Şimdi Ara

Ps3 Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ps3 almak istiyorum. Çok fazla opsiyon var fat, slim, süper slim. 12 gb olanları 500 gb olanları vs vs.
    12 gb olanıyla 20gb lık bir oyun oynanmıyor mu? Forumu okudum birçok arkadaş kırdırma diyor, zaten bilgim yok kırık konsol alırsam sorun yaşarım diye korkuyorum.

Ortalama 800-900 tl bütçe ayırdım. 2. El de garanti olmadığı için cesaret edemiyorum.
    Bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
    1 tane maç istiyorum (Pes veya fifa)
    1 tane dövüş oyunu (mortal combat gibi)
    1 tane ilerlemeli (Crysis veya assasins gibi)

Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Fat kasa zaten bulunmuyor.Slim ile Super Slim arasında kalite farkı yok .Sadece tip ve HDD kapasiteleri farklı.Hatırladığım kadarıyla Slimlerde 160GB ve 320GB,Super Slimlerde 12GB ve 500GB HDD seçenekleri var.Minimum 160GB almalısın çünkü oyunların updateleri yüksek boyutlu olabiliyor.Mesela BF3'ün updateleri 10GB cıvarında olması gerekiyor.

Kırdırmana gerek yok.Forumun ikinci el bölümünde ve Playstation üzerinden dijital olarak uygun fiyata oyun alabilirsin.Veya yıllık 100TL ye Plus üyelik alarak her ay bedava 2-3 oyun indirebilirsin Playstation üzerinden.
  • Superslim alacaksan sakın 12 gb alma sonra hdd derdine düşersin bide ona para bayılırsın.
    500gb al kafan rahat olsun.

Oyun önerisi ise;
    Pes 14 hiç iyi değil fifa 14 al
    Klasik bir oyun olan Tekken derim.
    Tps seviyorsan uncharted yada fps tarzında hikaye modu güzel olan modern warfare 2-3 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 hafta önce aldım.pes 14 ile birlikte süperslım 500GB, 850 TL çokta memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu durumda orjinal 500gb olanı almalıyım?
    Yıllık 100tl veririm oyun indririm. Bilindik büyük bir teknoloji mağazasından 500gb olanı alıyım o zaman, önerdiğiniz bir site var mı?
    Hepsinde üyeliğim var aşağı yukarı kafamı karıştıran şey konsolların serileri acaba hangi seri iyi ve sorunsuz bilemiyorum ki...
    Önerdiklerinizi linkler misiniz
  • vatanda geçenlerde indirim vardı kaçırmıssın ama tekrar gelir herhalde
    şunlara bir göz at
    link1
    link2
    link 3

• Arkadaşlar 1198 tl'ye ps4 var. Bunu almak daha mantıklı değil mi? Sonuçta 1 sene sonra güzel bir oyun çıkar ps3 desteklemez canım sıkılır... Sizlerin görüşleri nedir? Araştırdım ps4 oyunları daha pahalı ama benim alacağım zaten en fazla 3-4 oyun.Onları da belki de yabancı siteden yurtdışından alırım? Sonuç itibariyle ps4 e yöneldim , sizce ?
  • krmyksl kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=HxtDJIwA1Ko
  • Oyun bulma konusunu senelik üyelikle çözerim diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar işin aslı 200tl fark için 8 sene öncesinin teknolojisini almak istemiyorum. Yarıya yarıya fark falan olsa anlarım ...
  • Hocam ps4 alman daha hayırlı olacaktır ama 100 200 lira fazla verip sony garantili almak daha makül.
  • gittigidiyorda bonusun kampanyası var 100tl chip para veriyor. yani bana 1050tl.ye gelecek. ondan almayı düşünüyorum.
  • Evet arkadaşlar üstte bahsettiğim kampanyadan ps4 aldım bana 1050tl.ye geldi. Şimdi 2. kol ve 2 adet oyun almak istiyorum.
    Yurt dışından almayı düşünüyorum. Veya yurt içinden alabileceğim önerileriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.