kampanyalarda da az stoklu ürünler oluyor ve kimseye bir şey kalmıyor. Ya da sunulan stok adetleri gerçek değerler olmuyor.

Kısa bir zaman içinde her şey belli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 25 Şubat 2012; 1:31:28 >
  • Vay be! İşlemcisi benim PC den yüksek ufacık aletin. PSP ler düşsünde onu bare alsak.
  • Serbülent Bey

Kadıköy'de Sony Eurasia garantili PS Vita Wifi + Uncharted Golden Abbys oyunu için 749 TL fiyat istiyorlar .

En ucuz garantili vita fiyatının sizin firmanızda olacağını söylemiştiniz , haber vermek istedim .

İyi günler .
  • selam khalkedon yanında promosyon oyunu veriyormusunuz ?
  • psp yi aldığımız zaman konsolun yanında memory stick i siz mi veriyosunuz yoksa biz kendimiz mi satın alıyoruz?
    fiyatlar hala aynı mı? yanında hediyeleriniz var mı?
  • Kredi kartıyla ödeme kabul ediyor musunuz?
  • verdigimiz parayi ,kurus una kadar hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_123

psp yi aldığımız zaman konsolun yanında memory stick i siz mi veriyosunuz yoksa biz kendimiz mi satın alıyoruz?
    fiyatlar hala aynı mı? yanında hediyeleriniz var mı?

Dün 3004+silikon kılıf + orijinal olmayan 16 GB hafıza kartı + 15 seçtiğim oyunla beraber 395 liraya aldım.
  • kapıda ödeme oluyor mu bilen var mı ?
  • [code][/code]
    [DHTUBE=]SLM KARGO İLE ALABİLİR MİYİZ BEN KONYADAYIM?
  • SLM KARGO İLE ALABİLİR MİYİZ BEN KONYADAYIM?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.