Arkadaşlar ps2 me flash bellek bağlayıp memory card olarak kullanmak istiyorum bi programı falan var mı acaba?
abi maalesef bizzat denedim ve araştırdım ama bulamadım.
ya arkadaş gran turismo da resim çektiğimden biliyom halbuki direk tanıyo flash belleği sorunsuzca ne var bu karaktersiz sony izin verse memory card gibi kullanmaya 8 mb lık kıytırık memory cardları fahiş fiyatlara uretiyo ... dimi kankalar???
dostum yan sanayi leri piyasada 25 30 ytl civarı alabilirsin onlarda sorunsuz çalışıyor.
Peki kaç mb a kadar var yan sanayiler. Bi de bi arkadaşın yan sanayi kartı kendi kendine format attı ondan güvenemiyorum bi düşünsenize %97 gran4 save i çat diye gidiyo, intihar için sebep bence:)
ben 8 mb olanlarını biliyorum ama 16 falan da vardır mutlaka. Hiç bir şey olmaz bence o kendi bir hata yapmıştır farkında değildir belki de. Yan sanayi ile orjinal arasında ki tek fark birinin orjinal olması
Action replay max ile save dosyalarını flash bellege kayd edebilirsin
8 mb yetmiyo diyosunuz peki bi oyunun savelerinin ortalama kapladığı yer nekadar
Nerden aklınıza böyle şeyler geliyo yurdum insanı
Misal Tekken5 yaklaşık 55 kb ColinMcRae5 yine yaklaşık 6-7MB :)
yanlışım olmasın 6 7 mb nasıl olsun ya toplam save dosyaları olmasın başka türlü kaç tane oyunun savelerini saklayabiliriz
Ciddiyim valla colin oynadığın memory cardla başka bişey oynayamıyorsun nerdeyse. Adamlar hiç optimize etmemiş save dosyalarını onceden de dediğim gibi saçmalık ama su flash belleği bi takabilsem isterse 100 mb olsun değil mi ama?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme