Şimdi Ara

PS3 Açılmıyor Beyler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşama kadar bi sorun yoktu. Normal bi şekilde oynayıp normalce kapadım akşam psyi.
    şimdi ise bi gireyim dedim ve ilk sorunumu yaşadım bu ps3 ile.. açma tuşuna basınca "dıt" diye ses geliyor fakat ps3 açılmıyor. o kırmızı ışık yeşil olmuyor yani. olsa bile 1-2 saniye sonra yine kırmızı oluyor.
    neden böyle bişey olmuş olabilir? hayır hiç bişey de yapmadım ki, durup dururken sorun çıkıyor deli oluyorum ya.
    lütfen yardım edin beyler

• Fat'di dimi senin alet? Uzaklara doğru yol almış sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fat'di dimi senin alet? Uzaklara doğru yol almış sanırım...

Slim'di. lan napcam şimdi ya gitti mi alet
  • O zaman ilk önce bütün fişleri sök, 5-10 dk beklet, sonra başka bir prizden açmayı dene.
    Bazen en iyi çözüm gücü kesmek oluyor. Bakarsın elektriksel sorun falan olabilir...
  • Kabloları da kontrol et. Video kablosu çıkmış olabilir. HDD'yi çıkarıp yeniden tak bir de.
  • Alet FAT ise
  • Sarı ışık herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis menüsüne girmeyi dene ordan format at
    http://www.skatyhd.com/3-ps3-recovery-menu-giris.html
    Burda servis menüsüne girmeyi yazıyor bende de olmuştu bir ara bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Sarı ışık herhalde

slim'de sarı ışık yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Sarı ışık herhalde

slim'de sarı ışık yok ki.

yok mu
    http://www.youtube.com/watch?v=oHdczTGVkvY
    http://www.youtube.com/watch?v=P3rSQ4Mj-GA
    daha bir sürü video var araştır

• Elektrıksel Bır Sorun Bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir playsationcuya götür orada dene yanlış birşey yapmışsan sony seni banlamışta olabilir
  • 1- elektriksel bi sorun değil kesinlikle
    2- sarı ışık değil kırmızı ışık hatası bu. ama ne denediysem işe yaramadı. daha demin sallama tuşlara basarken açıldı ps3, çok gürültülü bi sesle 10-15 saniye durdu fakat sonra yine kendini kapadı. ben de bu süre zarfında ekranı açmaya çalışıyordum acaba ne ekranı çıktı diye ama başaramadım. daha da açamadım zaten sonra
    3- @tecnique, o linktekilerde işe yaramıyor, hiç açılmıyor ki ps3 basılı tutsan da üstünde zıplasan da açılmıyor işte...

teknik servisten adam 150 tl ye büyük ihtimal yaparız, ama olmama ihtimali de var diyor. eğer olursa da çok dikkatli kullanman lazım dedi, 1 saat oynayıp yarım saat dinlendir gibi...
  • paşam vallaha benimde ps3üm vardı 2 ay çalıştım o ps3ü almak için istanbuldan aldım 1 ay oynadım memlekete getirdim teyzemlerde çalışıyordu ama hdmden çalışıyordu bizim tv eski skartta çalşmıyordu sonra bi yere götürdüm sonra ps3 çıktığında bingo çalışmadı ne ettik çalışmadı ekran gelmiyor aga düşiün düşün gönderdik istanbula bize dedilerki içine lehim mehim darma dağın olmuş sonra fabrikaya verdik 1 ay geçti 500tl istiyorlar deli oldum fıttırdım çıldırdım sonra o 700 tl çöpe gitti yeni aldık çok şükür sorunsuz oynuyorum :) hacım sony sana ban atmışta olabilir yanlış birşey yapmışsan

• ban olsa psnye bağlanmaz, psnin açılmamasıyla alakası yokki onun. ayrıca aykırı hiçbir şey yapmadım zaten. hiç sanmıyorum ban yediğimi.
  • inşallah öyledir çok üzüldüm kardeşim yav elber bir çaresi vardır bu hayatta ölümden başka herşeyin çözümü vardır
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun kardeşim.

Eğer korsan oyun oynayıp, Türkiye de oyunculuğun ve Türkçe oyunların gelişimine hainlik yapıyorsan. Sony' nin 15 Kasımda söyledikleri başına gelmiş olabilir.

''hacklenmiş olarak algılanan cihazlar artık Sony tarafından resmen kullanım dışı bırakılacaklar...''
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21929331.asp

Eğer korsan oyun oynamıyorsan bu söylediklerimi kesinlikle üzerine alınma,

-Kırmızı ve sarı ışık slim kasalarda ender görülen bir durum. Bu arızanın oluşması için ps3 ü aşırı bir sıcak ortamda bırakmış olman lazım veya arka arkaya çok düzensiz bir voltaj gelmiş olması lazım. Yukarıda bir arkadaş düğmelere belli kombinasyonlarla basıp açma tekniklerini gösteren linki paylaşmış, eğer bunlar da çözüm olmadıysa işin zor. Fat kasa olsa içini aç ve sıcak hava tabancasıyla müdahale et diyecektim ama slim de bunun garantisi yok. Ben kendi fat kasama defalarca sıcak hava tabancasıyla müdahale yaptım.

-Oyun konsollarını kullanırken hava çıkış ızgaralarının önü her zaman açık olmalı, Duvara iki parmak kala falan koymayınız. En az 40-50 santim boşluk olmalı, aksi taktirdir de üflediği sıcak hava geri içine girer.

-Kesinlikle ahşap zemin üzerine PS3 ü koymayınız. Ahşap zemin üzerine koyacaksanız, araya metal bir tepsi, cam veya mermer koyunuz. Ahşap ısıyı dağıtmaz, aksine üstünde çalıştığı makineyi sıcaktan boğar. Ben bunun bedelini fat kasamda sarı ışık görerek ödedim. PS3 ün bir notebook soğutucusunun üzerinde olsaydı, bu olay başıma gelmezdi.

-Fat faciasından sonra, dünya çapında bir çok oyuncu, slim olsun fat olsun konsollarını artık notebook soğutucunun üzerine koyuyor. Doğrusu da budur.

-İyi soğutulan bir konsol, oyunlarda kolay kolay kasma ve fps düşmesi yapmaz.

Yani Sony ve Microsoft mühendisleri yapmış, nasıl olsa ısınmaz deyip geçmeyin. Konsollarınızı PC leriniz gibi serin tutmaya bakın.

Millet serin tutmak için neler yapıyor.

Fat kasayı açtığımda bende bunu düşünmüştüm. Bu kadar detaylı olmasa da, uzay kasa olarak çalıştırmayı düşünüyordum. Keşke öyle yapsaydım. İlk sarı ışık tamirim den sonra, bir daha sarı ışık görmezdim.

Konsollarınızı iyi soğutursanız, fps düşüşlerini görmezsiniz. Benim slim kasanın altın da metal tepsi var ve bir buçuk saat den uzun süre oyun oynamaya devam edince, buzlukta hazır tuttuğum, iki tane dik dörtgen buz kalıbını altına koyuyorum. Altı buz gibi oluyor ama en yakın zamanda bu eziyetten kurtulmak için, fanlı ve metal yüzeyli bir notebook soğutucusu satın alacağım.

Bendeki buz kalıpları aşağıdaki modellerden

--

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupnwo

paşam vallaha benimde ps3üm vardı 2 ay çalıştım o ps3ü almak için istanbuldan aldım 1 ay oynadım memlekete getirdim teyzemlerde çalışıyordu ama hdmden çalışıyordu bizim tv eski skartta çalşmıyordu sonra bi yere götürdüm sonra ps3 çıktığında bingo çalışmadı ne ettik çalışmadı ekran gelmiyor aga düşiün düşün gönderdik istanbula bize dedilerki içine lehim mehim darma dağın olmuş sonra fabrikaya verdik 1 ay geçti 500tl istiyorlar deli oldum fıttırdım çıldırdım sonra o 700 tl çöpe gitti yeni aldık çok şükür sorunsuz oynuyorum :) hacım sony sana ban atmışta olabilir yanlış birşey yapmışsan

Dostum senin tek yapman gereken power tuşunu 5 saniye basılı tutup görüntü ayarlarını resetlemekti.
    Keşke o zamanlar bir konu açsaydın, boşuna o kadar masrafa girmişsin.

• aynen birine götürdüm adam pslerimi deiştirdi bişi mişi yaptı ondan sonra bozuldu işte nse yenisini aldık ne yapalım
  • inşallah düzelir düzelmesse zaten sony'e kesinlikle :

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.