Bildirim
PS3 CIZIRTI SESI YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: stormwindy
Merhaba Ps3 ucu acinca icinde cok garip bir cizirti sesi geliyor ses laptoplardan gelen sese benziyor ayni bir sorun varmi yoksa normal bi ses mi?
Büyük ihtimal HDD'den gelen sesten bahsediyorsunuz. Normaldir, bazıları hafif bir cızırtı çıkarırken bazıları daha sessizdir. Makine biraz uzağınızdaysa duymazsınız bile, çok önemsemeyin yani. -
sorun en baştan beri mi var. yoksa yeni yeni mi çıktı. yeni çıktıysa hdd ömrünü tamamlamaya yakın gibi. en baştan dersen hdd sesine alşıcan :D -
Ben bu ps3 u okuldan yakin bi arkadasimdan aldim eskiden 2 tane ps3 um daha oldu onlar bozuldu ama onlarda da benze bi ses vardi fakat bu kadar yuksek degildi. Aldigim arkadas sesin hep oldugunu soyledi eger sorun sadece hdd ise eski ps3 lerin biriyle degistirebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de var aynı durum ama arada bir yapıyor, sanki içeride birşeyi çevirmeye çalışıyor da zorlanıyor gibi. Zamanında çok araştırmıştım; normal birşey telaşlanmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X