Şimdi Ara

Ps3 e goldmaster rc405 in pedallarini baglayamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosadan aldigim uzerinde ps3 ile uyumlu yazan direksiyonun pedallari icin ps3 te giris yok kullanan arkadaslar varsa cevaplayabilirler mi?Yanit bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim bu tür setlerde pedallar direksiyona bağlanır
  • ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim.gormemisim direksiyonda giris oldugunu :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhalo1

ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim.gormemisim direksiyonda giris oldugunu :-)

Selam kardeşim konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bi sorum vardı bu set hakkında.
    Bende de goldmaster rc 405 var. bayadır kullanıyorum. yaklaşık 7-8 aydır. yeni farkettimde titreşim çalışmıyor. acaba sende çalışıyor mu? yoksa çalıştırmak için bir düğmesi felan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halsin

quote:

Orijinalden alıntı: djhalo1

ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim.gormemisim direksiyonda giris oldugunu :-)

Selam kardeşim konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bi sorum vardı bu set hakkında.
    Bende de goldmaster rc 405 var. bayadır kullanıyorum. yaklaşık 7-8 aydır. yeni farkettimde titreşim çalışmıyor. acaba sende çalışıyor mu? yoksa çalıştırmak için bir düğmesi felan mı var?

Ben 2-3 aydır kullanmıyorum, fakat çalışıyor diye hatırlıyorum.belkide seninkinde bir problem olabilir.Bu arada titreşimi çalıştırmak için bir düğme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopinnyc -- 12 Temmuz 2013; 12:40:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 e hoparlor baglamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.