Şimdi Ara

ps2 çeşitleri nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sevgiler saygılar ya bu ps2 nin birsürü çeşidi var ince olanı kalın olanı grisi tüylüsü yünlüsü hangisi en iyisi hangisi nesi yardımcı olurmusunuz

• tüylüsü ve yünlüsü makbuldur.
  • Hayır, tüylüsü ve yünlüsü çabuk ısınıyomuş... Tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Hayır, tüylüsü ve yünlüsü çabuk ısınıyomuş... Tavsiye etmem.

hayır ona klima taktırınca isinmiyormusss.

piyasada sadece slim ince tip sıfır olarak bulabiliyor diye biliyorum.

• Walla sıfır alacaksan elin mahkum slim (ince) alacaksın.Sıfır tank model piyasada kalmadı artık...

Hiç bir elektronik ürünün 2. el alınmasından yana değilim.Slim almanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Walla sıfır alacaksan elin mahkum slim (ince) alacaksın.Sıfır tank model piyasada kalmadı artık...

Hiç bir elektronik ürünün 2. el alınmasından yana değilim.Slim almanı tavsiye ederim...

kardeş sen elektronikcimisin yaww bunlarıı nereden biliyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Walla sıfır alacaksan elin mahkum slim (ince) alacaksın.Sıfır tank model piyasada kalmadı artık...

Yok bea çok birşey demedim ki ben

Ama anadolu teknik elektronik okudum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi yaa o liseler 5 yıllık digilmi.

Anadolu teknik lisesi ben de okudum . hemde 5 yıl
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Yok bea çok birşey demedim ki ben

Ama anadolu teknik elektronik okudum...

• quote:

Orjinalden alıntı: oxygen1001

merhaba arkadaşlar sevgiler saygılar ya bu ps2 nin birsürü çeşidi var ince olanı kalın olanı grisi tüylüsü yünlüsü hangisi en iyisi hangisi nesi yardımcı olurmusunuz

Farkları var. Güç olarak hepsi aynı.
  • ps 2 nin 4 çeşidi war bi kere...

1-tüplü 2-kepekli 3-buğdaylı 4-fullforce

"sen şimdi reklamı görücen, al ! "

• Arkadaşlar ben ince PS2'mi perşembe günü sattım.Ama hala ilgiliyim PS2 ile.Tank modeli -kalın kasa- kalmamış demişsiniz ama eğer doğubanka giderseniz orada bulabilirsiniz.3. katta bir yerde bayağı var.(Şimdi hangi dükkan olduğunu söylemeyeyim).İsteyene PM'den atarım dükkan ismini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Arkadaşlar ben ince PS2'mi perşembe günü sattım.Ama hala ilgiliyim PS2 ile.Tank modeli -kalın kasa- kalmamış demişsiniz ama eğer doğubanka giderseniz orada bulabilirsiniz.3. katta bir yerde bayağı var.(Şimdi hangi dükkan olduğunu söylemeyeyim).İsteyene PM'den atarım dükkan ismini.

Kalmadı demedik yaw sıfırı yok dedik

Warsa piyasada sıfır tank ne ala gitsin alsın o zaman
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben ince PS2'mi perşembe günü sattım.Ama hala ilgiliyim PS2 ile.Tank modeli -kalın kasa- kalmamış demişsiniz ama eğer doğubanka giderseniz orada bulabilirsiniz.3. katta bir yerde bayağı var.(Şimdi hangi dükkan olduğunu söylemeyeyim).İsteyene PM'den atarım dükkan ismini.

Hocam kızmaya gerek yok.Ben sadece sıfırının da olduğunu söylemek istedim.Kusura bakmayın.Net anlatamamışım

• bende ince slim var onun cozunurluğu dahamı yuksek NE FARKI VAR
  • verdiğiniz bilgiler ve geyik esprileri için teşekkürler arkadaşlar . fekat aralarındaki farkı hiçbiriniz söylemediniz bu ince olanı çok ısınıyor diye duydum ısınınca ne oluyor falandı filandı işte öyle...
  • Büyük kasalı olanda adaptör içerdedir. Bundan dolayı, büyük kasalı da ısınır. Çok fazla ısınmaz ama ısınır ve zararı da olmaz. Neyse, neticede sen slim alacağına göre büyük ihtimal -ki öyle yap, çünkü sıfır alırsın- onda adaptör dışarıdadır. Ancak yinede işlemcisi vs'si ısınacaktır. Çok ısındığını söyleye arkaaşlar var, bilmiyorum. Havadar bi yerde olsun, hlının malının üstünde olmasın hiç bişey olmaz. Ev hayvanın varsa bundan dolayı 'kıl, yün, tüy' birikebilir fanlarda falan, açar temizlersin... Hatta lens'in üstüne bile gelebilir. Ama slimde lens açıkta olduğu için rahat rahat temizlersin. Sistem olarak fark yok, 2'si de aynı konsol. Mis gibi al tak oyna işte, takıl. Çok da bi detay yok bilmen gereken bence, çok detaya makineyi almadan girersen kafan karışır, isteğin kalmaz, şevkin kırılır, boralin bozulur, makineyi al detaylarına inersin sonra...

• hepsi çalışma olarak aynı.incilerde ısınma felan war diyolar, öyle bişey yok benim 70004 bir gün boyunca felan açık durduğu olmuştur.70004 güvenlik açısından daha ileri ama mod çipi takınca bişeyi kalmıyor.ince almanızı tavsiye ederim hem tank kasadan daha ucuz hemde ethernat kartı içinde gömülü.
    grisi felanda zevk-renk meselesi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kızmaya gerek yok.Ben sadece sıfırının da olduğunu söylemek istedim.Kusura bakmayın.Net anlatamamışım

Ne kızması arkadaşım Rica ederim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kızması arkadaşım Rica ederim...

ok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.