Şimdi Ara

ps2nin kaderi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şimdi ps3 çıkınca ps2 için yeni oyun çıkarmaya devam edecekler mi bilgisi olan var mı

• Belli bir süre daha devam edecektir. Yalnız konsol görev ömrünü başarıyla tamamlamıştır ve PS3 önceliği vermiştir=)
  • nasıl ps2 cıkdıgında psone a oyun cıkmamaya basladı bunada oyle olur
  • ps2 nin grafikleri rezalet cıkarmalarına gerek yok bir ps2 sahibiyim derhal satacaım
  • nesi var ya ne güzel ben daha yeni aldım öle söleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

ps2 nin grafikleri rezalet cıkarmalarına gerek yok bir ps2 sahibiyim derhal satacaım

Kaça abicim? istersen kurtarayım konsolu senden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

quote:

ps2 nin grafikleri rezalet cıkarmalarına gerek yok bir ps2 sahibiyim derhal satacaım

Kaça abicim? istersen kurtarayım konsolu senden.

harikasın en güzel cevap bu şahsa.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps1 oyununu Ps2 de oynamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet ben de talibim... Helalinden 50 ytl veririm. Neticede rezil grafikleri olan bi alete de çok bile bu fiyat!!!
    Bekliyorum cevabını... Hatta forumca bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 25 Mayıs 2006; 20:49:32 >
  • quote:

saçma!! hem de çok!! bana göre şuan piyasada en iyi konsol PS2 grafikleri beğenmeyen arkadaşım iyi bir tv'de oynadın mı hiç?? bir bak öyle yaz ve lütfen PS2'ye de laf atma. sat 50 ytlt'ye alsın millet!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.