playstation 3'ü açık bırakmıştım evdede temizlik yapılırken üstünü silmişler:) herneyse tv de av kısmına geçtiğimde ekranın yani yazı boyutlarının büyüdüğünü gördüm,ayarlar kısmından taradım ama fazla vaktimde yok bilen varmı acaba nereden eski haline getirebilirim? şimdiden teşekkürler.
Bizim evde temizlik anında dokunamadıkları tek şey PS3.Kıyamet kopar valla Soruna gelince dostum ,menüden display setting'e gir custom de televizyonun kaapsitesine göre seçimini yap.Hiç olmadı cihazın stand-by konumunda iken cihazın üstünden açma-kapama tuşuna 3-4 saniye basılı tut ''dit'' diye iki ses gelir ve tv'ye uygun olan ayarı cihaz yapar.
yokmu bilen ?
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
Bizim evde temizlik anında dokunamadıkları tek şey PS3.Kıyamet kopar valla Soruna gelince dostum ,menüden display setting'e gir custom de televizyonun kaapsitesine göre seçimini yap.Hiç olmadı cihazın stand-by konumunda iken cihazın üstünden açma-kapama tuşuna 3-4 saniye basılı tut ''dit'' diye iki ses gelir ve tv'ye uygun olan ayarı cihaz yapar.
sağol bunuda öğrenmiş oldum
quote:
Orijinalden alıntı: sipru81
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
sağol bunuda öğrenmiş oldum
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme