Şimdi Ara

PS2 İM GİDİCİ HERALDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWET ALTI MOR-GÜMÜŞ- SARI HİÇ FARKETMİYOR ACAYİP DERECEDE CD NİN DÖNDÜĞÜNÜ DUYUYORUM YANİ OYUNUN SESİNDEN ÇOK CD NİN SESİ DUYULUYOR SANKİ MAKİNEYİ YONTUYOLAR BU GİDİŞLE HARDDİSK+NETWORKADAPTER TAKTIRACAM KAÇA PATLAR PS2 MODEL 39004

• Network adaptoru ben zamanında burda 100 lira iken 27 euroya getirtmiştim Avusturyadan.Şimdi baktımda burdaki fiyatlar düşmüş;http://www.kuryap.com(İzmir) 80 ytl.bitane de 80gb hdd alırsan acip rahat edersin benim gibi saatlerce oynarsın lens bozulcak derdi olmadan,hemde loadingler okadar kısalıyorki hiç beklemeden oyun oynuyorsun
  • oldu sağol yardımcı olduğun için bende almaya karar verdim zaten
  • Pişman olmazsın!Pc ve sınırsız bir internet ağına da sahip isen sırtın yere gelmezDetaylı herturlu bilgiye;
    www.ps2hd.com
    Uyumlu hdd listesine;
    http://ps2drives.x-pec.com/?p=list
    (Maxtor aldınmı sorun olmaz zaten,genede listeye bak)

• ÇİPİN MODELİ ÖNEMLİ Mİ Kİ BEN BİLMİYORUM İÇİNE HANGİ MARAKA ÇİP TAKTILAR
  • Çip modeli boot işlemi sırasında önem kazanıyor.Bende mesiah var mesela programları memory carddan başlatma özelligine sahip değil bu yuzden Hdloader dvdsini boot ediyorum.Lens sadece başlangıçta bu dvdyi okuyor.Eger DMS veya Matrix Inf. gibi mc den program başlatan bir çipe sahipsen lense bile gerek yok.
  • çipin markasını merak ediyorum içini açıp baksam herhangi bir sorun olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim maxtor uyumlu mesela ama bu HDD slime takılamıyor sanırım bir de maliyeti ne ben endem e gittim diyelim "Benim harddiskimi PS' me takar mısınız?" diye bana maliyeti ne olur?

Mantıklı bir ücret isterlerse benim arkadaşlar filan komple taktırır ellerindeki HDD leri sanırım...
  • BEN BİRAZ ÖNCE BAKTIM BENİMKİ ESKİ KASA 80 GB HARDDİSK+NETWORK ZIMBIRTISI TOPLAM 180 YTL CİVARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerçekmertt

BEN BİRAZ ÖNCE BAKTIM BENİMKİ ESKİ KASA 80 GB HARDDİSK+NETWORK ZIMBIRTISI TOPLAM 180 YTL CİVARI

HDD yide onlar mı veriyorlar?
  • İŞTE DEDİĞİM GİBİ İKİSİ BİRLİKTE
  • sil nooldu abi aynı kişininmiş topick silemiyoruz cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 21 Ocak 2006 1:41:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.