Şimdi Ara

PS3 FPS oyunlarda, PC'deki 'mouse' rahatlığı nasıl sağlanr? FragNstein (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
17.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu kapanmış adam sipariş vermiş fakat söylemeden edemicem, ben daha acemi bir ps3 kullanıcısıym 2-3 gün oldu olmadı aleti alalı, şimdi olaya bu taraftan bakalım şimdi ben bu konsolu 800 liraya aldım değil mi(2. el ucuza bulmak mümkün) eee ben bu konsolda cod black ops bf3 oynayabileceğim değil mi? ama pc de adam gibi bir pc lazım 1.5 milyar demeyin gülerek sandalyeden düşerim yaralanmamı istemezsiniz. YEni oyunları çalıştırmak için kafadan 2 bin tl gerekir monitörler zaten 200-300 tl (pc için) peki ben? 800 tl ye sizin oynadığınız sürekli upgrade yaptığınız pc den daha ucuza oynuyorum bırakında mouse dan azcık kötü olsun banane(ki kötü değil alışana herşey koaly gelir,fakat ben daha alışmadım) şimdi gelip adam gibi lcd de 1.5 milyar ahahah biz yine ucuzayız demeyin giderim pc monitöründe oynarım zor mu? led monitörler 500-600 tl adam gibi.2. el lcd 1 milyara rahat bulunur, şimdi gelin mouse daha iyi ps3 de oynayanlar züğürt tesellisi deyin. Evet fiyatlar ortada parası olan gider 2-3 milyara asus mars II takar arkadaşım para onun değil mi? gidip ona neden bu kaadar para verdin diyemeyiz bu da biizm bütçemiz ps3 alıyoruz bırakın ds3 mü iyi mouse mu iyi ona kullanıcılar karar versin.

• Dün akşam, PS3'de birkaç dakika "Soldier of Fortune: Pay Back" oynamayı denedim. Dual Shock ile BENİM İÇİN çok zor bu iş
    Şu FragNstein'ı da güya Türkiye Distribitöründen, mevcut 48 tane var gibi görünürken sipariş verdim AMA 2 iş günü bitti hala kargoya veremediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Dün akşam, PS3'de birkaç dakika "Soldier of Fortune: Pay Back" oynamayı denedim. Dual Shock ile BENİM İÇİN çok zor bu iş
    Şu FragNstein'ı da güya Türkiye Distribitöründen, mevcut 48 tane var gibi görünürken sipariş verdim AMA 2 iş günü bitti hala kargoya veremediler

işsiz günlerine denk gelmişsindir, şaka bir yana garip bir durum.
  • Kargoya verilmesi ve kargo bilgilerinin girilmesi gereken sürenin sonlanmasına 10 dakikadan az kaldı.
    Hala tık YOK. Ne biçim bir distribitör bu?
  • Cumartesi günü buradaki kargo şubesine ulaşan FragNstein'ı, şehirdışında olduğumdan ancak dün akşama doğru iş çıkışı alabildim.
    Bu sabah da basisshop'un web sitesinde FragNstein ile ilgili dökümanlara bakarak PC'de ilk kurulumu yapmayı denedim.
    MAALESEF faresi PC'de çalışmadı Fare imleci hiç hareket etmedi.
    Windows 7 otomatik kendi aygıt sürücülerini yükledi. Web sitesinden indirdiğim klavuzda anlatıldığı gibi FragNstein sürücü ile güncelleme yapmayı denedim AMA klavuzda anlatıldığı şekilde de olmadı. PC'de çalışmaması çok sorun değil de EĞER PS3'de de çalışmaz ise işte o zaman ......
  • Mouse'la oynadığım gibi oynuyorum ben zamanla alışırsan sabah akşam oyna ve hassaslık ayarlarını yüksekte tut hep alışınca mouse'dan farkı kalmıyor zamanında ben de böyle düşünüyodum oynanmaz diye.
  • Kargoyu teslim aldığımın ertesi akşamı; basisshop web sitesinden indirdiğim kullanım klavuzunu okuyarak,
    FrgNstein kabloSUZ fareyi notebook'da çalıştırabildim. Bir şekilde, fare ile USB dongle arasında bir iletişim sorunu olduğunu tahmin ediyordum, kullanım klavuzunda anlatıldığı gibi eşleşme yaparak bu sorunu halletttim. Hemen sonra PS3'ü açtım. Açtım açmasına ama bu FragNstein ile menüler arasında gezinmek mümkün olmadı. Mecburen Dual Shock Six Axis kablosuz PS3 kumandasıyla, Soldier of Fortune PayBack oyununu çalıştırdım AMA FragNstein ile hiçbirşeye kumanda edemedim. Bakalım bu sorunu nasıl haledeceğim?
  • quote:

Kargoyu teslim aldığımın ertesi akşamı; basisshop web sitesinden indirdiğim kullanım klavuzunu okuyarak,
    FrgNstein kabloSUZ fareyi notebook'da çalıştırabildim. Bir şekilde, fare ile USB dongle arasında bir iletişim sorunu olduğunu tahmin ediyordum, kullanım klavuzunda anlatıldığı gibi eşleşme yaparak bu sorunu halletttim. Hemen sonra PS3'ü açtım. Açtım açmasına ama bu FragNstein ile menüler arasında gezinmek mümkün olmadı. Mecburen Dual Shock Six Axis kablosuz PS3 kumandasıyla, Soldier of Fortune PayBack oyununu çalıştırdım AMA FragNstein ile hiçbirşeye kumanda edemedim. Bakalım bu sorunu nasıl haledeceğim?

kardeş merhaba,
    sorununu hallettinmi bilmiyorum ama şöyle söyliyeyim sana,

alet ps3 te hiç aktif değilmi? yani tuşlarına bastığında herhangi bir menüyü yönlendirmiyormu?
    bunun iki sebebi olabilir,

ÖNCELİKLE PS3 Ü AÇIP ALETİ BULDURDUNMU ? ? ? ?
    (eğer onu yaptıysan aşağıda bahsettiklerimi dene)

1.cisi;
    her iki parçanında üzerinde bulunan tuşlarına basarak bir kez basıp mavi ışıkları yandıktan sonra
    2.ci kez tekrar basman gerekiyor(özellikle mause unutma) ondan sonra aktif oluyor.

2.cisi;
    ps3 ün menüsünden aksesuarlar kısmına kısmına girip oradaki rakamı bir artırman lazım(diye hatırlıyorum bir dene sen kardeş)

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal
    alet ps3 te hiç aktif değilmi? yani tuşlarına bastığında herhangi bir menüyü yönlendirmiyormu?

1.cisi; her iki parçanında üzerinde bulunan tuşlarına basarak bir kez basıp mavi ışıkları yandıktan sonra
    2.ci kez tekrar basman gerekiyor(özellikle mause unutma) ondan sonra aktif oluyor.

2.cisi; ps3 ün menüsünden aksesuarlar kısmına kısmına girip oradaki rakamı bir artırman lazım(diye hatırlıyorum bir dene sen kardeş)

Sayın ExMarshal, teşekkür ederim.
    Yazdıklarını uyguladım, işe yaradı. "Call of Juarez Bound in Blood" oyununda denedim.
    Oyunda çalışıyor, çok performanslı olmasa da işe yarıyor gibi AMA halen biraz hassasiyetinin ayarlanması, artılması gerekiyor.
    Uğraşmak lazım biraz. Uğraşılır ve mousepad olarak kaliteli bir zemin kullanılırsa daha iyi olabilir...
    AYRICA fraNstein üzerindeki tuşlar ile oyundan bir türlü çıkmayı beceremedim. DS3'de "PS" tuşuyla oyundan çıkıyor AMA bu farede çıkmıyor, mecburen DS3'ü açıp oyundan öyle çıkabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 30 Eylül 2011; 20:37:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

1.cisi; her iki parçanında üzerinde bulunan tuşlarına basarak bir kez basıp mavi ışıkları yandıktan sonra

2.cisi; ps3 ün menüsünden aksesuarlar kısmına kısmına girip oradaki rakamı bir artırman lazım(diye hatırlıyorum bir dene sen kardeş)

Sayın ExMarshal, teşekkür ederim.
    Yazdıklarını uyguladım, işe yaradı. "Call of Juarez Bound in Blood" oyununda denedim.
    Oyunda çalışıyor, çok performanslı olmasa da işe yarıyor gibi AMA halen biraz hassasiyetinin ayarlanması, artılması gerekiyor.
    Uğraşmak lazım biraz. Uğraşılır ve mousepad olarak kaliteli bir zemin kullanılırsa daha iyi olabilir...
    AYRICA fraNstein üzerindeki tuşlar ile oyundan bir türlü çıkmayı beceremedim. DS3'de "PS" tuşuyla oyundan çıkıyor AMA bu farede çıkmıyor, mecburen DS3'ü açıp oyundan öyle çıkabildim.

kardeş merhaba,
    frangstein in çalıştığına sevindim

şimdi performans istiyorsan öncelikle mause altlığının açık renk olması gerekiyor(kalite konusu tartışılıyor
    ben mesela 50 tl verip oyun için kullanılan büyük bir mausepad aldım onda oynuyorum ama kullananlar herhangi açık renkli bir
    altlığın ama yüzeyi iyi olmak şartıyla,çok daha işe yaradığını söylüyorlar)

mause dan hassasiyetin nasıl yapıldığını biliyormusun?
    bunun için oyuna girdiğinde mause un sol yanında bulunan "f" tuşuna basıp ortadaki scrol u(top u yani) önce aşağıya doğru iteceksin,
    sonra istenilen hassasiyet durumuna göre tık layarak yukarı geri çekeceksin,bunu kullananlar 5 tık yukarı çekmek yeterli diyor ama gene de
    sen bilirsin,bununla birlikte hangi oyunu oynayacaksan o oyunun menüsünden ayrıca hassasiyetini artıracaksın,bu şekilde hem aletin hemde
    oyunda hassasiyet ayarı yapabileceksin kardeş

oyundan menüye çıkmak için de nuncuhuck ın üzerinde bulunan sağdaki küçük tuşa basman yeterli kardeş
    tabi oynadıkça alışıyor elin her iki parçaya da

ben buna almadan önce fragfx kullanıyordum, onun ergonomik yapısı bundan daha farklıydı ve 1 sene oynadığım için elim bayağı
    alışmıştı ona,mecburen buna geçince ilk bir kaç ay zor geldi elime oturmak, ama sonra tamamen alıştım

saygılarımla

• Çok uğraşman lazım .Anca 1 ayda tam istediğim kıvama getirebilmiştim aleti
  • Önerilerin için bir kez daha teşekkürler Sayın ExMarshal.
    Doğrusu, şu günlerde PS3 oynayacak zamanım olmuyor AMA bu akşam yazdıklarınızı uygulayacağım.
    İNŞALLAH ödediğim 130TL'ye değer...
  • Dün akşam yine "Soldier of Frtune: Payback"de denedim. Bu kez fena değildi.
    Hassasiyetini daha iyi ayarlayıp biraz daha alışırsam TAM SÜPER OLACAK KANIMCA...
  • quote:

Bazılarının: "mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın" "FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş" gibi mesajlarının hiç kimseye yararı YOK. Haaa, "BENCE" diye başlayarak "konsolda mouse performansı PC'deki kadar olmuyor" veya "mouse almaktansa gamepad ile alışmaya çalışmak lazım" dense (ki diyenler oldu, sağolsunlar, yararlı olması amacıyla öneride bulunmuşlar) AMENNA.

İlla ki yararı dokunucak bir yorum yapmak zorunda değiliz, burada zaten hepimiz düşüncelerimizi yazıyoruz. Yani "bence" kelimesi gereksiz kullanımdan ibaret.

quote:

Yahu niye "hile" diye tutturdunuz.
    Ben hiç on-line oynamıyorum ki...

İlla online oynamaya gerek yok, senin yaptığın Ferrari alıp LPG taktırmak gibi birşey.

quote:

Dün akşam, PS3'de birkaç dakika "Soldier of Fortune: Pay Back" oynamayı denedim. Dual Shock ile BENİM İÇİN çok zor bu iş

Ben ilk PS3 aldığımda daha karakteri çeviremiyordum, adamı yan yan götürüp öyle adam vuruyordum. 1 hafta içerisinde multiplayerda doğru düzgün adam öldürebilicek seviye'ye geldim. Açıp iki dakika oynayıp yapamam diyip kapatırsan yapamazsın tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
    İlla ki yararı dokunucak bir yorum yapmak zorunda değiliz, burada zaten hepimiz düşüncelerimizi yazıyoruz. Yani "bence" kelimesi gereksiz kullanımdan ibaret.

ELBETTE, yararı dokunacak yorum yapmak zorunda değilsin. Dilin kemiği yok, boşboğazlıktan-laf ebeliğinden ölen de...
    Yararsız yorum yapmakta ısrarının da hiç kimsye, hiç bir şeye faydası yok: "Asalak" bir durum yani.
    ŞİMDİ, senin "DEĞERLİ" fikirlerine hiç ihtiyacım olmadığını halâ anlamadysan, anlayacağın seviyede söyleyeyim:
    Bu konuyu hiçbir şeye faydası olmayan boş laflarınla kirletme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 8 Ekim 2011; 10:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Konusu vardı zaten bunun. Orada yazdığım gibi, mouse ile oynamak istiyorsanız gidin PC de oynayın, bu yaptığınız hileden başka şey değil. Ayrıca gamepad ile oynamıyıcaksan konsolda oynamanın sebebi ne ki? Ne eğlencesi kalıyor. FPS beceremiyorsan ya oynama ya da PC de oyna arkadaş.

sanki her PS3 oyunu PC de yapılıyorda bu öneriyi getiriyorsunuz bence söylediğiniz mantıklı değil....
  • BRAVEHEART11 arkadaşım hala kullanıyormusun nasıl gidiyor tecrübelerini biraz paylaşırmısın...

almaya değermi?
  • İşlerim ve önceliklerimin yoğunluğu nedeniyle PS3 oynamaya hiç fırsatım olmuyor ne yazık ki.
    İLK birkaç denemem sonucunda, hassasiyetine-tepkisine alışınca aldığıma değecek bir ürün
    En azından hedefi tutturabiliyorm faresi sayesinde...
  • ee arkadaşlar konsolunda bir farkı olmalı ve alışmanız biraz zaman alacak. bakın internette o profesyöneller bir günde öğrenmiyorlar biraz sabredin hemen pes etmeyin deneyin alıştığınızda mouse aklınızdan tamamen çıkmış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

ee arkadaşlar konsolunda bir farkı olmalı ve alışmanız biraz zaman alacak. bakın internette o profesyöneller bir günde öğrenmiyorlar biraz sabredin hemen pes etmeyin deneyin alıştığınızda mouse aklınızdan tamamen çıkmış olacak

Bf3'te kolla ne kadar iyi oynarsan oyna karşına fragnsteinlı yada eagle eyelı biri çıktığı zaman şansın 0
    senin aynı anda koldn yapamayacağın şeyleri o klavye sayesinde yapabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.