Şimdi Ara

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

Eyvah eyvah, sen yorumları gör şimdi

abi süpersin yaw, diğer yazılanları hiç okumadım bile
    akşam akşam güldürdün beni

• bence ps3 şimdi alınmamalı oyunları daha çok yok bile
  • iyide eninde sonunda alınacaksa ve imkan varsa beklemenin alemi ne. bende bekleyecektim fakat nasılsa öyle yada böyle alacağim için hemen aldım. doğru şu anda oyun yok ama yakın bi zaman da iyi oyunlar geliyor. zaten orjnalden başka alternatif yok ve şimdilik bi gelişme de yok iso loader hakkında. yani çok oyun kimse alamıyor. bence ps3 + nba2k7+motorstorm uzunca bi zaman idare eder. online vs vs.. bence beklemek daha zor. beklerken içim içimi yiyordu. aldım rahatladım. oynularda ise motorstorm muhteşem, f1 grafikler iyi ama oynaniş ps2 den farklı değil.fiyatıda inmeyecegine göre makinanın uzunca bi zaman(bence) beklemek gereksiz
  • Ben makinayı aldım.Aldığım an Resistance'ı aldım.Öğretmenim.Akşam okuldan geldiğimde vakit buldukça Resistance oynadım.Multi olayına şimdilik bulaşmadığım için günde 1-2 bölüm oynayarak oyunu bitirdim.Şimdide Motorstorm aldım.Akşam eve geldiğimde Motorstorm oynuyorum.Yani sözün özü PS3 beni şuana kadar hiç oyunsuz bırakmadı.' oyunuda keyifle oynadım,oynamayada devam ediyorum.Ama şuda bir gerçek ki,ben Pes oynamadan duramam ve PS3'de bu oyunları oynarken bir yandanda 360'da pes oynuyorum.Tüm kupalar bittti.Şimdi ligleri almaya başladımHaftasonuda kaf esti Call of Duty 3'ü bitirdim.Durumu olan ikisinide alsın derim.Biraz ondan biraz bundan gayet keyifli oluyor.Tasam yok beklerim diyene PS3,ne olursa olsun oyuuuunnnnn diyenede bir oyunsever olarak 360'ı tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: metflower

quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

hepsi öyledir ALTIN EN İYİ İLETKENDİR,AYRICA ÜSTADLAR BENCE DAHA FAZLA CEVAP YAZMAYA GEREK DUYMUYORUM NEDE OLSA AMACIMIZI BİLİYORUZ,BİZ PS3 ALDIK,GERİSİNİ ONLAR DÜŞÜNSÜN...BİR DAHA CEVAP VERMEYELİM...

bu arada yaş kaç 18 mi
    ben 28 yaşındayım oyüzdenmi acaba bu oyunlar beni açmıyo yoksa

bende 33 yaşındayım ama bahsettiğin oyunlar nedense beni sarar dostum.Pişmanlığını burada 2 kelime ile zaten bizlere aktardıngeçmiş olsun ama makınanı değeri düşmeden satabilirsin öyle bir avantajın var,bundan sonrada kasma kendini bence git 360 al oyuna doy.Sana bundan sonraki konsol yaşamında başarılar diliyorum ama gerçekten çokta uzatma bu muhabbeti sıkıcı ve bayıcı olmaya başladı

• Bence senin oyun oynamaya istahin kalmamis sana simdi x360 veya ps3 bisey ifade etmiyor anlasilan.Sen eniyisi ps2 al isinma turlari at sariyosa nextgene bekleriz
  • ps fanı arkadaşlar oyun yok diyenlere habire sayıkladığınız 2 tane dandik oyun var.Bi ilk önce şu ps3 te oynancak adam akıllı oyun olmadığını kabul edin ondan sonra ne isterseniz yazın. Ps3 çıkarken misal tekken6-mgs4-GT5-gow3 gibi oyunlar çıksaydı hangi insan bu 2-3 rezil oyuna bakardı. Şu bi gerçek ki şu an ps3 te oynancak oyun yoktur.Milletin şimdilik eli mahkum ps3 merakıdır doğal olarak hababam motorstorm-resistance'dı 2. sınıf oyunlarla idare ediyor. Ben fanatik ps2 ciyim ama taraf tutmam.. ps3 üde çok merak ediyorum. Ama bu aletin coşmasına 1 sene var. Belkide daha az. Ama şu aralar exculesive oyunlar yapım aşamasında olduğundan ps3 biraz oyunsuz kaldı. 2007 sonlarında görün bu aleti bakalım neler oluyor. Ama şimdi doğru düzgün bir oyun yok. Alan arkadaşlar bi kaç ay daha takoz oyunlarla idare edecekler.Sonrasında xbox'çularda wii'cilerde ps3 e geçecek emin olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 8 Nisan 2007; 0:40:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

ps fanı arkadaşlar oyun yok diyenlere habire sayıkladığınız 2 tane dandik oyun var.Bi ilk önce şu ps3 te oynancak adam akıllı oyun olmadığını kabul edin ondan sonra ne isterseniz yazın. Ps3 çıkarken misal tekken6-mgs4-GT5-gow3 gibi oyunlar çıksaydı hangi insan bu 2-3 rezil oyuna bakardı. Şu bi gerçek ki şu an ps3 te oynancak oyun yoktur.Milletin şimdilik eli mahkum ps3 merakıdır doğal olarak hababam motorstorm-resistance'dı 2. sınıf oyunlarla idare ediyor. Ben fanatik ps2 ciyim ama taraf tutmam.. ps3 üde çok merak ediyorum. Ama bu aletin coşmasına 1 sene var. Belkide daha az. Ama şu aralar exculesive oyunlar yapım aşamasında olduğundan ps3 biraz oyunsuz kaldı. 2007 sonlarında görün bu aleti bakalım neler oluyor. Ama şimdi doğru düzgün bir oyun yok. Alan arkadaşlar bi kaç ay daha takoz oyunlarla idare edecekler.Sonrasında xbox'çularda wii'cilerde ps3 e geçecek emin olun..

helaaaaaaaaaalllll

• BEn 4 ay önce aldım ve hiç pişman değilim oynadıgım oyunlar kısıtlıdır ama PS3 ümden çok ama çok memnunum, Bu dediklerin kendi görüşlerindir. Siz begenmiyorsanızz oynamayın, Bu Ay 200 tane oyun çıkacak, Eğer vıdıvıdı yapacaksanız onları alır oynarsınız, Eğer Orj oyun almak sitemiyrouz sahte istiyoruz derseniz 1 ay daha beklersiniz loader lar aracılıgı ile oynarsınız, Bu kadar basit
  • quote:

quote:

ps fanı arkadaşlar oyun yok diyenlere habire sayıkladığınız 2 tane dandik oyun var.Bi ilk önce şu ps3 te oynancak adam akıllı oyun olmadığını kabul edin ondan sonra ne isterseniz yazın. Ps3 çıkarken misal tekken6-mgs4-GT5-gow3 gibi oyunlar çıksaydı hangi insan bu 2-3 rezil oyuna bakardı. Şu bi gerçek ki şu an ps3 te oynancak oyun yoktur.Milletin şimdilik eli mahkum ps3 merakıdır doğal olarak hababam motorstorm-resistance'dı 2. sınıf oyunlarla idare ediyor. Ben fanatik ps2 ciyim ama taraf tutmam.. ps3 üde çok merak ediyorum. Ama bu aletin coşmasına 1 sene var. Belkide daha az. Ama şu aralar exculesive oyunlar yapım aşamasında olduğundan ps3 biraz oyunsuz kaldı. 2007 sonlarında görün bu aleti bakalım neler oluyor. Ama şimdi doğru düzgün bir oyun yok. Alan arkadaşlar bi kaç ay daha takoz oyunlarla idare edecekler.Sonrasında xbox'çularda wii'cilerde ps3 e geçecek emin olun..

helaaaaaaaaaalllll

dostum helal dedin ama hangi yönden
    sen şimdi beğenmediğin ps3 ü satıp 360 mı alacaksın yoksa arkadaşında bahsettiği 2007 sene sonundaki oyun furyasınımı bekleyeceksin yada gündem yaratmak içinmi bu başlığı açtın anlayamadım
    Satmıyorum diyorsan wf5-vırtua tenıs3-motorstorm-oblıvıan-resistance-nba 2k7-nba street home court-gt hd
    oynayabilirsin ki birkaç ay içinde iyi olarak yinede güzel oyunlar çıkacaktır.Ewet helaaaalllllllllllllllllll in cvbını bekliyorum senden kararın hangi yönde

• quote:

Oyunları oynadın galiba ki dandik diyorsun. Kişisel görüşündür bu. Resistance'ı ben oynayıp beğendiysem bu beni ilgilendirir. Şimdi sen gelipte bana sen nasıl beğeniyorsun mu diyeceksin? Yok artık..

Ayrıca Ps3ün oyunu var. Xbox360 kadar değil ama var. Oyunsuz değiliz. Hala açıp oynayabileceğim bir oyun var ki Nba2k7 bile yeterli.. Arkadaş saymış işte oynayabileceğimiz oyunlar.. (Nba2k7, Resistance, Motorstorm, Nba Street, Oblivion, Cod3, Def Jam, Gt Hd)

• quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

quote:

Oyunları oynadın galiba ki dandik diyorsun. Kişisel görüşündür bu. Resistance'ı ben oynayıp beğendiysem bu beni ilgilendirir. Şimdi sen gelipte bana sen nasıl beğeniyorsun mu diyeceksin? Yok artık..

Ayrıca Ps3ün oyunu var. Xbox360 kadar değil ama var. Oyunsuz değiliz. Hala açıp oynayabileceğim bir oyun var ki Nba2k7 bile yeterli.. Arkadaş saymış işte oynayabileceğimiz oyunlar.. (Nba2k7, Resistance, Motorstorm, Nba Street, Oblivion, Cod3, Def Jam, Gt Hd)

dostum anlamadığım ps3 te hiç oyun yokmuş gibi bir hava var
    Oraya cod3-rıdge racer7 tony hawk-full auto2 yi falanda eklemedim yani.360 da oyun bolluğu var deniyor
    konuşulan 2 oyun var gow ve lost planet(ikiside gayet güzel oyunlar haklarını verelim).
    Daha yazacak bişeyim yok ama başlık sahibi arkadaş yönünü belirlerse iyi olur,ki bizde ona göre yazalım.
    Aslında bundan sonra yazılacakta bişey kalmadı neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• 106 ekran plazmanın çözünürlüğünü öğrenebilirmiyim? Merak ettim.
  • NASIL YANİ,PLAZMALAR GENELLİKLE 1080P DİR
  • Hüsran mı???

Bence sen hemen sat o makineyi çünkü hakkını veremiyorsun!!!

Demek F1'in PS2'den ne farkı var anlamadın, hıımm ilginç...

Bak böyle bir fark var... -ki PS3 resmi normal tv görüntüsü...

• quote:

NASIL YANİ,PLAZMALAR GENELLİKLE 1080P DİR

Nasıl yani? Gerçeği söylemek gerekirse eğer, plazmaların çoğu 850x480p dir.. Yani 480p. Eğer 720p plazma tv almak istiyorsanız aynı boyutlardaki 480p lik plazmanın 2 katı fiyat ödersiniz. Heleki 1080p plazma almak biraz yürek ister.. Fakat 480p plazmalar ucuzdur ve çoğu yeni üretüm tv lerde hdmi girişi mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 8 Nisan 2007; 2:29:30 >
  • playstationun olgunlaşması için zamana ihtiyaçı var ben kanımca 2009 görüyom alınasını o zaman ak koyun kara koyun ortaya çıkar.xbox ps3 kavgasıda biter hangisi cazibse o alınır.Kanımca hiç bir markanın körü körüne bağımlısı olmamak gerekir.
  • akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler, mesajınız o kadar komik ki, 28 yaşındaysan ve Gamerin saydıgı bu oyunlar (hepsi farklı telden oyunlar) sizi açmıyorsa o zaman PS3 ünüzle sadece DVD izle BluRay filim izleyin nete girin Chat yapın... AHH pardon siz 28 yaşındasınız bunlarda sanırım sizi açmaz. Hmmm bir sorum var size, beni alakadar etmez pek ama merak ettim cevap Vermeyebilirsiniz istemezseniz "NEden aldınız bu konsolu?" kusura bakmayın ama şahsi fikrim Açtıgınız başlıgın içeriğini doldurmaktan çok ama çok uzaktasınız, yaptıgınız sadece boş spekülasyon. Yaşınız, Zevklerinizi ne tür şeyler açar daha iyi analiz edip bi an önce PS3 ünüzü değer kaybetmeden elinizden çıkarmanızı öneririm. bu arada önemlimi bilmiyorum ama yaşım 26.

quote:

quote:

hepsi öyledir ALTIN EN İYİ İLETKENDİR,AYRICA ÜSTADLAR BENCE DAHA FAZLA CEVAP YAZMAYA GEREK DUYMUYORUM NEDE OLSA AMACIMIZI BİLİYORUZ,BİZ PS3 ALDIK,GERİSİNİ ONLAR DÜŞÜNSÜN...BİR DAHA CEVAP VERMEYELİM...

bu arada yaş kaç 18 mi
    ben 28 yaşındayım oyüzdenmi acaba bu oyunlar beni açmıyo yoksa

• Beyler öncelikle vestel tv almayın alan olduysa hem fiyatları 1080i lik (e tabi 720p standart...) plazmalardan daha pahalı olabiliyorlar, daha hantallar ve ayrıca Türk firma diye alan arkadaş olursa sanırım %50si fransız...
    Ayrıca ne 360 ne ps3 alma zamanı ps3 en azından aldığınız para yanımyor...fakat çok erken daha biz biraz denek olduk umarım yeni alacak arkadaşlar denek olmazlar...
  • evet o konuda haklısın, En azından verdiğimiz para yanmayacak. o konuda biraz rahatım bende.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.