Şimdi Ara

PS3 FPS oyunlarda, PC'deki 'mouse' rahatlığı nasıl sağlanr? FragNstein (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
17.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

ee arkadaşlar konsolunda bir farkı olmalı ve alışmanız biraz zaman alacak. bakın internette o profesyöneller bir günde öğrenmiyorlar biraz sabredin hemen pes etmeyin deneyin alıştığınızda mouse aklınızdan tamamen çıkmış olacak

Bf3'te kolla ne kadar iyi oynarsan oyna karşına fragnsteinlı yada eagle eyelı biri çıktığı zaman şansın 0
    senin aynı anda koldn yapamayacağın şeyleri o klavye sayesinde yapabiliyor

ama ustalaşmış bir oyuncu onu alt edebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

ee arkadaşlar konsolunda bir farkı olmalı ve alışmanız biraz zaman alacak. bakın internette o profesyöneller bir günde öğrenmiyorlar biraz sabredin hemen pes etmeyin deneyin alıştığınızda mouse aklınızdan tamamen çıkmış olacak

Bf3'te kolla ne kadar iyi oynarsan oyna karşına fragnsteinlı yada eagle eyelı biri çıktığı zaman şansın 0
    senin aynı anda koldn yapamayacağın şeyleri o klavye sayesinde yapabiliyor

ama ustalaşmış bir oyuncu onu alt edebilir.

bir defasında xboxta oynayanlarla pcde oynayanlar beta olarak karşılaştırılmıştı 60-3 mü 30-3 mü ne pc kullanıcıları yenmişti demek istediğim ne kadar üst düzey olursan ol yine bir derece kalanı senin donanımına bağlı
    micheal schumachere tofaş verip yarışlarda birinci olmasını beklemek gibi
    yada messiyi bandırmaspora transfer edip bandırmanın şampiyon olmasını beklemek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışana kadar fare+klavye. Alıştıktan sonra ise fare ve klavyenin yüzüne bakmazsınız.
  • ben move aldım kimseye tavsiye etmem killzone 3 tam bi işkence oldu yurumesi falan adamı olduruyor. onda bi metre yuruyenece analogla oynasam oyunu bittiriim direk aldım actım 1 kere taktım simdi tozlu raflarda oysaki ne umutlarla aldım shooter bile almıstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: güçlü_tüfek

Alışana kadar fare+klavye. Alıştıktan sonra ise fare ve klavyenin yüzüne bakmazsınız.

Ben alıstımda fare ve kalvyeninn yeri baska :)

• Gamepad aliştıktan sonra hikaye mouse.

• Adamlar Gamepad yapmışlar, halen Mouse peşindesiniz.
    Yatağa uzan oyna oyununu. Zor değil Gamepad ile oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 10 Eylül 2012; 13:04:05 >
  • Arkadaşlar size bir tavsiyem var alışmak için ekranda kendinize yerler berilleyin ve namluyu oraya denk getirmeye çalışın misal ilk denediğinizde 5 sn de ikinciside 4 sonra 3 diye gider ondan sonra rahat nişan alırsınız bu antremanı yapın derim
  • Siz yine iyisiniz birde benim tv'de lag sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Merhaba,
    PS3'de SOCOM4, KillZone 2, Crysis 2, Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, Soldier of Fortune Payback,vb
    oyunlarından birini oynamayı denemiştim. DualShock 3 üstündeki, sağ ve soldaki mini-joystickler ("stick" mi deniyordu) FPS pynamak tam bir işkenceydi. DualShock üstündeki mini-joystic ile hedefi tutturuna kadar, yediğin mermilerden eleğe dönüyorsun.

SADECE PC'de oynar gibi, fare ile rahat rahat yaptığımız MOUSE LOOK (bilek hareketiyle etrafa bakıp, nişan almak) istiyorum.
    Hep PC'de FPS oynadığım için fare ile oynamaya alıştım. Motion+Navigation controller olmadan, bu FPS oyunlarında MOUSE LOOK sağlanamaz mı?

SANIRIM SOCOM4 dışındakiler move ile de oynanamıyor? Öyle değil mi?

black ops ile başladığım analog sorunu single player ı iki kez bitirene dek devam etmişti.Eninde sonunda alışıyorsun oynamaya devam :)

• başlık çok saçma. 3-4 senedir ps3 te fps oynuyorum. gayette rahatım. pcde battlefield 3 demosunu deneyeyim demiştim. denemez olaydım. insan neye alışmışsa onu oynar. bu kadar basit
  • Ben Eagle Eye ile oynuyorum önceden kolla oynamaya çalıştı.ımda ratio berbattı, Eagle Eye aldım, K/D ratioyu 0.05'lerden 0.70'lere yükselttim.

Denildiği gibi tamamen alışma meselesi ben klavye mouse alıştım başka türlü oynayamıyorum, başkası da kolsuz oynayamıyor.

• bunun yenisi çıktı, aimon ps elite
  • Killzone 3 , 007 James Bond Goldeneye . Ben bunlara rast geldim Socom 4 ben hiç oynamadım ancak PSP'de oynadığım farklı bi versiyon var.Her neyse fazla yaygın değil PS3 üzerinde. Mesela Call of Duty Modern Warfare 3 PS MOve'da yok ancak wii'de var

Anlatmak istediğim oyunları Wii konsoluyla oynaman gerekir eğer PSmove desteklemiyorsa
    Ancak eğer oynamak istediğin oyun MOVE'da destekliyorsa Move için satın al (Grafik amacıyla diyorum)

By
    Berkan10001
  • Çoğu ps3 kullanıcısı ds3 ile fsp oyunlarının zamanla deneyimlenerek rahat bir şekilde oynanabilceğini savunuyor. Ama şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum. Sony şu an örnek veriryorum ps3 için klavye mouse şeklinde bir aparat çıkartsın ve tüm fsp oyunları için oynanabilir desin bu DS3 te fsp oyunlarını sorunsuz oynuyorum, kullandım, alıştım diyen arkadaşladan eminim yarısından fazlası bu aleti alacaklardır. Eminim bundan. Neden eminim çünkü fsp oyunları klavye mouse sisteminden doğmuş bir alt yapıdır ve ne olursa olsun buna gereksinim duyar. Bunu bir kenara bıraktım DS3 oynanılarak alışılan bir aletse firmalar bunu görmeyecek kadar körmüydüler ki bu tarz çeviricileri piyasaya sürdüler ve zamanla farklı türevleri ortaya çıktı vs. vs. Şunun bir gerçek olduğu kesin DS3 kullanırken mouse ve klavyedeki gibi elinizin tamamının gücünü kullanmazsınız. Mouse ve klavyede ise sadece elinizi değil kolunuzu, bileğinizi ve parmaklarınızı, birbirinden uzak sürtünmenin daha az olduğu bir şekilde kullanırsınız. Kolunuzdan da kuvvet alırsınız. Aynı anda baş parmakla bakış açısını değiştirirken analog stickle dairesel bir harekette bulunup ateş etmek için r2 tuşuyla basınç uygulamak (iki farklı parmağın farklı hareketlerinden bahsediyorum zira parmağın hareket işlevselliği aynı sitilde yapılan hareketlerde etkilidir) herhalde mousela avuç içinizde dairesel bir harekette bulunmayla(burada hem parmağınızdan aldığınız kuvvet hemde avuç içinizdeki mouse ile bileğinizden aldığınız kuvvetten bahsediyorum)ve burada kolunuzdan ve bileklerinizden daha fazla kuvvet alırsınız, daha zor olsa gerek. Burada tabi şu cevaplar da ortaya çıkacaktır Sony de o kadar aptalmıydı ki DS3 ü yaptı ya da fsp oyunlarını ps3 için çıkardı vs. Tabiki de böyle bişey söz konus değil. Demek istediğim nokta DS3 ve mouse klavye kullanımının arasındaki işlevselliktir. Ps3 için yaratılan oyunların çoğu zaten DS3 sistemine uygun olarak yaratılmışlardır. Bu oyunların çoğunu da klavye mouse sisteminde oynamak çok ta işlevsel olmayacaktır.

• Bende sırf call of duty ve benzeri oyunları oynamak için Ps3 aldım. Arkadaşın dediği gibi oyunda nişan alana kadar adamlar beni kevgire çeviriyolar. Pc de oynarken o mausu tutmak sankide silahı tutmak gibi çok rahat. Ama Ps3 te o kadar oynuyorum. Yok arkadaş alışamıyosun. Olmuyo yani. Zaten silahlı oyunlar dışında doğru dürüst başka zevkli oyunuda yok. Maç oynayım desem onuda sevmiyorum. Keşke bunu alacağıma 1500_ 2000 aralığında on numara bi oyun bilgisayarı toplasaydım. Bide hevesle call of un beş tane oyununu aldım. Bi kaç tane gine call of tarzı oyun aldım :(

• fps oyunu almiyorum analogla multiplayler FPS oyunu oynamak cok zor Bf4 bf serisinde mermi manyagi oldum konsolda FPS analogla oynanmaz
  • kol olayı rezalet. mouse + klavye her zaman iyidir. fakat ps3 olayı farklı. koltuğa oturup yayılıp rahat bir şekilde oyun için tasarlanmış. önüne masa al, özel döner koltukta otur olayı pc için. pc daha yorucu oluyordur muhtemelen. ps3 hiç sevmedim oyunları oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.