Şimdi Ara

PS2 Slim Kasaya USB Harddisk Baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slim PS2 ye USB Advance Boot disk kullanarak USB Hard disk bagladim. Oyunlari goruyor. (200 Gb HDD. Usbextreme le oyunlari diske kopyaliyorum) Oyunu yuklemek icin X e basiyorum "Loading Title" yaziyor ve oyle kaliyor. Tecrube eden oldu mu ?

• hocam herhangi bi usb hard diske kaydedebilirmiyiz oyunları bide program falan lazımmı yüklemek için biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim ...
  • En başta Hala USB HDD yle oyun çalıştıramadığımı ve çalışamayacağını düşündüğümü yazayım.

Readme dosyasinda 20Gb - tan 2 Terebyte a kadar disk bağlanabildiği yazıyor. Benim denediğim ilk 200Gb usb hdd disk çalıştı.

Emule ya da torrent de usbextreme diye ararsan 650 kb lik bir paket buluyorsun. (Buyuk paketleri cekme fake. acinca 40mb falan oluyo.) Aslinda bu resmi usbextreme programinin crackli hali. Crackli adi USBAdvance.

icinden cikan cue ya da bin dosyasini neroyla burn ediyorsun bir cd ye. ps2 yi boot etmen icin gereken disk. (modchipli olucak makinan)

usb harddiskini once windows altinda NTFS formatliyorsun. sonra paketten cikan utility le diski formatliyorsun. (fat32 ye dönüştürüyor) Ayni utility i kullanarak oyun dvd sini usb hdd ye kopyaliyorsun. PS2 yi hazirladigin boot diskle aciyosun.

Diski görüp oyunların listesi çıkıyorsa oyunu seçip X e basıyorsun.

Geldiğim noktada şöyle bir sonuca vardım ben. PS2 nin üzerindeki USB portlar USB1.1 . Yani 12Mbit/saniye = 1.5Mbyte/saniye. PS2 nin DVD sürücüsü 4X. Yani 5.5Mbyte/saniye. Bu sistem çalışsa bile çok yavaş çalışacak bence. O yüzden daha fazla uğraşmayacağım.

Yine de yeni birşe tecrübe ederseniz yazın. Ben pes etmek üzereyim.

Saygılar.

• sağol nich@tine
  • Yurtdışında usb hd sistem kullananlar var ama sanırım her oyunuda desteklemiyormuş.Yani öyle her oyun sorunsuz çalışmıyor.
  • Bu usb disk kullanma konusu tam bir şehir efsanesi oldu benim için. Evet yurtdışında da aslında türkiyede de (slim kasaya usb disk uyguluyoruz diyen PS cilar ) var. Oyunların uyumlulugu konusunda ps2hd.com iyi bir site. Yukarıdaki denemelerde zaten uyumlu görünen oyunları denemiştim.
  • ulaunch elf i dene bi read me sinde bin uzantililari calistirir yaziyordu heral
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.