Şimdi Ara

PS3 alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ps4 mü ps3 mü diye baya düşündüm sonra oyunların 150-200 tl olmasına karşin ne gezip tozucan ne adam gibi eğlenemicem her ay 1 oyun alsam bile yılda 2 bin tl ye denk geliyo oyunlar bende asosyal değilim yani hayatımı bi konsola veremem şimdi arkadaştan 30 a yaklaşık oyun 3 kol 360 gb ps3 2 tane move kamera psn hesap 750 tlye alıyorum oyunlar kaliteli gereksiz oyun bikaçtane var ne dersiniz mantıklımı

• Bence ps4 al ben olsam ps3 o kadar para vereceme ps4 alırım.bende asosyal değilim yani hayatımı bi konsola veremem demişsin o zaman sen ayda 1 oyun almana gerek yok 1 tane futbol oyunu 1 tane araba yarışı 1 tane aksiyonu bol oyun alırsın oynarsın ps3 alırsan 2 yıl sonra aldıgından çok az paraya satarsın zarar edersin
  • PS Plus var. her ay PS3'e 2 tane bedava oyun veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

PS Plus var. her ay PS3'e 2 tane bedava oyun veriyor.

ps plus oyunları kraloyun.com daki oyunlar gibi oluıyor genellikle
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    ps4 garantılı hala 1500-1250 fiyatında 1250+160+200+150=1760 ve 3 oyun

ps3 kendi başına 500 olsun 3 kol tanesi 100 olsa 1 kol zaten bedava 500+200+30 oyun+200(move 2 tane )+camera 100 tl=750
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhayldz34

quote:

hayır, PS3'e AAA oyunlar veriyorlar. Tomb Raider, Dead Space, Crysis, Metro Last Light, Payday, Remember Me vs....
  • quote:

quote:

quote:

hayır, PS3'e AAA oyunlar veriyorlar. Tomb Raider, Dead Space, Crysis, Metro Last Light, Payday, Remember Me vs....

hocam ben ps4 diye düşündüm ps3 yazmışsınız tam okumamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ps4 garantılı hala 1500-1250 fiyatında 1250+160+200+150=1760 ve 3 oyun

ps3 kendi başına 500 olsun 3 kol tanesi 100 olsa 1 kol zaten bedava 500+200+30 oyun+200(move 2 tane )+camera 100 tl=750

Sen bilirsin o zaman ne diyim
  • o değilde bu bölüme her gün böyle bir kaç konu açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

o değilde bu bölüme her gün böyle bir kaç konu açılıyor

yeni bir konsol çıktı biliyorsunuz. daha oturmadığı için herkesin kafası karışık. bu nedenle herkesin sorması gereken bir soru var ve bu soruların cevaplarını başka konularda bulamayanlar var. ve aynı zamanda yüzde ölçümleri yapılıyor. yani verilen ps3 vs ps4 cevaplarına bakarak ps3 konsolun hala bitip bitmediğini öğrenmeye çalışılıyor. oyuncu çok olursa konsol o kadar daha kalacaktır benim görüşüme göre. ve konsol sahibi olmak isteyenler de ucuzlamış olan ps3'leri kapışacaktır ki şu an durum zaten öyle
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    açılıcak tabi ki burası forum her açılan konuya böyle yazınca ne oluyo onu anlamıyorum
  • Bende bir soru sorucam yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.sorum sizce 500 gb mi yoksa 12gb mi diğer ara gbler satılmıyor teknosa vb. De ve 500gb kasar diyolar doğrumu?
  • çok temiz ps3 slim arayan varsa mesaj atarsa, 5 oyun ve 2 kontrolör ile birlikte uygun fiyata elden çıkarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 1 Ağustos 2014; 22:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meholika64

Bende bir soru sorucam yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.sorum sizce 500 gb mi yoksa 12gb mi diğer ara gbler satılmıyor teknosa vb. De ve 500gb kasar diyolar doğrumu?

500 al.12 gb'ler yetmez.Oyunların ön yüklmemesiydi,güncellemesiydi böyle böyle bir süre sonra yer kalmaz.Hele GTA 5 oynarsan 8 GB ön yükleme yapıyor o zaman bitti.Zaten 12 gb'in bir kısmıni ps3 sistemi kaplıyor.500 GB al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende bir soru sorucam yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.sorum sizce 500 gb mi yoksa 12gb mi diğer ara gbler satılmıyor teknosa vb. De ve 500gb kasar diyolar doğrumu?

Vay be, o 500gb kasar diyenleri görmek isterdim doğrusu hayatında hiç konsol eline almış görmüş mü acaba merak ettim, ne ilginç insanlar var.

500gb yetmediği için 2tb takan insanlar var.

--

başka bi bakış açısıyla yaklaşırsak, acaba kasar dedikleri 12gb olmasın, sen mi karıştırdın?

--

bide 12-500 arasındaki diğer gb hdd satılmamasın sebebi, artık o hdd üretilmiyor. 160gb ile 500gb hdd arasındaki fiyat farkı 5$ hangi akılla kim gidip 160gb alır. Bu 4 sene falan öncede böyleydi bilgisayarcıya gidiyok hdd 160 diyince 500 takakmı arada 10tl var zaten diyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 1 Ağustos 2014; 12:27:07 >

• quote:

kardeş sen 500gb yi ram falanmı sandın o depolama yeri ne alakası var kasmayla

----------------------------------------

12 gb almanı tavsiye etmem gta 5 ve bi oyun yükleyince başka oyun oynayamazsın yer kalmaz .dd kuzen aldı hala aynı oyunları oynuyo bide kırdırdı birsürü oyun oynarım diye yazık para vermeyin onlara
  • Iyi aksamlar
    Öncelikle tabi tercih meselesi istersen bende 500 gb orginal gta 5 last of us god of war4 beyonddddd ve Fifa 2014 oyunluuuu yaklaşık 1.5 sene garantili 2 orginal kol ultra slim ps3 var düşünürsen pm at.

• Ps3 ucuzladi mi ? Hani ben.niye farketmedimm?
    12 gb ps3 en ucuzu normali.400 500 ..ama zaten bu fiyatlardaydi 12 gb. Bu arada 12 gb ps3 alinmaz eger her oyunu alacaksan o baska tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.