Şimdi Ara

PS2 NİN ÜSTÜ PARAMPARÇA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWET PS 2 NİN ÜZERİNE DOLAP KAPAĞI DÜŞTÜ VE ÜST KAPAK PARAMPARÇA OLDU İÇ TARAFTA BİRŞEY YOK YENİSİ NE KADARDIR ORJİNAL İSTİYORUM

• öyle idare et,yakında ps3 alırsın...bulamazsın hem kapağı ayrı,bulsan bile bi dünya para isterler...
  • iyi öyle diyorsunda paramparça kapakla adamın göz zevki diye birşey var hem birkaç ay sonra birine söz verdim satacam adam kalkıpta böyle almaz onun için acil bir yerde taktırmam lazım
  • lensin bozulabilir o yüzden en kısa zamanda değiştir. Yan sanayisi var mıdır bilmiyorum ama orjinali en 30 40 yl aşağı değildir. kapak açıkken çalıştırmasan iyi olur
  • Walla 40-50 YTL ise taktır geç bana daha pahalıymış gibi geliyor...
  • piyasada 50 ytl adam orjinal diyor orjinal olup olmadığı anlaşılır mı
  • walla benım sana tawsıyem sony yetkılı bayısıne gıtmen en azından sana orada akıl werırler orjınal dıye kolpa parcayı werırlerse elıne hem parana hemde ps2 yazık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence git doğubanka (eminönünde) çık 5.kata endem elektronik orada gir we sor ne kadar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

walla benım sana tawsıyem sony yetkılı bayısıne gıtmen en azından sana orada akıl werırler orjınal dıye kolpa parcayı werırlerse elıne hem parana hemde ps2 yazık olur

MAKİNE ÇİPLİ DİYE SORUN ÇIKARTMASINLAR NE DE OLSA ADAMLAR KORSANA KARŞI ONDAN SONRA BİR DE BAŞIMIZ DERDE GİRMESİN
  • hiç bişe diyemezler çip taktırınca sadece garanti iptal oluyor sen ver makineyi sony ye onlar yaparlar
  • Yok, hiçbişeyler diyemeyeceklerinden değil olay bence. Derler, ama sen ben backuplarımı kullanıyorum dersin. Ancak buna tabiki inanmayacakları için kıllık yapma ihtimalleri her zaman var...
  • o zaman dogubankta cok güvenilir dükkanlar var oraya götürüp baktırabilirsin
  • KILLIK YAPARLAR HATTA MUHATTAP BİLE OLMAZLAR YAPSALAR BİLE ADAMI SÖMÜRÜRLER 50 YTL İSE 60-70 YTL PARA İSTERLER
  • NEYSE ARTIK ÖYLE BÖYLE HALLEDİCEZ
  • hallet ama benden söylemesi bir yerden yaptır sonra içi toz kapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 26 Ocak 2006 17:54:33 >
  • bence öle idare et kardeş ayrı kapak icin bi dünya para alırlar
  • BİLMİYORUM ARTIK YA HİÇ ÇALIŞMAYACAK YA DA GİDİP TAKTIRACAM AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BİR DÜNYA PARA NEYSE BAKICAZ ARTIK
  • Dostum peşini bırakma arkadaşların önerdiği yerlere bir sor,elbet çaresi vardrı biryerde ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.