Şimdi Ara

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jankin sakin olmanı tavsiye ediyorum,bu insnaların amacı zaten provoke oldugu için çok fazla galeyana gelmemek lazım.
  • acaba ps3ün kopyasının bile en az 30ytl olacagını kimse anlamıyormu 5-6dvd olarak satılacak bence 30 az bile
    sonra dvdden pcye çekeceksiniz. pcden ps3 atacaksınız. zaten hddsi bi anda en fazla 2 oyun almaya yetecek. oyun değiştirirmek için saatler harcıyacaksınız. ayrıca 6 dvd oyunlardan 1 bozulacak bidaha 6 dvd satın alacaksın.
    ha belki satıcı insafa gelir 1 dvdsini değiştirir. 6 dvd oyunlar kayıp olacak çizilecek
    ps3te kopyanın avantajı çok az olacak oyun fiyatları 80ytlye inerse ps3te backup olayı kalmıyacaktır.
    ha gidipo 50gb oyun indirirm dersen o ayrı

ha bizde bu arada 2 günde 1 yeni bir oyun oynuo olacaz xboxta
  • Her oyun 50 gb olacak ya...

2 günde 1 yeni oyun ha.. Vay be..
  • DL dvd denen birşey var kaldı ki her oyun da 50gb olacak diye bir kayide mi var ? 24gb olsa 3DL dvd 5 liradan 15 lira eder
  • İşin aslı play station 3 aslında dream machine ( Rüya Makinesi ) Sayılabılecek turden bır alet. Guzel hoş işlevsel . Oyun konsolu seven için ve ilk defa konsolla tanışacak olan bireyler için biçilmiş kaftan fakat sony nin bir stratejisi var burada. Sony Konsolları onceden sattırıp oyunları arkasından getirmeyi artık ilke edinmeye başladı ve bunun altında birşey aramak gerek diye düşünüyorum. Yakın zamana göz atalım. PSP . İlk çıktığında ve çıktıktan yaklaşık 6 ay kadar aynı oyunlar seyretti. Daha sonradan oyunların çıkması bir bir arttı. Ve En sonunda hayli fazla bir oyun repertuarı oldu ki buna her geçen ay çıkan yeni oyunlar eklenıyor gibi. Burada demem şudurki sony bu konsolu önceden çıkartmakla bildiği birşeyi ortaya koydu. Bakalım ps3 un şansıda psp gıbı olabılecekmi. Hoş psp nın patlamasını herhalde indirilebilir (iso) oyunlara bağlayabılırız fakat şimdilik gözükenden farklı birşeyler döndüğünü tahmin ediyorum.Tabiki bu bir varsayım. Bekleyip Göreceğiz.

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

acaba ps3ün kopyasının bile en az 30ytl olacagını kimse anlamıyormu 5-6dvd olarak satılacak bence 30 az bile
    sonra dvdden pcye çekeceksiniz. pcden ps3 atacaksınız. zaten hddsi bi anda en fazla 2 oyun almaya yetecek. oyun değiştirirmek için saatler harcıyacaksınız. ayrıca 6 dvd oyunlardan 1 bozulacak bidaha 6 dvd satın alacaksın.
    ha belki satıcı insafa gelir 1 dvdsini değiştirir. 6 dvd oyunlar kayıp olacak çizilecek
    ps3te kopyanın avantajı çok az olacak oyun fiyatları 80ytlye inerse ps3te backup olayı kalmıyacaktır.

sana 360 ınla bol bol iyi zaman geçirmeni tavsiye ediyorum,sen ps3 sahiplerini kafana takma
    su akar yatağını bulur kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: metflower

Evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ps3 aldım
    Oynadığım oyunlar F1 , dark kingdom..
    Oyunlar sınırlı sayıda ve görüntü insanı ps3 aldığına pişman olucanız türden.
    Hele F1 de p2 den ne farkı var anlamadım, dark kingdom da ilerlemeli ps2 oyunu türünden bi oyun
    keşke daha ucuza daha oyun seçeneği olan x-box alsaydım diyorum şimdi
    alacak arkadaşlara şimdiden duyurur , ve ps3 ü en az 1,5 sene almamalarını öneririm.

bi resim çek gönder ps3 te f1 oynarken...ps2 deki f1 le bir tuttun ya sana inanmıyorum ps2 deki f1 ile dağlar kadar fark var senin heralde analog tv in var bağla 1080 p ye o zaman gör f1 i

• quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

ps fanı arkadaşlar oyun yok diyenlere habire sayıkladığınız 2 tane dandik oyun var.Bi ilk önce şu ps3 te oynancak adam akıllı oyun olmadığını kabul edin ondan sonra ne isterseniz yazın. Ps3 çıkarken misal tekken6-mgs4-GT5-gow3 gibi oyunlar çıksaydı hangi insan bu 2-3 rezil oyuna bakardı. Şu bi gerçek ki şu an ps3 te oynancak oyun yoktur.Milletin şimdilik eli mahkum ps3 merakıdır doğal olarak hababam motorstorm-resistance'dı 2. sınıf oyunlarla idare ediyor. Ben fanatik ps2 ciyim ama taraf tutmam.. ps3 üde çok merak ediyorum. Ama bu aletin coşmasına 1 sene var. Belkide daha az. Ama şu aralar exculesive oyunlar yapım aşamasında olduğundan ps3 biraz oyunsuz kaldı. 2007 sonlarında görün bu aleti bakalım neler oluyor. Ama şimdi doğru düzgün bir oyun yok. Alan arkadaşlar bi kaç ay daha takoz oyunlarla idare edecekler.Sonrasında xbox'çularda wii'cilerde ps3 e geçecek emin olun..

sen daha ps3 ün psini bilmiyorsun ne konuşuyorsun

• arkadaşlar her başlıkta yazdım bu başlıktata yazıyorum alınacak tarıh 2008 dir... Gerek oyun gerek malıyet ve gerekse dıger tum legal olsun ıllegal olsun her şey
  • o zaman sana XboX unla mutlu oyunlar, ama lütfen buraya gelip boş boş konuşma, daha ağır konuşurdum ama seviyeyi düşürmek istemediğimden konuşmuyorum. PS3 sahiplerinin derdi senimi gerdi? sanane bunlardan? hadi çocugum hadi evladım uza....
    quote:

acaba ps3ün kopyasının bile en az 30ytl olacagını kimse anlamıyormu 5-6dvd olarak satılacak bence 30 az bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 8 Nisan 2007; 19:19:13 >

• F1 e kotu diyenin alinini karislarim , gercekten bu oyunu begenmeyen varsa,bence oyunu degil, formula motorsporunu sevmiyordur,bukadar basit.Ha daha iyisi yapilabilir ve yapilacaktirda
  • Beyenmiyosan satarsın olur gider sat bana ben alırım nasılsa ps2 den farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 8 Nisan 2007; 19:56:46 >
  • quote:

Ben anlamıyorum lütfen bana anlatırmısın neden kopya oyun oynamak zorunda olduğumu varsayarak illahi beni korsan işlerine yönlendirip ve bu yüzden ps3'ü almamam gerektiğini.?? Bu işlerden mi para kazanıyorsun diye bile sorarlar. Bu mantıksız bir yaklaşımdır. Eğer söyleyeceksen başka bir sebep almamamı sağlayacak buyur dinliyorum...

• tühh tühh tühh!! Tamda ben Haziran'da almayı düşünüyordum taa ki bu topici görene kadar.Bu topicten sonra tüm fikrim değiştiii

Mayısta alayım bariii

• millet ps3 bulamıyor bu şikayet ediyor seni şuan görsem çok pis dalarım
  • Harbiden haa annemlere aldırmak için g... yırtıyorum adam ne diyor beyenmediysen bana ver dört gözle bekliyorum ps3 ü adamın dediğine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

Harbiden haa annemlere aldırmak için g... yırtıyorum adam ne diyor beyenmediysen bana ver dört gözle bekliyorum ps3 ü adamın dediğine bak

insanlar baya etkilenmişler millet dahada erken almak istiyor artık ps3 üsanırım arkadaş amacına ulaştı

• Coşmasak ama iyi olacak
  • arkadaslar biraz gercekci olmak lazım.ben kesinlikle fanboy değilim.ama su anda kacak da olsa ps3 gercekten şu an için alınmaz.ben taa playstationlar ile oyun nedir anladım.ancak ps3 cıkısında en azından 1 -2 hit oyunla cıksaydı gercekten ps3 almak için herkez sıraya girerdi.mesela mgs4 ps3 un çıkışı ile birlikte çıksaydı dünya genelinde ps3 yok satardı .ülkemizde artık ps3 karaborsaya düşerdi

ama görüyoruz ki ps3 un şu anda şöyle adam gibi yani kaliteli yapımları nedense yok.tamam resitance formula 1 def jam icon nba falan var ama yani bu oyunlarda konsolun tam hakkını vermiyor.yani bu oyunlarında grafik kalitesi rakip xbox 360 dan düşük

ps3 un alınacak tarihi bence mgs4 un ve gt5 in cıkışıdır arkadaslar.ozaman kadar ps3 un grafikleri yavaş yavaş iyileşir.ve 2008 yılında alınacak hale gelir.hem fiyat hemde performans açısından.....

ben şu anda xbox 360 ne oynayacağımı şaşırıyorum.ve grafiklerde beni büyülüyor.tabikide ps3 de alacağım ama gercekten param dahi oolsa şu an için ps3 e yatırım yapmak akıl işi değil.

bırakın fanboyluğu .bana oyun lazım.ben xbox 360 ımda yeni cıkan taze taze oyunları anında oynayabiliyormuyum.oynuyorum.e ozaman neden xbox 360 alınmasın.

ps3 te ise xbox 360 daki gibi hit sayılabilecek oyun yok..

ama 2008 de ps3 çoşacak ve gercekten mgs4 un çıkışı ile yer yerinden kesin oynayacak.işte o anda bende ps3 alacağım.bu kadar basit.....

devir akıl mantık ve ticaret devri.ps3 ve xbox 360 babamın ogulları değil .parayıda sokakta bulmuyorum.ozaman ps3 piyasaya yayılsın iyice alayım.bu kadar basit.

bu loader olayı ise yani kopya oyun oynama sistemi ps3 de gercekten zor .bakalım xbox 360 gibi rahat olbilecekmi.....

yani uzun lafın kısası arkadaslar sizler microsoft u sevmiyor olabilirsiniz ama xbox 360 gercekten cok iyi ve ps3 ile başedebilecek konsol .şu anda eğer paranız varsa hiç düşünmeden sadece oyun oynamak istiyorsanız(ms ye gıcık olmanız o ayrı size ne bill amcadan ) ben ce xbox 360 alın derim.hem yeni uretimli olan larda gercekten sorun yok.cok abartıldı artık bu 3 kırmızı olayı

neyse arkadaslar dedğim gibi ps3 u de bence 2008 de almak ger5cekten cok mantyıklı olacak.şahsen ben 2008 de alacağım hemde 60gb .....

umarım sizlerde benim fikirlerime katılıyorsunuzdur.....

saygılarımı sunarım..........

only xbox 360 and ps3_____________

• reklamlar....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.