Şimdi Ara

Ps3 40GB ne yaptıysam boş bu sesten kurtulamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 40gb sahibim çok araştırdım ps3 te sorun olabileceğini düşündüm herseyi yaptım macununu açıp temizleyim silver macun bile kullandım fakat 10dkkadan sonra otamatikman fan 4 seviyede çalışmaya baslıyor ne yaptıysam susturamadım tek yapmadıgım sey işlemciye deyen sogutucuları değitiremedim fiyatı 60$ civarı çözüm olup olmıyacağını bilmediğim için almak istemiyorum.aynı yerde arkadaşımın 80gb hiç birsekilde tık yok 10 saat oynuyoruz alet sanki çalısmıyor bile ama ben sese dayanamıyorum hep en yüksek te calısıyor ne yapmalıyım sizce değiştirmelimiyim yoksa baka sorun mu olabilir yardım edeseniz bilgilrinzi paylaşırsanız cok sevinirim..

• Bu Sıçak Günlerde Eski seri makinaların ısınması ve fanlarının yüksek devirde çalışması normaldir bence. Fakat Makinayı dik ve açık bir yerde kullanman sesi azaltıcaktır.
  • Dostum hic endiselenme tozdan falan degıl o sıcaklardan.benımkıde 40 gb acıyorum fan 3.4 devır artıyor 5.10 dk ıcınde sonra odanın klimasını bi acıyorum fan hemen eski haline dönüyor devrini alcaltıyor korkmana hic gerek yok makınanın dogasından kaynaklanan bir durum o

ayrıca bu yaz donemınde makınayı dik kullan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Haziran 2010; 11:38:40 >
  • evet dik kullanmak daha iyi çünkü altı yere temas etmeyince fazla ısınmıyor.Ama ben bir konu açmıştım ps3 ün altına bant koymuştum altı açık kalsın diye çok da yaramıştı.Bir arkadaş eğik olursa sorun olur demişti ps3.Doğru mudur bu olay?
  • Benim fan da aynı..Makinam 60 lık pal...Red Dead oynarken coşuyor vallahi...Ne yapacam bilemiyorum..Sonda patlayacak gibi oluyor..Odada klima da yok...
  • Dik kullan sorun azalacaktır bir miktar
  • mağlesef dik kullanmakla cözüm olacak bir sorun değil zaten full dik kullanıyorum.ayrıyetende aynı ortamda yanyana 80 gb versiyonu var tık yok imkanı yok ses yapmıyor çözüm bulamadım en yüksek devirde calısıyor 2 seviyede calıssa sorun değil uçak gibi uçacak sanıyorum..sıcaklarla hiçç alakasıı yok kalıbımı basarım ayrıyeten ps3 cafelerde o havasız ortamda televizyonun sesi ni bile kısıyorum benim calıstıgı gibi calısmıyor kesin birsey var fkat bulamadım bukdr çalısmamalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 20 Haziran 2010; 13:07:14 >
  • yanlız sadece oyunda değil bekleme modunda aynı problem var download yapakende her pozisyonda yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

evet dik kullanmak daha iyi çünkü altı yere temas etmeyince fazla ısınmıyor.Ama ben bir konu açmıştım ps3 ün altına bant koymuştum altı açık kalsın diye çok da yaramıştı.Bir arkadaş eğik olursa sorun olur demişti ps3.Doğru mudur bu olay?

ben sanmıorum sorun olacağını dönen parca hardissikten başka hareketli parca yok ztn cdnin kendi içinde mıknatısı zaten fanda oynar yapıda değil ondan dolayı bence sorun teşkil edicek birsey yok..
  • bende aynı sorun kışında oluyor yanlız harddisk'ten demo veya psn oyunu oynarken çok ses çıkmıyor Blu-ray oyun oynarken korkunç ses çıkıyor
  • acaba ps3 ün ilemcisnin üstüne deyen ısıyı yapraklarına aktaran bakırdamı sorun var sizce iyi soğutmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood.army

acaba ps3 ün ilemcisnin üstüne deyen ısıyı yapraklarına aktaran bakırdamı sorun var sizce iyi soğutmuyor?

dostum sen o ps3 ü yakın zamanda bozarsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

dostum sen o ps3 ü yakın zamanda bozarsın ..

hocam yorumunun sadeliği kopardı beni :D
  • serin yada klimalı bi yerde ps3 ü kuşlanırsan sesi duymazsın bu havalarda bole fanın hızlı çalışması normaldir
  • Beyler sorun sıcak mıcak tamam ama sonuçta o makine soğuyup soğuyup yeniden ısındıkça fan altındaki parçalar da birbirinden ayrılmaya başlıyor yavaş yavaş. %100 temas olmuyor ana kart üzerinde ısıyı algılayan çiplerde falan. O yüzden gereğinden fazla ısınıyor fan'da fazla dönüyor. Yani soğutucudan falan değil bu sorun, bunun çaresi yok. Oynayacaksın takmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.