Şimdi Ara

PS3 FPS oyunlarda, PC'deki 'mouse' rahatlığı nasıl sağlanr? FragNstein (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
17.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Konusu vardı zaten bunun. Orada yazdığım gibi, mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın, bu yaptığınız hileden başka şey değil. Ayrıca gamepad ile oynamıyıcaksan konsolda oynamanın sebebi ne ki? Ne eğlencesi kalıyor. FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş.

ADAM HAKLI BEYLER DAGILIN

sonuc olarak kardesım bu adamlar oyunlara mouse getırmesını bılmıyormu oyun ypımcaılarıda mouse klavye destegı verırdı sonyde ps3 e ozel oyun mouse cıkarırdı paranın a.k sonuc olarak bu alet ds3 ıle oynanır kardesım nokta
  • CS ile büyüdüm ama şuan öldürseler oynayamam herhalde pc de fps
  • 2 hafta hergün oyna 2-3 saat bak nasıl oynuyorsun.
  • Sadece cod oynicaksan fragNstein al kesinlikle pc ile ayni performansi alirsin tabi dogru bir zeminde.Bu arada fragNstein uretimi artik yok ayni firma ayni urunu yeni isim ile cikartiyor onu alsan daha iyi olur teknik destek konusunda hic sorun yasamassin.Aletin adi aim on gerci sayfalarinda hala fragnstein update leri vermeye devam ediyolar ama sakata gelmemek icin aim on alsan daha iyi. Diger fps oyunlarinda cod taki performansi alamassin.eagle eye i hic bilmiyorum oyundan oyuna farkli performans mi yoksa stabil mi onu arastir
  • Bazılarının: "mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın" "FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş" gibi mesajlarının hiç kimseye yararı YOK. Haaa, "BENCE" diye başlayarak "konsolda mouse performansı PC'deki kadar olmuyor" veya "mouse almaktansa gamepad ile alışmaya çalışmak lazım" dense (ki diyenler oldu, sağolsunlar, yararlı olması amacıyla öneride bulunmuşlar) AMENNA.

NEYSE ! 130 TL'ye FragNstein siparişi verdim. İNŞALLAH sağlam, sorunsuz ve hemen elime ulaşır...
    AYRICA benzer rahatlığı, o da SADECE bazı ve yeni FPS oyunlarda PS Move: Eye camera + Motion Controller + Navigation Controller ile elde edebilirsiniz ki, bu 3'lünün toplam maliyeti 330-350TL civarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 10 Eylül 2011; 10:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Bazılarının: "mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın" "FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş" gibi mesajlarının hiç kimseye yararı YOK. Haaa, "BENCE" diye başlayarak "konsolda mouse performansı PC'deki kadar olmuyor" veya "mouse almaktansa gamepad ile alışmaya çalışmak lazım" dense (ki diyenler oldu, sağolsunlar, yararlı olması amacıyla öneride bulunmuşlar) AMENNA.

NEYSE ! 135 TL'ye FragNstein siparişi verdim. İNŞALLAH sağlam, sorunsuz ve hemen elime ulaşır...
    AYRICA benzer rahatlığı, o da SADECE bazı ve yeni FPS oyunlarda PS Move: Eye camera + Motion Controller + Navigation Controller ile elde edebilirsiniz ki, bu 3'lünün toplam maliyeti 330-350TL civarında...

Hayırlı olsun Nerden verdiniz siparişi?Birde kullanici incelemsini en azindan yorumlari muhakkak bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation'da FPS oynamak çin işkencesi gibi, bende hiç beceremem açıkcası ama Mw3 ve Bf3 te zorluk çekmemek için elimde ki oyunlar ile daha çok alışmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11
    NEYSE ! 130 TL'ye FragNstein siparişi verdim. İNŞALLAH sağlam, sorunsuz ve hemen elime ulaşır...

Hayırlı olsun Nerden verdiniz siparişi?Birde kullanici incelemsini en azindan yorumlari muhakkak bekliyoruz.

Teşekkür ederim, İNŞALLAH HAYIRLI, PERFORMANSLI ve SORUNSUZ OLUR ve ZAMANINDA, SAĞLAM, SORUNSUZ ŞEKİLDE ULAŞIR.
    Ben FragNstein'in Türkiye Distribitörü olan BASISSHOP'un "Gitti Gidiyor"daki satış sayfasından sipariş verdim.
    http://urun.gittigidiyor.com/FRAGnStein-ile-PS3-de-FPS-Oyun-Keyfi_W0QQidZZ42990088
    ASLINDA 145TL. Benim Bu ay içinde kullanabileceğim %10 indirim kuponum vardı. Bu indirimle 130,5 TL oldu.
    Kargo ücretini de BASISSHOP ödüyor...

Hele bir elime geçsin, gerekli driver ve firmware güncellemelerini sorunsuz yapayım, deneyimlerimi tabii ki paylaşırım.
    AMA ASLA "sıkı" bir FPS oyuncusu sayılmam, kendi çapımda hep "single player" oynarım.
    YANİ; benim için yeterli performans, sıkı bir "on-line" ve "multiple player" oyuncusunu kesmeyebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 10 Eylül 2011; 11:03:28 >

• Aleti aldıktan sonra driver ve firmware leri bu sayfadan takip ediceksin. Soldaki menü de altta fragNstein sekmesi mevcut. Son firmware 26 ağustos ta eklenmiş destek hala devam ediyor

http://tuact.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=18&lang=en
  • EVET, dün tüm gerekli dosyaları indirdim. BASISSHOP sitesinden de ilk kullanım, driver kurulumu, driver ve firmware güncellemelerin nasıl yapıldığını anlatan klavuzları da indirdim. FragNsteinimi bekliyorum...
  • hayırlı olsun
  • ben ps3'ü gow collection için aldım. fps oynarken aldığıma lanet ediyordum ama düşününce her ne kadar ezik gibi hep yenilsemde koltukta rahat rahat oynumu oynuyorum. ilerde alışınca onlar gibi oynayacağımı zaten biliyorum tek korkum o sticklerin kırılması korkusu
  • hayırlı olsun arkadaşım incelemesini yaparsan artılarını eksilerini söylersen sevinirim
  • "Hayırlı Olsun" dilekleri için teşekkür ederim.
    Teşekkür ederim, İNŞALLAH HAYIRLI, PERFORMANSLI, SORUNSUZ OLUR ve ZAMANINDA, SAĞLAM, SORUNSUZ ŞEKİLDE ULAŞIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

CS ile büyüdüm ama şuan öldürseler oynayamam herhalde pc de fps

• bence kolda fps oynamak, mouse'dan çok daha kolay. muhtemelen yıllardır oynayıp alıştığım içindir
    işi kavrayınca pc'den daha iyi oluyor
  • Bende yıllardır oyunları PC de mouse-klavye ile oynuyorum,hatta yeni oyunlardan crysis 2 için roccat mouse pad ve logitech g500 mouse almıştım,elimde 2 konsol(xbox360 ve ps3) var.xbox 360 ta bitirdiğim ilk 3 oyun da(halo reach-medal of honor-black ops)fps idi(not:xbox 360 controller dualshock 3 ten çok daha iyi bir alet).anlayacağın hangi platformda oynuyorsan onun kurallarına uyman gerekiyor.g 500 mouse ve roccat mouse pad den sonra dualshock3 ile ps 3 de multi fps oynamak her ne kadar zorlasada alışacağız
    Bu arada o minik stick lerin bazı oyunlarda hassasiyet ayarı oluyor.kontrol edebilirsin.

psn:phenomenoncy
    yer:izmir-karşıyaka
    headset:var
    multi oynadıklarım:MW2-KILLZONE 2_3-GT5-MGS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenimsi -- 12 Eylül 2011; 17:49:22 >
  • Bu FragNstein aletini alınca herkesten iyi oynar olacaksın fare ile birazcık olsun iyi isen. Karşındakilerin gamepad ile yapabilecekleri sınırlı yani hile yapmış oluyorsun zevk alır mısın orasını bilemem
  • Yahu niye "hile" diye tutturdunuz.
    Ben hiç on-line oynamıyorum ki...
  • alışmak için battefield 1943 oynayın beceriye değil zekaya bakıyor oynamak.

Mesela bir bölgeye gittim tank vardı orada kendi bayrağını yükseltiyordu köprüden aşağı atladım tank gelirken patlattım köprüyü tank düştü ve patladı puan kazanmadım köprüyü patlattığım için heralde düşünmemişler ama tankı kullanan kendi kendine öldürdü diye -10 puan aldı
    Ben de kendi bayrağımı yükselterek +30 puan aldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.