Şimdi Ara

Ps3 Anti-Aliasing Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkdaşlar çıldırıcam ya bu ps3 de black ops 1 ve Hitman Absolution aldım AA rezaaaalet internetten videolara bakıyorum bo1 ps3de bildiğin Aa 16x yapmışlar bide babaannemden aldığım markasını bilmediğim bir monitör aldım üzerinde Hd Ready yazıyor ve 1080p destekliyor ama cidden bo1 ve Hitmande rezaalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yıl önce çıkmış bir konsoldan gtx1080 performansı mı bekliyorsun derdin nedir. Tv de fh değilmiş idare et işte.

• hd ready tv nasıl 1080p veriyor la?Ayrıca arkadaşın dediği gibi 10 senelik konsol öyle sorunları olacak elbette.
  • Ekrana dibinden bakma. 24 inc monitor kullaniyorum 1080p oyun oynasam bile dibinden leş gibi görünüyor.

• Kullandığın Tv \ Monitor görüntüyü çok etkiliyor. Senin o gördüğün AA eksikliği kullandığın monitorden kaynaklı. Ucuz bir 32" tv kullanıyorum evde, ps4 te bile görüntü kötü. Başka bir yerde daha düzgün bir tv ye bağladım cihazi işte o zaman dedim hee ps4 görüntüsü buymus diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Pc master race olunca, bakıyorum da piksel saymaya başlamızsın.

• Bulaşık makinesi alırken lcd vermişlerdi , ps4 ü bağladım bir gün rezaletti o yüzden iyi bir ekrana bağla ve ps3 ten bişey bekleme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Pc master race olunca, bakıyorum da piksel saymaya başlamızsın.

Ps3 Anti-Aliasing Sorunu
  • Vestel de pixellance diye bi teknoloji var normalde tv yayınlarında görüntüyü netleştiriyor ya da iddia ediyor denemedim ama ps4 de deneyince bütün ekranı kırtık kırtık yapıyor üstelik bazı tv lerde o özelliği kapatamıyorsunda,Sırf o yüzden vestel normalde daha iyi olmasına rağmen dandik seg hd ready de oynuyorum ben ve kat kat daha iyi vestelden.
  • Bir ps3 oyuncusu B kullanıcısına yanıt
    bo1 görüntü kalitesi kötü zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.