O zaman bd okuyucuda sorun var, başka açıklaması yok kucaklayın makineyi götürün aldığınız yere deyin böyle böyle. Daha fazla geç kalmadan.
oyunlarda sorun yokmuş ama hocam.
Daha kötü değil mi? Oyunda sorun yok ama film izlerken var. Film izlerken bd okuyucu durmaksızın veri okuduğu için oyun oynarkenki durumundan daha fazla çalışır, demek ki bir sorun var ki filmleri tam randımanla okuyamıyor. Neyse ki garantiliymiş alet.
Kesin götürmelimiyim yoksa başka bi sorun mu vardır ?
quote:
Orijinalden alıntı: asefeas00
Kesin götürmelimiyim yoksa başka bi sorun mu vardır ?
götür.
Gittim adam yurtdışına gidiyor dedi ps3'ler ağzım açık kaldı. Kim bilir kaç gün gider kaç gün gelir ayvayi yedik görüyonmu her 4 haftada böyle problem çıkarsa işimiz war.
sony e mi sordun yoksa teknosa mı?
PS3 e çıkan en son fw yi yaptınmı? ve filmin adı ne? b<zen sorunlu oluyor ps3 te bluray izlemek filmine göre java eklentileri yüzünden
Teknosaya Sordum. Firmware Son Güncellemede Filmlerimde: LOTR serisi ve Karayip Korsanları Serisi
quote:
Orijinalden alıntı: asefeas00
Hayır masmavi böyle pırıl pırıl kendimi görüyorum.
kaç para verdin?
bluray disc lerinin altı oyunların altı gibi koyu gümüş renklidir senin aldıkların orjinal değil eğer altı maviyse kopya olduğundan dolayı takılması normal
bende zamanında ucuz diye 1 tane aldım deneme amaçlı takılıyordu ertesi gün götürüp geri verdim..bence hiç uğraşma gözü bozarsın iade et..
Hayır masmavi böyle pırıl pırıl kendimi görüyorum.
kaç para verdin?
bluray disc lerinin altı oyunların altı gibi koyu gümüş renklidir senin aldıkların orjinal değil eğer altı maviyse kopya olduğundan dolayı takılması normal
bende zamanında ucuz diye 1 tane aldım deneme amaçlı takılıyordu ertesi gün götürüp geri verdim..bence hiç uğraşma gözü bozarsın iade et..