Şimdi Ara

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gookhaann84

arkadaslar biraz gercekci olmak lazım.ben kesinlikle fanboy değilim.ama su anda kacak da olsa ps3 gercekten şu an için alınmaz.ben taa playstationlar ile oyun nedir anladım.ancak ps3 cıkısında en azından 1 -2 hit oyunla cıksaydı gercekten ps3 almak için herkez sıraya girerdi.mesela mgs4 ps3 un çıkışı ile birlikte çıksaydı dünya genelinde ps3 yok satardı .ülkemizde artık ps3 karaborsaya düşerdi

ama görüyoruz ki ps3 un şu anda şöyle adam gibi yani kaliteli yapımları nedense yok.tamam resitance formula 1 def jam icon nba falan var ama yani bu oyunlarda konsolun tam hakkını vermiyor.yani bu oyunlarında grafik kalitesi rakip xbox 360 dan düşük

ps3 un alınacak tarihi bence mgs4 un ve gt5 in cıkışıdır arkadaslar.ozaman kadar ps3 un grafikleri yavaş yavaş iyileşir.ve 2008 yılında alınacak hale gelir.hem fiyat hemde performans açısından.....

ben şu anda xbox 360 ne oynayacağımı şaşırıyorum.ve grafiklerde beni büyülüyor.tabikide ps3 de alacağım ama gercekten param dahi oolsa şu an için ps3 e yatırım yapmak akıl işi değil.

bırakın fanboyluğu .bana oyun lazım.ben xbox 360 ımda yeni cıkan taze taze oyunları anında oynayabiliyormuyum.oynuyorum.e ozaman neden xbox 360 alınmasın.

ps3 te ise xbox 360 daki gibi hit sayılabilecek oyun yok..

ama 2008 de ps3 çoşacak ve gercekten mgs4 un çıkışı ile yer yerinden kesin oynayacak.işte o anda bende ps3 alacağım.bu kadar basit.....

devir akıl mantık ve ticaret devri.ps3 ve xbox 360 babamın ogulları değil .parayıda sokakta bulmuyorum.ozaman ps3 piyasaya yayılsın iyice alayım.bu kadar basit.

bu loader olayı ise yani kopya oyun oynama sistemi ps3 de gercekten zor .bakalım xbox 360 gibi rahat olbilecekmi.....

yani uzun lafın kısası arkadaslar sizler microsoft u sevmiyor olabilirsiniz ama xbox 360 gercekten cok iyi ve ps3 ile başedebilecek konsol .şu anda eğer paranız varsa hiç düşünmeden sadece oyun oynamak istiyorsanız(ms ye gıcık olmanız o ayrı size ne bill amcadan ) ben ce xbox 360 alın derim.hem yeni uretimli olan larda gercekten sorun yok.cok abartıldı artık bu 3 kırmızı olayı

neyse arkadaslar dedğim gibi ps3 u de bence 2008 de almak ger5cekten cok mantyıklı olacak.şahsen ben 2008 de alacağım hemde 60gb .....

umarım sizlerde benim fikirlerime katılıyorsunuzdur.....

saygılarımı sunarım..........

only xbox 360 and ps3_____________

dostum +1907

• ben ps3 alırsam GTA 4 için alırım eğer GTA 4 pc'ye cıkarsa almam
  • teknosada ciktimi ps3?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametK

ben ps3 alırsam GTA 4 için alırım eğer GTA 4 pc'ye cıkarsa almam

sen git kendini kopruden assa at dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluet

quote:

Orjinalden alıntı: sametK

ben ps3 alırsam GTA 4 için alırım eğer GTA 4 pc'ye cıkarsa almam

sen git kendini kopruden assa at dostum

+1500, ne kadar dooru söyledin. biz xbox360 la bile kıyaslamazken sen PC demişsin.... amanın.
  • arkada$lar merhaba.. ben Amerikadayim ve Haziran 15 te turkiyeye geliyorum. Gelirken Ps3 getirmeyi du$unuyorum.. Burdaki fiyat 600$.. Turkiyede ne kdr a bulunabiliyor.. rahat alinabilecek en du$uk fiyat ne kdr biliyor musunuz ?
  • yaw ben anlamıyorum bu yok 2008den önce ps3 alınmaz, temmuzdan önce alınmaz, oyunu yok piyasada laflarını. eninde sonunda alacaksan eninde sonunda oyun çıkacak. niye ay veya yıl bekliyosun ki? fiyat düşse düşse 200 ytl düşecek zaten. içinde ps3 alma şevki varsa şimdi alırsın. multimedia özelliklerinden yararlanırsın. yok param kıymetli, malesef 200 ytl'yi de düşünmek zorundayım. bütçem kısıtlı diyorsan 2008 e kadar beklersin.

bence imkanı olan ps3'ü şimdi de alabilir. zaten alan çıktığı gün bile aldı...
  • hortlatmayın 10 sene önceki konuları yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: metflower

Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ps3 aldım
    Oynadığım oyunlar F1 , dark kingdom..
    Oyunlar sınırlı sayıda ve görüntü insanı ps3 aldığına pişman olucanız türden.
    Hele F1 de p2 den ne farkı var anlamadım, dark kingdom da ilerlemeli ps2 oyunu türünden bi oyun
    keşke daha ucuza daha oyun seçeneği olan x-box alsaydım diyorum şimdi
    alacak arkadaşlara şimdiden duyurur , ve ps3 ü en az 1,5 sene almamalarını öneririm.

dostum sorun cihazda degil aldigin oyunlarda evet f1 igrenc bencede ama ben nba2k7 aldim agzim acik kaldi ki tuplu tvde oynuyorum oyun alacaginiz zaman iyi secin derim ben zaten fazla oyun yok bekleyen arkadaslarda beklesinler beklediklerine dgecek bence onlarda hakli
  • Aynen valla. Şu tarihden önce alınmaz yok şu günü bekleyin gibi laflar çorba oldu artık valla gördükçe kopuyorum. 2008'den önce adam gibi oyun çıkmaz demiyorlarmı bide tam komedi daha 2007 Haziran ayındayız 2008'e de 7 ay var ona göre konuşun bu 7 ayda oyun çıkmayacak mı yani PS3'e, yuh diyorum sadece PS3'e bok atanlara başka birşey demiyorum. Wii alın siz en iyisi sizi anca o keser Wiimote falan

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

yaw ben anlamıyorum bu yok 2008den önce ps3 alınmaz, temmuzdan önce alınmaz, oyunu yok piyasada laflarını. eninde sonunda alacaksan eninde sonunda oyun çıkacak. niye ay veya yıl bekliyosun ki? fiyat düşse düşse 200 ytl düşecek zaten. içinde ps3 alma şevki varsa şimdi alırsın. multimedia özelliklerinden yararlanırsın. yok param kıymetli, malesef 200 ytl'yi de düşünmek zorundayım. bütçem kısıtlı diyorsan 2008 e kadar beklersin.

• oyun yapımcıları bile ps3 tam cözebilmiş degil

suanda ps3 aldıracak oyunlar tamamen piyasaya cıkmadı

bu ara cıkan oyunların bir kısmı son kullanıcıyı oyalayıp zaman kazanma acısından firmalara faydalı oyunlar cıkıyo

su an piyasadaki ps3 oyunlarının cogu ps3 üngücüne vekalitesine yakısan oyunlar degil ayrıca su an ps3 fiyatlarıda biraz yüksek (ülkemizde yurtdısında 600 dolarken burda 1300 ytl civarı garantili makinalar)

bu sebeplerdensu an ps3 zamanı degil bana xbox360 bu ara ps3 ün yerini bana göre ! tam tutmasada idare edilcek bir makine
  • @ metflower,

Ceza almak istemiyorsan yorum yazarken yazdıklarını biraz tart arkadaşım.

Tartışma mesajları silinmiştir.

Konuya yorumum ise ''alışveriş çılgınlığı'' . Oyunlar ile yakından alakası olan neredeyse herkes PS3'ün şuan hit oyunları olmadığını biliyor. Ama bu işten pek anlamayan dostun ahbabın sözüne itibar edip yada dükkan raflarında görüp '' Aaa PS3 çıkmış, 2 süperdi haydi buna da saldıralım! '' tarzı aceleci yaklaşımda bulununca, 2 gün sonra '' PS3 çok dandik bir cihaz. '' tarzında topicler açmak farz hale geliyor. Bu sorunun ilacı ise zaman... Zamanla hepimizin zevkine hitap eden oyunlar PS3 konsolunda boy gösterecektir, hele ki önümüzde PS2 gibi başarılı bir referans varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 3 Haziran 2007; 22:07:17 >
  • Alan alsın ne diye şu tarihte bu tarihte alınır diyorsunuz ki xbox360 yada wii almak istemeyen adam oyun yok diye siz almayın diyorsunuz diye aylarca bekleyecek mi? Gamespot ta tam 10 tane oyun 8.0 ve üzeri puan almış isteyen bunları alır oynar .. ayrıca kopya oyun oynanmıyor diye bir konsolun işe yaramaz ilan edilmesindeki mantık nedir doğrudur bir oyuna 80-120 lira para vermek kolay hazmedilmiyor ama update yaparken korkmamak istiyorsak online oyun oynarken ban korkusu yaşamak istemiyorsak orjinal oyunlarımızı Playstation 4 te de oynamak istiyorsak bence orjinal almaya bir yerden başlamalıyız.
  • Her zaman arastırmadan yaptıgımız alısverıslerın sonucu oderız..

Once ne aldıgınızı ıyıce arastırın gıdın deneyın.. Baktınız makul o zaman alın..

Ps3, algı yetenegınız oldugunu kabul edersek asla yanlıs bı alısverıs yada husran degılgır.

Oyle olduguna ınanıyorsanız kararlarınızı gozden gecırmenızı sıddetle tavsıye ederım.

Bunun yanısıra onemlı bır baska konuda oyunlar

Bence forumdaki butun kullanıcıları lısanslı oyun almaya yonlendırmelıyız..

Ogrencıyız vs vs demeyı bı kenara bırakın az ama oz oyun alın her ay yada 2 ayda bır oyun alsanız ne olur

Emınım bır cogunuzun evınde alıp bıtırmedıgı bı dunya oyun vardır. Hem bızım kopya aldıgımız oyunların kımlerı besledıgını de dusunun..

Boylece hem aldıgımız seyın degerı artacak ve kıymetını bılmıs olacagız hem de ıllegal cevrelerı engellemıs olacagız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 3 Haziran 2007; 23:49:26 >
  • PS^3 alıpta şimdilik pişman olan arkadaşlar.Bence hiç pişman olmayın.Zamanı gelince iyide almışım diyeceğiniz kesin ötesi çünkü.Acele kararlar verip sinirle saydırmayın.PS^3 bu boru değil arkadaşlar.Misal ben 1 seneden önce alamayacağım.Çünkü kullandığım tüketici kredileri ve kredi kartlarımdaki taksitler minimum 1 sene sonra bitiyor.Bu da demek oluyor ki sizler evlerinizde PS^3 lerinizi kurcalarken ben ula şu taksitler bitsede alsam diye bekliyor olacağım.
  • arkadaslar bence ilk once xbox 360 alın oyuna doyun nexgen nedir kolay -pratik yoldan uygun fiyattan gorun .............sonraaaaa ps3 alın mgs4-pes7 ve gt 5 i bekleyin..........

haa ben fanboyun illaki ps3 alacam diyorsanız yine pişman olmazsınız ...ama xbox 360 daki oyunları da mutlaka gorun nexgen i ozaman anlıyosunuz.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

yaw ben anlamıyorum bu yok 2008den önce ps3 alınmaz, temmuzdan önce alınmaz, oyunu yok piyasada laflarını. eninde sonunda alacaksan eninde sonunda oyun çıkacak. niye ay veya yıl bekliyosun ki? fiyat düşse düşse 200 ytl düşecek zaten. içinde ps3 alma şevki varsa şimdi alırsın. multimedia özelliklerinden yararlanırsın. yok param kıymetli, malesef 200 ytl'yi de düşünmek zorundayım. bütçem kısıtlı diyorsan 2008 e kadar beklersin.

Konsol öncelikle oyunları için alınır.Seni çeken, cezbeden oyun varsa alırsın.Demekki çogu insana göre şu anda yokki 2008 i beklerim diyor.Anlaşılmayacak birşey yok.Şevkle degil oyunla oluyor bu işler.Şevki veren oyun olur zaten.
    Ayrıca 200 degil nerden baksan yarıya düşer.Şu anda bile 900ytl ye 60GB model bulunuyor.2008 de 500-600 e alınır.

Şu forumda en ateşli fanları bile almıyor.Esas onlara sormak lazım, tüm gün savunuyorsun neden almadın hala diye..
    Zamanında "Türkiyede resmi satılıyor, garantide var , oh ne ala" diyenler nedense şimdide spot takılırım modunda.O kadar ateşli savun, her şeyine bir mazeret bul ama cihazı alma..Niye ?

• konsol bir arzu nesnesi olduğu için de alınabilir. veya linux kurma, film izleme özelliğini sevdiğin için de alınabilir. halen dreamcast alıp linux kuranlar falan var üstüne. tabi bunları derken oyunların önemini de gözardı etmiyorum. ama dediğim gibi eninde sonunda çıkacak olan oyun için bu kadar yaygara kopartılmasına gerek yok. ister şimdi al ister fiyat düşüşünü bekle.

ateşli fan olayına ise bi yorumum yok. onu onlar düşünsün :)
  • valla ps3 u aslında su anda bile alnır..kaldıki motorstorm bile harika ..ayrıca nba 2 k7 ve fnr 3 de cok ii.ekimde pes7 geliyor e daha ne olsun....bence şimdi almak bile sacma değil.............
  • gookhaann84,

nisan

quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

arkadaslar biraz gercekci olmak lazım.ben kesinlikle fanboy değilim.ama su anda kacak da olsa ps3 gercekten şu an için alınmaz.

haziran

quote:

valla ps3 u aslında su anda bile alnır..kaldıki motorstorm bile harika ..ayrıca nba 2 k7 ve fnr 3 de cok ii.ekimde pes7 geliyor e daha ne olsun....bence şimdi almak bile sacma değil.............

Hocam düşünceler ne kadar çabuk deşiyor di mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.