Şimdi Ara

Ps3 açılışta bip sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sesi nasıl kapatabilirim/değiştirebilirim? gece açarken ev halkı geliyor da yanıma gizli gizli oyun oynayamıyorum evet varmı bir yolu acaba?

• Yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Yok diye biliyorum.

hocam peki ps3 ün custom hoparlörünün yerini biliyor musun? orayı elimle kapatarak açayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Yok diye biliyorum.

hocam peki ps3 ün custom hoparlörünün yerini biliyor musun? orayı elimle kapatarak açayım bari

Dostum o sesi elinle vs engelleyemezsin zaten zannettigin gibi kucuk delikli hoparlor mu var saniyorusn ps3te.

• quote:

quote:

quote:

Yok diye biliyorum.

Dostum o sesi elinle vs engelleyemezsin zaten zannettigin gibi kucuk delikli hoparlor mu var saniyorusn ps3te.

haklısın hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok diye biliyorum.

haklısın hocam

Dedigim gibi olmaz bence mumkundur ama elektornik sekilde.

• İmkansız. O ses PS3'ün ekran kartından geliyor olabillir ve ya herhangibi bir donanımından o yüzden o ses mecbur. Gizli Gizli oyun oynamak için o arada gürültü yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

İmkansız. O ses PS3'ün ekran kartından geliyor olabillir ve ya herhangibi bir donanımından o yüzden o ses mecbur. Gizli Gizli oyun oynamak için o arada gürültü yapın.

Iyi fikir gurultu o ses ps3un icinden geliyor direk tusun alt taraflarindan ama zaten orayi kapatsanizda mutlaka gelir cunku sesin gelidgi noktayi kapatsanizda duyulacaktri zaten tam oradan geldigide belli degil dedigim gibi ancak elektronik sekilde cozulur ki kas yaparken goz cikarabilirsiniz.
  • quote:

quote:

İmkansız. O ses PS3'ün ekran kartından geliyor olabillir ve ya herhangibi bir donanımından o yüzden o ses mecbur. Gizli Gizli oyun oynamak için o arada gürültü yapın.

Iyi fikir gurultu o ses ps3un icinden geliyor direk tusun alt taraflarindan ama zaten orayi kapatsanizda mutlaka gelir cunku sesin gelidgi noktayi kapatsanizda duyulacaktri zaten tam oradan geldigide belli degil dedigim gibi ancak elektronik sekilde cozulur ki kas yaparken goz cikarabilirsiniz.

aynen hocam hiç bulaşmayacağım. ama ekran kartından hiçbir ses aygıtı olmadan ses nasıl gelebiliyor anlamış değilim kısaca anlatabilirmisiniz?

• PC'ler de olur ya hani Bilgisayar açılınca ekran kartından bip diye bir ses gelir muhtemelen aynı mantık diye düşünüyorum tabi soruyu bana sorduysanız. Ben oyun oynayacağım zaman genelde ev boşken seçiyorum ve sesi sonuna kadar açıyorum. Amaç komşuları çıldırtmak.
  • quote:

PC'ler de olur ya hani Bilgisayar açılınca ekran kartından bip diye bir ses gelir muhtemelen aynı mantık diye düşünüyorum tabi soruyu bana sorduysanız. Ben oyun oynayacağım zaman genelde ev boşken seçiyorum ve sesi sonuna kadar açıyorum. Amaç komşuları çıldırtmak.

hocam size sordum teşekkür ederim cevap için. ayrıca komşuları çıldırtmak istiyorsanız bass şeysini duvara dayayın tabi yanınızdalarsa kafayı yerler

• quote:

quote:

PC'ler de olur ya hani Bilgisayar açılınca ekran kartından bip diye bir ses gelir muhtemelen aynı mantık diye düşünüyorum tabi soruyu bana sorduysanız. Ben oyun oynayacağım zaman genelde ev boşken seçiyorum ve sesi sonuna kadar açıyorum. Amaç komşuları çıldırtmak.

hocam size sordum teşekkür ederim cevap için. ayrıca komşuları çıldırtmak istiyorsanız bass şeysini duvara dayayın tabi yanınızdalarsa kafayı yerler

Keşke olsa ama benim öyle fazla bass ya da sound surround a falan ilgim yoktur. Yan'ı üst katı ve aşağıyı rahatsız etsem iyidir zaten. Hoş her oyunda rahatsız etmez ama çıldırma seviyesine getirecek oyunlar vardır.

• quote:

quote:

quote:

Keşke olsa ama benim öyle fazla bass ya da sound surround a falan ilgim yoktur. Yan'ı üst katı ve aşağıyı rahatsız etsem iyidir zaten. Hoş her oyunda rahatsız etmez ama çıldırma seviyesine getirecek oyunlar vardır.

bizim tv nin tam arkasında gıcık komşularımız var mw3 e bi giriyorum kafayı yiyorlar

• Senin ailenin de kulaklarının maşallahı varmış hani.
  • Beter olsunlar. Max Payne, Future Soldiers ve Dante's Inferno ile başlarını şişirmek çok hoşuma gidiyor. Ayılar bir de sabah erken kalkıp bazen uykumu bozuyorlar. Hırslanıp oyunu hiç bitiresim gelmiyor ama tabi ev halkı evde olmadığı zaman her zaman yapamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam hiç bulaşmayacağım. ama ekran kartından hiçbir ses aygıtı olmadan ses nasıl gelebiliyor anlamış değilim kısaca anlatabilirmisiniz?

Neden beni alintiladiniz o zaman?Ekran kartindan geldigini sanmiyorum muhtemelen o butona dogru giden bir ses kaplosu vardir ve etrafindadir alt kisminda rxm veya anakarttan gelse cok daha derinden gelirdi direk birlesik anakarttan geliyor olabilir ps3un ustunden direk ayri grafik kartindan sanmiyorum zagten rsxide ona bagli ama dedigim gibi bence yukaridan geliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 23 Ağustos 2012; 3:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Senin ailenin de kulaklarının maşallahı varmış hani.

hocam aslında ağır uyurlar ama içgüdüsel olarak uyanacaklarmış gibi hissediyorum
  • İşte bu yüzden odamı seviyorum
  • Acarken oksur yukses seslice
    yada ps3 unu yan yatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

İşte bu yüzden odamı seviyorum

Katiliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.