Şimdi Ara

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ps3 aldım
    Oynadığım oyunlar F1 , dark kingdom..
    Oyunlar sınırlı sayıda ve görüntü insanı ps3 aldığına pişman olucanız türden.
    Hele F1 de p2 den ne farkı var anlamadım, dark kingdom da ilerlemeli ps2 oyunu türünden bi oyun
    keşke daha ucuza daha oyun seçeneği olan x-box alsaydım diyorum şimdi
    alacak arkadaşlara şimdiden duyurur , ve ps3 ü en az 1,5 sene almamalarını öneririm.

• Eyvah eyvah, sen yorumları gör şimdi
  • biz ps3 hastasıyız almıyoruz, oyunları bekliyoruz. biraz bilinçsiz tüketim görüyorum ps3 alıp da şikayet edenlerde. mayısta xbox 360 alıyorum bir Allah'tan bir mani gelmezse, oynayacağım 7-8 civarı oyun var, ps3 alacağım vakit de elimden çıkartabilirim, o da 2007 sonları olacak. biraz düşünerek atın adımlarınızı sevgili arkadaşlar. oyunlara bakın, tarzınız olan oyunlar mı ona bakın. rakip konsolla karşılaştırın. ölçün biçin öyle alın. az buz para değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood Theory -- 7 Nisan 2007; 22:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giannakopoulos

Eyvah eyvah, sen yorumları gör şimdi
    ya var ya ps3 alıcak olsam en az 1-2 yıl sonra alırdım.360 zaten alınmaz alırsan 1001 sorunu var.ps3 alınır ama şimdi değil.daha oyunlar geliştirilecek 2008 de alınır ancak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metflower

Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ps3 aldım
    Hele F1 de p2 den ne farkı var anlamadım, dark kingdom da ilerlemeli ps2 oyunu türünden bi oyun
    alacak arkadaşlara şimdiden duyurur , ve ps3 ü en az 1,5 sene almamalarını öneririm.

700-800e PS3 bulunabiliyorken, gerçi garantisi olmasada bozulan haberi ben duymadım, ama XBOX360ın bol ucuz oyun çeşidi olması, 3 KIRMIZI IŞIK hatasını telafi edecek kadar avantajlı olmadığını düşünüyorum.

Her anım korku ile olacaksa uzak olsun benden öyle cihaz. Tabi 400-500 kelepirbulunursa ne ala.

PS3 o zaman size göre değil, çünkü daha yeni çıktı, evet PS1 PS2 mazisi var ama zamanla olna bir mazi.

2007 sonuna kadar 200 oyun çıkacak diyorlar, ayrıca ,2-5-10-20 YTL lelere 10 larca oyun almayı düşündü iseniz çok erken henüz.

Bencede elinizdeki PS3 ü satın ,NTSC 20GB J modeli ise ben talibim, 550 YTL verebilirim.Sizde XBOX360 alırsınız

Böylece hoşlanmadığınız ,yanlış tercih yaptığınız aletten kurtulmuş olup, Ölümün 3 Kırmızı Işık Yolculuğuna başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigodaktil -- 7 Nisan 2007; 22:37:02 >

• peki neden aldın,yani hiç mi araştırma yapmadın,bu kadar alan insan pişman mı?lütfen alacaklarada engelliyorsun

1.ALACAKSAN ZATEN MANTIKLI OLAN İYİCE BİR PİYASAYI ARAŞTIRIR
    2.PERFORMANSINI GÖREBİLMEN İÇİN ARTK İNTERNET KAFELERDE BİLE YAVAŞ YAVAŞ DAĞILIYOR
    3.OYUNLAR İÇİN BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA NİSAN AYINDAN SONRA ÇIKACAK OLAN OYUNLAR SANA YAZDIKLARINI UNUTTURUP BİR ÖZÜR BİLE DEDİTTİREBİLİR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

peki neden aldın,yani hiç mi araştırma yapmadın,bu kadar alan insan pişman mı?lütfen alacaklarada engelliyorsun

1.ALACAKSAN ZATEN MANTIKLI OLAN İYİCE BİR PİYASAYI ARAŞTIRIR
    2.PERFORMANSINI GÖREBİLMEN İÇİN ARTK İNTERNET KAFELERDE BİLE YAVAŞ YAVAŞ DAĞILIYOR
    3.OYUNLAR İÇİN BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA NİSAN AYINDAN SONRA ÇIKACAK OLAN OYUNLAR SANA YAZDIKLARINI UNUTTURUP BİR ÖZÜR BİLE DEDİTTİREBİLİR...
    F1'in grafikleri çok iyi diyorlardı. Acaba normal tv de yakın mesafeden mi oyun oynadın?

Ayrıca oyun olarak memnun kalmadıysan bir de Resistance ile Motorstorm'a bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

F1'in grafikleri çok iyi diyorlardı. Acaba normal tv de yakın mesafeden mi oyun oynadın?

Ayrıca oyun olarak memnun kalmadıysan bir de Resistance ile Motorstorm'a bakmanı öneririm.

Alıntıları Göster
    Biz söyledikte kötü adam oluyoruz ps3 zamanı 1 sene sonra ya'ni 2008
  • quote:

Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ps3 aldım

dostum bende çıktığı gün pal aldım ve kendi kendime almasaydım keşke oyunsuz bir işime yaramıyor demiştim..açıkcası resistance ı da fazla beğenmedim..ama sabretmelisin bence,oyun bombardımanı mayıstan itibaren başlıyorbence biraz sabretmeliyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Aynen öyle, Ne PC de DX 10 oyun var, nede XBOX 360 garantili değil ve 1001 sorunlu, PS3 te yeni çıktı, ,Kısacası 2008 e kadar almamak lazım, evdeki hesap çarşıya uymuyor her zaman.

• quote:

Alıntıları Göster
    garafikleri ps2 gibiyse sana teklifim ps2+pspmi veriyim takas yapalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    OFF ALLAHIM OFF BİLEMDEN NEDEN ALIYORLAR Kİ HALA ANLAMIYORUM!!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

f1 de araba modellemeleri çok güzel,ama dış çevre bence pek iyi değil,dün indirdim demoyu..resistance ise online çok zevkli oluyor,yalnız tek kişilik oynarken bir yerden sonra bayıyor..motorstorm alternatifi olmayan tek ps3 oyunu belki şu an..

• quote:

Alıntıları Göster
    ben standart tv ile oynadım f1 ve grafikleri gayet başarılı.

sanırım bağlantılarında bi sorun var. eğer standart tv kullanıyorsan gri rgb kablosunu kullanmalısın, normal lcd de ise component kablo ve son olarak hdtv de hdmi girişini.
  • quote:

Alıntıları Göster
    106 ekran HD li plazmam var NBA almıştım 1 ay önce onun grafikleri fena değildi replay yaptığında adamın suratından durmadan ter akıyodu ama şunu sölemek istiyorum arkadaşlar
    bazı arkadaşlar kendilerini sony bayii zannedercesine destekliyolar
    ben ps3 kötülemiyorum sadece bu sene sonuna kadar almamaları gerektiğini sölüyorum
    ben sonuçta ps1 ps2 den sonra ps3 aldım hiç bir makineninde play station gibi olabileceğini düşünmüyorum fakat öle nisan mayıstada gelecek oyunlardan bi beklentim yok açıkcası...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan.sen

sanırım bağlantılarında bi sorun var. eğer standart tv kullanıyorsan gri rgb kablosunu kullanmalısın, normal lcd de ise component kablo ve son olarak hdtv de hdmi girişini.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Erhan.sen

hdmi altın kaplama başlıklı philips kablo kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metflower

106 ekran HD li plazmam var NBA almıştım 1 ay önce onun grafikleri fena değildi replay yaptığında adamın suratından durmadan ter akıyodu ama şunu sölemek istiyorum arkadaşlar
    ben ps3 kötülemiyorum sadece bu sene sonuna kadar almamaları gerektiğini sölüyorum
    ben sonuçta ps1 ps2 den sonra ps3 aldım hiç bir makineninde play station gibi olabileceğini düşünmüyorum fakat öle nisan mayıstada gelecek oyunlardan bi beklentim yok açıkcası...

Alıntıları Göster
    quote:

dostum mayısda gelecek oyunlardan beklentin yoksa bence hiç bekleme sat konsolunu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hepsi öyledir ALTIN EN İYİ İLETKENDİR,AYRICA ÜSTADLAR BENCE DAHA FAZLA CEVAP YAZMAYA GEREK DUYMUYORUM NEDE OLSA AMACIMIZI BİLİYORUZ,BİZ PS3 ALDIK,GERİSİNİ ONLAR DÜŞÜNSÜN...BİR DAHA CEVAP VERMEYELİM...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benim bir arkadaş F1 hastası ve Ps2 versiyonunun suyunu çıkarmış Ps3 versiyonunu oynadı gözlerine inanamadı.Ayrıca resistance ve motorstorm ne güne duruyor bence onları da gidip oynamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sos05

Benim bir arkadaş F1 hastası ve Ps2 versiyonunun suyunu çıkarmış Ps3 versiyonunu oynadı gözlerine inanamadı.Ayrıca resistance ve motorstorm ne güne duruyor bence onları da gidip oynamalısın.

Alıntıları Göster
    hayalkırıklığı ha! olur öyle zaman zaman
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.