Yapacakları w.a.s.d tuş takımını taklit etmek birde mouse olayını geliştirmek. Bence yapılmayacak birşey değil. Bu üründe buna yaklaşmış sanırsam.
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal
kardeş benim gibi ds3 özürlüler kullanıyor evet alet hakkında aydınlatıcı bilgiyi youtube dan da görebilirsiniz,bir çok kullanıcı konuyla ilgili bir sürü video atmış oraya
saygılarımla
genelde mw2 videoları gördüm CODBO ve Bc2 de şu an nasıl oynuyormusunuz destekliyormu??
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal güncellemeyi frangstein firması kendi aleti için yapıyor, internet üzerinden (sitesinden) PC yardımıyla aleti güncelliyorsun -ps3'ü değil- dediğin gibi.
güncellerken frangstein ın firewereini güncelliyorsun,bunu da firma oyunlarda daha çok hassas kontrolu sağlamamız için yapıyor...
Birkez daha çok teşekkürler ExMarshal, Yeni çıkan PS3 oyunlarda sorun yaratmasın diye FragNstein'in "firmware"ini PC'ye bağlayarak, internet sitesinden indirdiğimiz firmware'e güncelliyoruz. PS3'e yaptığımız, uyguladığımız bir güncelleme YOK. Bunu açıklığa kavuşturmam çok iyi oldu. Pekii bir/birkaç sorum daha olabilir mi? 1- FragNstein'in "firmware"ini PC'ye bağlayarak, internet sitesinden indirdiğimiz firmaware'e güncellemek zor mu? 2- Firmaware'i güncellediğimizde, eski firmware ile sorunsuz olan oyunlarda, yeni firmware ile herhangi bir sorun ortaya çıkıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11
Şöyle anlatmaya çalışayım: Hani PC'de FPS oynarken fareyi masa üstünde (örneğin daire şeklinde) hereket ettirdiğinizde, Monitörde (ekranda) sanki kendi başınız, gözleriniz de o şekilde hareket ediyor gibi olur ya, bu olay PS3'ün kumandası olan Dual Shock'da çok zor geldi bana. Ben Dual Shock üzerindeki joystikciklerden biriyle yöünümü, hedefimi belirleyene kadar, yediğim mermilerden eleğe dönüyorum. PC'de fareyi masanın sütünde el-bilek ile kontrol ederek FPS oynamak, PS3'de DualShock'un joystikciğini parmakla kontrol etmekten çok daha kolay SANKİ...
Heralde daha kolay olcak xD Ps3 için mouse lar var Frag FXv.2 SE ve eagle eye gibi aletleri kullanabilirsin bu iş için ama ps3 kolunda mouse rahatlığını bekleme bence.2 3 ay oynarsan alışırsın gibime geliyor ne kadar zmandır ps3 de fps oynuyosun?
Hiç klavye mouse falan alma bence. İnsan alışıyor, hatta geçen PC'ye Borderlands'i yükledim klavye ve mouse ile oynayamadım. Gamepadi aradım.
quote:
Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal güncellemeyi frangstein firması kendi aleti için yapıyor, internet üzerinden (sitesinden) PC yardımıyla aleti güncelliyorsun -ps3'ü değil- dediğin gibi.
güncellerken frangstein ın firewereini güncelliyorsun,bunu da firma oyunlarda daha çok hassas kontrolu sağlamamız için yapıyor...
Birkez daha çok teşekkürler ExMarshal, Yeni çıkan PS3 oyunlarda sorun yaratmasın diye FragNstein'in "firmware"ini PC'ye bağlayarak, internet sitesinden indirdiğimiz firmware'e güncelliyoruz. PS3'e yaptığımız, uyguladığımız bir güncelleme YOK. Bunu açıklığa kavuşturmam çok iyi oldu. Pekii bir/birkaç sorum daha olabilir mi? 1- FragNstein'in "firmware"ini PC'ye bağlayarak, internet sitesinden indirdiğimiz firmaware'e güncellemek zor mu? 2- Firmaware'i güncellediğimizde, eski firmware ile sorunsuz olan oyunlarda, yeni firmware ile herhangi bir sorun ortaya çıkıyor mu?
1-açık konuşmak gerekirse ben bu konuda bir sorun yaşadım, gerçi benim pc den kaynaklanan bir şeymiş o,ben kendim firewere i yükleyememiştim aldığım yere gönderdim onlarda yenisini yükleyip gönderdiler bana. yani satıcı firma bu desteği veriyor.
2-o konuda ben bir problem yaşamadım,tabi ben genelde MW2-COD4-MOH-BC2 oynuyorum firma zaten gündemde olan fps ler için yeni firemwere ri güncelliyor.
bende ilk ps3 aldığımda mouse seti almayı planlıyordum hatta alacaktım ama öğrenirsin dediler bende deneyeyim dedim öğreniyorsun hakketen ama yanında oynamayı bilen biri varsa daha çabuk kavrıyorsun bende öyle olmuştu
ayrıca pc cilerin klişe lafı vardır arkanı dönene kadar indirirler diye öyle bir şey yok sensitivity diye ayar oluyor fpslerde onu rahatlığına göre aç mouse dan daha hızlı dönersin keyfi bambaşkadır dualshock ile fps oynamanın emin ol yakında başından kalkamazsın zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
ayrıca pc cilerin klişe lafı vardır arkanı dönene kadar indirirler diye öyle bir şey yok sensitivity diye ayar oluyor fpslerde onu rahatlığına göre aç mouse dan daha hızlı dönersin keyfi bambaşkadır dualshock ile fps oynamanın emin ol yakında başından kalkamazsın zaten
Cod da sensitivity yi 10 yaptın mı 1 saniyeden kısa etrafında dönüyorsun zaten.
walla bende fpsde ds3 ıle oynuorum ılk baslarda zordu ama sımdı gordugumu ındırıorum sonuc olarak alısınca bı sorun kalmıyor sımdı mouse oynamak cok zor gelıyor
alışmak baya bir süre istiyor özellikle benim gibi hayatında hiç ps3'te fps oynanamışsan. şimdilik homefront demo oynayarak alışmaya çalışıyorum. bf3 ve mw3 çıkınca onlarda kasacam ama oldukça zor geliyor. ds3 ile black ops'ta gungame oynadığımı düşünemiyorum bile. hızlı olmak bir dert nişan almak bir dert. internette videoları izliyorum şaşırıyorum ya.
yanlis anlasilmasin ama mouse un uzerine joypad le daha iyi oynuyorum demek, ellerle resim yapabilmek varken ayaklarimla daha iyi yapiyorum demek gibi geliyor.
Mouse la oynanılan gibi oynanılmıyor padle , oynuyorum diyenler ise sadece züğürt tesellesi ,
Fragnstein tavsiye ederim cod Oyunları'nda çok başarılı
Ben de araştırdım ama anladığım kadarıyla genel kanı eagle eye'ın daha iyi olduğu yönünde.Özellikle lag konusunda diğerlerine nazaran daha başarılı imiş....
quote:
Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
Ben de araştırdım ama anladığım kadarıyla genel kanı eagle eye'ın daha iyi olduğu yönünde.Özellikle lag konusunda diğerlerine nazaran daha başarılı imiş....
Eagle eye fragnsteindan sonra çıktı sanırım.Lag yok zaten tek sorun çok ince aimlerde kare kare atlaması.Onda da farklı mouse padler denenerek max verim alinabilir.Zaten mousea alışınca farkında bile olmuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten
yanlis anlasilmasin ama mouse un uzerine joypad le daha iyi oynuyorum demek, ellerle resim yapabilmek varken ayaklarimla daha iyi yapiyorum demek gibi geliyor.
altına imzamı atarım.1,5 senedir ps3 kullanıcısıyım ds3 ile fps oynayamıyorum hala.hic bir güc bana ds3 ün mouse klavye den daha iyi bir oyananıs sunuduguna ikna edemez.hatta soyle soyleyeyim aynı oyunu ds3 le oyanayan birine karsı mosue klavye ikilisiyle oynasam karsımdakini ezerim
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
Mouse la oynanılan gibi oynanılmıyor padle , oynuyorum diyenler ise sadece züğürt tesellesi ,
aç youtube dan bak be insan öyle sallamakla olmuyor mouse ile gamepad aynı şey tek artısı ps3 karşısında mis gibi koltukta gamepad ile oynanan oyunun sandalyede iki büklüm ufacık monitörden daha iyi olması bana yok pc lcdye bağlanıyor yok o bu şu demeyin aynı şey değil gamepad ile oynamak çok daha zevkli ve işkence değil.
al izle bakalım xbox gerçi ama ps ile fark yok zaten... gör bu kontrollerin mouse dan ne farkı var ? olay tamamen sensitivity ayarı kendine güveniyorsan aç sonuna kadar pcden daha hızlı hareket edersin ama oyunu iyi bilmen gerekiyor.
Konusu vardı zaten bunun. Orada yazdığım gibi, mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın, bu yaptığınız hileden başka şey değil. Ayrıca gamepad ile oynamıyıcaksan konsolda oynamanın sebebi ne ki? Ne eğlencesi kalıyor. FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş.