Bildirim
PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi - PS Vita Geldi (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağol üstad! -
Khalkedon dvd film ve oyun setlerin hale geçerli mi ? Diğer forumda hiç birşey yazılmamış... -
psvita olayında ne diyorsunuz bekleyelim mi ? Onuda getirecek ve destek sağlıcak mısınız? -
iyi günler.
Dükkanınıza en son geldiğimde (1.5 ay önce) mavi kırmızı pspler vardı... Bayramdan sonra psp almayı düşünüyorum da. İsteğe bağlı kırmızı veya mavi getirtebiliyormusunuz ya da genellikle elinizde bulunuyor mu? -
benim de bir sorum psp lere kendi dükkan garantinizi veriyormusunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: DündenBugüne
hocam daha 1 hafta önce 330 tlydi 340 yaptın şimdi de 350 yapıyorsun en kısa zamanda alacağım sizden ama böyle yaparsanız alamam
evet hocam bu ani zam hareketinin sebebi nedir ? bende almayı düşünüyorum birkaç sorum war ?
quote:
benim de bir sorum psp lere kendi dükkan garantinizi veriyormusunuz
Psp den pek anlamam merak sardım almayı düşünüyorum 3000 serisi . birkaç sorum olcak
kalıcı versiyon atmak için belli versiyon gereklimi ?(gerekliyse kaç ve altı)
diyelim kalıcı versiyon atılamayan bir psp im war cfm atmak için yine belli bir versiyon kesiminden mi olmalı cihazım ?
kalıcı kırmak ile cfm atmak arasındaki terk fark kapatıp açınca gitmesimi ?
ikinci el alabilirim sık çıkan sorunları vardır her cihazın ama bilmeyen anlamaz nelere dikkat etmeliyim ?
siz bu kırma işlemini yapabiliyormusunuz bizim için ?
şimdiden teşekürler
-
Herkse selamlar,
Bu artışın sebebi ben değilim, tek suçlusu dövizdir. Fiyatlar ne kadar artarsa o kadar ürün satışımız zorlaşıyor ve satılmıyor. Ben de para kazanmak istiyorum sonuçta. Şu sıralar dolar inanılmaz bir yükselişe geçti. 330 lira iken döviz 1.600 idi (o zaman 10 tl karı ile veriyordum şimdi ise hiç bir kar kalmadığı gibi 2-3 tl. zararına veriyorum. Doların şu anki fiyatı ise 1.760 . Sizce de normal değil mi bu artışın sebebi. Kamyon kamyon stok yapmak gibi bir lüksümüz yok maalesef. Kendi halinde gariban bir esnafız biz de.
Ben sizin yeriniz de olsam almam bu kadar yüksek iken. Geçmişte de böyle bir şey demiştim ve bana forumdaki arkadaşlar dediler ki, "ne yani dükkana kadar gelen birisine alma mı diyorsunuz? komik olmayın lütfen" gibi şeyler dediler, " hazır ayağınıza kadar gelen kişiye böyle demesziniz" dediler ve bana inanmadılar alay konusu olmuştum
Samimiyetimle söylüyorum, eğer dükkana kadar gelip şunu derlerse; " çok pahalanmış nasıl yaparız şimdi kendimizi eski fiyata göre hazırlamıştık" dediklerinde inanın bana "sizin yerinizde olsam almazdım. Döviz düşünceye kadar beklerdim" diyorum.
Bu yüzden ucuzlamasını istiyorsanız dövizin düşmesini bekleyin derim.
Şu gibi şeylerde olabiliyor: Toptancılarda mecburen dövizin yükselmesinden etkileniyor ve satış fiyatlarında bir indirime gidiyorlar. Yarın toptancımla bir görüşeceğim durumu, indirimle ilgili talebimi dile getireceğim. Umarım istediğim gibi bir haber veririm sizlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 8 Ağustos 2011; 22:31:56 >
-
peki serbülent abi psp'ye kendi garantinizi veriyomusunuz eğer veriyosanız 3 hafta içinde gelip alıcam çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: khalkedon
verdiğiniz açıklama için teşekürler
ama hala cewap bulamadığım sorularım war onlarıda cewaplarsanız sewinirim
ikinci el psp satışınızda warmı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit__ali
quote:
verdiğiniz açıklama için teşekürler
ama hala cewap bulamadığım sorularım war onlarıda cewaplarsanız sewinirim
ikinci el psp satışınızda warmı acaba ?
Bildiğim kadarıyla şuanlık yok. -
quote:
Herkse selamlar,
Bu artışın sebebi ben değilim, tek suçlusu dövizdir. Fiyatlar ne kadar artarsa o kadar ürün satışımız zorlaşıyor ve satılmıyor. Ben de para kazanmak istiyorum sonuçta. Şu sıralar dolar inanılmaz bir yükselişe geçti. 330 lira iken döviz 1.600 idi (o zaman 10 tl karı ile veriyordum şimdi ise hiç bir kar kalmadığı gibi 2-3 tl. zararına veriyorum. Doların şu anki fiyatı ise 1.760 . Sizce de normal değil mi bu artışın sebebi. Kamyon kamyon stok yapmak gibi bir lüksümüz yok maalesef. Kendi halinde gariban bir esnafız biz de.
Ben sizin yeriniz de olsam almam bu kadar yüksek iken. Geçmişte de böyle bir şey demiştim ve bana forumdaki arkadaşlar dediler ki, "ne yani dükkana kadar gelen birisine alma mı diyorsunuz? komik olmayın lütfen" gibi şeyler dediler, " hazır ayağınıza kadar gelen kişiye böyle demesziniz" dediler ve bana inanmadılar alay konusu olmuştum
Samimiyetimle söylüyorum, eğer dükkana kadar gelip şunu derlerse; " çok pahalanmış nasıl yaparız şimdi kendimizi eski fiyata göre hazırlamıştık" dediklerinde inanın bana "sizin yerinizde olsam almazdım. Döviz düşünceye kadar beklerdim" diyorum.
Bu yüzden ucuzlamasını istiyorsanız dövizin düşmesini bekleyin derim.
Şu gibi şeylerde olabiliyor: Toptancılarda mecburen dövizin yükselmesinden etkileniyor ve satış fiyatlarında bir indirime gidiyorlar. Yarın toptancımla bir görüşeceğim durumu, indirimle ilgili talebimi dile getireceğim. Umarım istediğim gibi bir haber veririm sizlere.
Hocam ilânlara ilân güncelleme tarihi ekleseniz daha iyi olurdu
Neyse konuya gelelim Sahibinden.com'da şuan PSPler 330 TL gözüküyor. Hani biri ordan bakıp dükkanınıza giderse sizde 350 diyince müşteri kaybetme olmasın diye söyledim Sahibinden.com'daki ilânların fiyatlarını güncelleseniz iyi olur
-
fiyat neden devamlı artıyor hocam geçen memleket havası yaramış gibi bi espri yaptım ciddiye alıp silmişsiniz . şimdi görüyorum ki fiyat 1 hafta içinde 20tl artmış , cihazlar dolaramı endeksli yoksa o anki psikolojinize göre mi şekilleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 9 Ağustos 2011; 12:10:57 > -
Arkadaş birkaç mesaj üstte belirttmiş zaten yükselen döviz fiyatlarına nazaran cihazın fiyatları da yükselmiş. -
Khalkedon'dan yaklaşık 2 yıl önce PSP almıştım hala kullanıyorum 0 sorun çok memnunum.
PSP'yi en güvenilir alacağınız yer Khalkedon'dur, üstüne tanımam.
1 yıl önce benden kaynaklanan bi sorun oldu ama PSP aman bile demedi, bu kadar sağlam bir alet olduğunu zannetmiyordum.
PSP'ye 1 bardak su döküldü ve tuşlar kendi kendine basıyordu ancak, bataryayı vs çıkarıp 1 hafta kurumaya bıraktım sonra aman demedi 0 sorun çalışmaya devam etti... -
JustNow teşekkürler
Beni Elektro World'le bir tutanlar olmuş Elektro World dünya çapında bir firmadır istediği her şeyi yapar
Yukarda da belirttiğim gibi bizim çok stoklu çalışma durmumuz olmuyor. Haftada bir yeni mal alışımız olur. O yüzden aldığımız ürünlerde dolara endekslidir. Fiyat artışı bu yüzden çok doğaldır ve normaldir.
Bir de fiyatlar artınca herkes yuhluyor kimse normal karışılamıyor (elbette karşılayan vardır). Fiyatlar düşünce de kimse alkışlamıyor!!!
Mal satılmayınca mecburan fiyat düşer, fiyatlar yüksek olduğu için biz de satamıyoruz. Toptancı da bu durumdan etkileniyor. Benim bir üstteki yazımı lütfen okyun.
Şu anda bir indirime gidilmiştir.
PSP 3000 fiyat: 345 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 12 Ağustos 2011; 15:27:18 >
-
pm attım khalkedon -
quote:
Orijinalden alıntı: _LegendmJ_
Psp 99 euro oldu.Acaba sizde fiyat ne olacak ? ps3 te 250 euroya çekildi fiyatların son durumları nedir ?
psp fiyatları çok pis düşmüş o zamn vita çıkmadan stokları eritcekler daha ne kampanyalar çıkar zaman gösterir.dolar düşse bide çok kıyak olur -
iyi satıcı arkadaşlar dolar yükseldiği için fiyattlar arttı diyor üstüne gitmeyin adamın dediği gibi beğenmeyen almaz ya -
Serbülenti bilirim iyi biridir kardeşide öyle dükkanları herzamanki gibi eski yerindedir netten yada dükkandan rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
Cihaz ücretleri dolar üzerinden olduğu için kısmi olarak zaman zaman fiyatlar artabilirde düşebilirde alıp almamak size kalmış.
Aldığınız her ürün için herzaman kendisi destek verecektir size.
Ayrıca Senheiser kulaklıkta satıyordu psp için bilmiyorum devam ediyormu kulaklık psp aksesuarı hafıza kartı oyun versiyon işlemi güvenerek yaptırabilirsiniz..
vadiden cio_cio
:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X