HDD montajlı bir PS2 aldım ve içine elimdeki Liberty City Stories imaj dosyasını winhiip ile yükledim. İlk seferde nrg uzantılı idi, çalışmayınca uzantısını iso'ya çevirdim ama yine açılmadı.
HDD'yi bilgisayara bağlamak, oyunları görmek ve silmekte bir problemim yok. Ama ilk yüklediğim oyunda böyle olması biraz cesaretimi kırdı doğrusu. Acaba atladığım bir şey mi var yükleme esnasında? MOD1 MOD2 MOD3 falan bi ayarlar vardı ama...
Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyunu için Mode seçmenize gerek yok sadece oyunu açmak için patch'li HD Loader 8B'yi kullanmanız lazım o zaman oyun açılacaktır.
Oyunların hangi Mode'da çalıştıklarına aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.
Ayrıca oyunlar için Mode ayarlamasını WinHiip dışında PS2'den de yapabilirsiniz. Oyun listesinden MODE ayarlaması yapacağınız oyunun üzerine gelin ve gamepad'den select tuşuna basın ve karşınıza gelen ekrandan gerekli Mode ayarlamasını yapın.
İyi oyunlar.
Çok teşekkür ederim, ilk iş deneyeceğim.
hadloader'ı biraz araştırdım da, bendeki ps2'de lens yok. Disk kullanmadan hdloader kurmamın bir yolu var mı acaba?
HD Loader'ın Memory Card'a atılmalık versiyonları da var ama bu özelliğe PS2'deki chip'inde destek vermesi lazım yoksa işiniz yaş benden söylemesi.
var dostum eger sende lens yoksa lensi b ps2si olan arkadasına git ordan yukleyebilirsin ben burdanda yukerim aslında ama msn gel bras uzun hikaye cunki hatta ben sana yapayım janjanlı b hdloader olmazmı yanlız bos b vaktim olmalı onu soyleyeyım gerekli dosyalarıda burdan indirebilirsin
matrix gir ordan mc instali indir lensi ps2 ye tak ama bu sırada senın mc takılı olsun yukleme bittikten sonra senın makinaya mcy tak 3genı basık tut o kadar acılmadıya msn anlatırım
Sanırım hallettim. Şöyle ki:
Kendime bi tane temiz HDloader buldum. Sonra onu patchledim. Sonra bir takım diğer dosyaları da ekleyerek iso haline getirip HDD'ye yükledim. Şu anda UMDA3 ile HDloader'i açıp listedeki oyunlar arasından kendi HDloader'ımı çalıştırıyorum. Onun menüsünden de uyumluluk ayarlarını yaptığım GTA Vice City Stories'i çalıştırıyorum. Zira başka türlü çalışmıyor.
Liberty City Stories'e gelince, iso ebadı 1,xx GB , sanırım küçültülmüş (shriked) versiyon olduğundan çalışmıyor. Onun da tam boyunu ayarlıyorum şu anda.
ignatius, yardımın için çok sağol, adres çok faydalı oldu.
yeni konu açmaktansa burda yazayım dedim arkadaşlar benimde bir problemim var yardımcı olabilirmisiniz..HDloader falandan pek anlamamda, PS cafesi olan bi arkadaşımda ps2 lerde hdd lerde bir sürü oyun var yeni olarak winning eleven in 2007 2008 kadrolu sürümü eline gelmiş ve bunu hdd ye atmak istedik nitekim winHIIP ı kullanarak yaptık.. ps2 yi çalıştırınca listede oyun gözüküyor ama seçince çalışmıyor... bu konuca yardım eden olursa sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme