Şimdi Ara

PS3 3D Monitör Deneyimi veya Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum güngeçtikçe 3D destekli oyunlar artmakta 3D destekli monitör fiyatları daha uygun olduğu için ilk tercih olacaktır Hele GT5 çıktıktan sonra.
    Türkiyede satılan sadece 3 model monitör bulabildim.

ACER 23.6" GD245HQ 3D (3 BOYUTLU) LCD MONİTÖR + NVIDIA GEFORCE 3D VISION GÖZLÜK 800-1300 TL

SAMSUNG 22" 2233RZ 3D (3 BOYUTLU) LCD MONİTÖR + NVIDIA GEFORCE 3D VISION GÖZLÜK 850-1000 TL

VIEWSONIC 22" VX2268WM 3 BOYUT DESTEKLİ GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR 550-800 TL

Fiyatlar arası satılmakta ACER en iyi özelliklere sahip gibi geldi fakat PS3 te nasıl verim alınır karar veremedim. Biraz daha bekleyip ASUS çıkardığı 27'' den almakmı daha akıllı kararsızım.
    PS3 nüzde kullandığınız 3D mönitör var ise veya bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

İlgilenen herkese teşekkürler.

• Bu konunun cevaplanmasını bende bekliyorum.Ama düşüncem pek fazla bir değişiklik olmayacağı :(
  • Bence 3D büyük ekranda daha güzel olur 3D kullanan biri deneyimlerini paylaşsa güzel olur
  • 3d monitörler,ps3'le çalışmıyor 3d olarak.
  • Benim 2 arkadaşımda 3d tv var. Bende önümüzdeki ay içinde almayı düşünüyorum. 3d Motorstormun demosunu oynamıştım ve çok beğenmiştim. Derinlik çok güzeldi fakat tam anlamıyla 3d hazırlanan bir oyun olmadığı için eksiklikleri vardı. Dışarı çıkan birşey yoktu mesela, Black ops Gt5 ve Kz3 3d de gerçek performansla oynuyabiliriz diye düşünüyorum. Ve bundan sonra çıkan oyun ve filmlerde 3d destekli olcağından dolayı yavaş yavaş 3d ye geçme zamanı geliyor. Batırdın bizi Sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

3d monitörler,ps3'le çalışmıyor 3d olarak.

http://www.coated.com/24-inch-viewsonic-stereoscopic-3d-tv-with-3d-glasses-1018201002/

Bunda çalışırmı acaba
  • Bilgisayar monitörleri (ilk linkte yazan) nvidia ekran kartı ile çalışıyorlar, ps3'te kullanılmıyor diye biliyorum. Ps3 için 3d özellikli bir lcd/led veya projektöre ihtiyacınız var diye bilmekteyim, yanlışım varsa düzeltirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TILSIMTR

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

3d monitörler,ps3'le çalışmıyor 3d olarak.

http://www.coated.com/24-inch-viewsonic-stereoscopic-3d-tv-with-3d-glasses-1018201002/

Bunda çalışırmı acaba

Hiçbir monitörde 3d çalışmıyor,o gösterdiğiniz sadece yüksek tarama hızında oyun oynamanızı sağlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.