Şimdi Ara

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

Esas onlara sormak lazım, tüm gün savunuyorsun neden almadın hala diye..

Para yok desem?

Ben şahsen makineyi ve teknolojisini ve bazı çıkmış oyunları savunuyorum. Hemen almayı gerektirecek bişey olmamasından çok, para yok dediğim gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

gookhaann84,

nisan

quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

arkadaslar biraz gercekci olmak lazım.ben kesinlikle fanboy değilim.ama su anda kacak da olsa ps3 gercekten şu an için alınmaz.

haziran

quote:

valla ps3 u aslında su anda bile alnır..kaldıki motorstorm bile harika ..ayrıca nba 2 k7 ve fnr 3 de cok ii.ekimde pes7 geliyor e daha ne olsun....bence şimdi almak bile sacma değil.............

Hocam düşünceler ne kadar çabuk deşiyor di mi?

azım acık kaldı bu kadar da olmaz kı ...

007 gıbısın valla

PS3 ALMAK İSTEYENLER ŞİMDİLİK HÜSRAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 4 Haziran 2007; 0:53:29 >

• 007 derken gerçek James Bond'u kastediyorsun sanırım. Burdaki arkadaşı değil.. Umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

007 derken gerçek James Bond'u kastediyorsun sanırım. Burdaki arkadaşı değil.. Umarım

Nihahha! Adventure 007ybse04' e benziyor!

• acıklayıcı olması acısından bı foto ekledım
    Amma panık oldunuz yav sezarın hakkı sezara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 4 Haziran 2007; 0:55:10 >
  • Yakışıklı adammışım ama he

• Konu cok pis kaynadı bu arada
  • her zaman ps3-xbox 360 kardeşliğinden yanayım............
  • Tabiki gookhaann84, merak etme biliyorum tarafsızlığını
  • valla Adventure hocam ps3 te su anda sadace motorstorm oynuyorum harika oyun ve de cok zevkli.......keske oyunları daha ucuz olsada bol bol alsak-oynasak......

xbox 360 işte bu anda devreye giriyor...bizi kurtarıyor oyun derdinden........ama pes7-mgs4- gt hd -tekken 6 için ps3 almak gecerli bir neden........

cunku ps3 un cok ayrı bir havası var......bence aslında her 2 konsolda muhteşem...........
  • konu tekrar hortlamış
  • PS3 aldım ve çok memnunum.... Şu an kaliteli oyunlar çıkmamış olabilir...2007 Eylül ayından itibaren bomba oyunlar çıkacak...Sırf PES7 yi online oynayabilmek için ( live banlandığı için 360 da oynayamayanlar dahil) ps3 alabilecek çok kişi tanıyorum...Şu anda ps2 versiyon PES 6 yı ps3 te online olarak oynuyorum ...Herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

PS3 aldım ve çok memnunum.... Şu an kaliteli oyunlar çıkmamış olabilir...2007 Eylül ayından itibaren bomba oyunlar çıkacak...Sırf PES7 yi online oynayabilmek için ( live banlandığı için 360 da oynayamayanlar dahil) ps3 alabilecek çok kişi tanıyorum...Şu anda ps2 versiyon PES 6 yı ps3 te online olarak oynuyorum ...Herkese tavsiye ederim...

Ben 40ytl ye PC ye aldım onda oynuyom online...Çok daha ucuz
    PES7 yide yeni 360 ımda oynarım online, HALO3 le beraber

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neo23

PS3 aldım ve çok memnunum.... Şu an kaliteli oyunlar çıkmamış olabilir...2007 Eylül ayından itibaren bomba oyunlar çıkacak...Sırf PES7 yi online oynayabilmek için ( live banlandığı için 360 da oynayamayanlar dahil) ps3 alabilecek çok kişi tanıyorum...Şu anda ps2 versiyon PES 6 yı ps3 te online olarak oynuyorum ...Herkese tavsiye ederim...

sana iyi oyunlar dostum
    adventure james bond halt etmiş yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 4 Haziran 2007; 11:28:30 >

• quote:

Ben de PC'ye aldım ve multi kapışmak inanılmaz zevkli oluyor. Yurtdışı oyuncularla kapışmalarda bir de lag olmasa...

Konu ile ilgili de;

Ben PS fanatiğiyim. PS1, PS2 ve PSP var. PS3 için ise biraz bekledim loader ve oyunların çıkmasını fakat daha fazla bekleyemeyeceğim :) 1-2 hafta içerisinde alacağım kısmetse. Her ne olumsuzluk olursa olsun(ki olumsuzlukları hiç dert etmiyorum, yılbaşından sonra -hatta belki daha erken- sağlam patlama olacak özellikle oyunlar açısından) ben Playstation'u hiçbir konsola de-ğiş-mem!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 4 Haziran 2007; 11:32:43 >

• ben de değişmem.

ps3 1 numara

blu-ray, internet, system software update olayları bir harika.

ayrıca motorstorm'u amerika server üzerinden oynuyorum. hiç bir lag falan olmadı

adsl : 1024kb/s
  • evet motorstorm online cok zevkli ve cok akıcı...........pes7 cıksada coşsakkkk biraz.........
  • İLERİDE PYUNLARDA REGİON CODE OLUR GIBI SOYLENTI YAPMIS BAZI ARKADASLAR BU KONUDA NE DIYORSUNUZ PEKI
  • önemli olan arkadaşların söylentisi mi,sony nin dedikleri mi? sen ne dersin bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.