Şimdi Ara

PS3 - Garanti Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinici el olarak aldığım PS3 bugün elime ulaştı. Satıcı bana ürünün garantili olduğunu belirtmişti fakat kutu içeriğinden Sony Eurasia garanti belgesi çıkmadı. Cihazın garantisini sorgulatabileceğim bir site var mı diye arama yaptım, fakat bir sonuca ulaşamadım. Sony Eurasia Türkiye irtibat numarasını aradım, onlar da sadece hafta içi çalışıyorlarmış. Bugün itibariyle bu ürünün garantisini sorgulatabileceğim bir yol var mıdır?
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arphenion -- 21 Kasım 2009; 11:38:46 >

• fatura yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: curly111

fatura yok mu?

Hayır, fatura yok. Kutunun içinden sadece Sony Eurasia'nın Türkiye irtibat telefonlarının olduğu bir kağıt çıktı. Satıcı bana garanti belgesini de yollayacağını söylemişti fakat çıkmadı.
  • GG'den aldıysanız iade edebilirsiniz,GG'ye mesaj atın ürünü eksik yolladı diye iade edin.
    Başka yerden aldıysanız,satıcıyla irtibata geçin,iade kabul etmiyorsa dava'ya kadar gidin.B
    Tabi belki unutmuş olabilir arkadaş.
    (GG=Gittigidiyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

GG'den aldıysanız iade edebilirsiniz,GG'ye mesaj atın ürünü eksik yolladı diye iade edin.
    Başka yerden aldıysanız,satıcıyla irtibata geçin,iade kabul etmiyorsa dava'ya kadar gidin.B
    Tabi belki unutmuş olabilir arkadaş.
    (GG=Gittigidiyor.)

Teşekkürler tavsiyeler için. Ben önce emin olmak istiyorum fakat cumartesi günü bunu öğrenme yolu gerçekten yok mu?
  • Sony servisine telefon açıp seri numarasından sorgulatınız.
  • Ürün Temmuz 2011 e kadar garanti kapsamındaymış. Yardımlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaran

Ürün Temmuz 2011 e kadar garanti kapsamındaymış. Yardımlarınız için teşekkürler

nasil ogrendin herhangi bir internet sitesi falan mevcut mu ??
  • fatura veya garanti belgesi yoksa garanti kapsamında oluryormuki
  • Beyler böyle durumlarda sony sitesindede ürünün garantisini sorgulatabilirsiniz üye olup cihaz ekleme kısmında cihazı eklediğinizde garanti tarihi vss çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaFC

Beyler böyle durumlarda sony sitesindede ürünün garantisini sorgulatabilirsiniz üye olup cihaz ekleme kısmında cihazı eklediğinizde garanti tarihi vss çıkıyor.

Link verebilir misiniz? Hangi Sony sitesi, üye olma kısmı göremedim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Beyler böyle durumlarda sony sitesindede ürünün garantisini sorgulatabilirsiniz üye olup cihaz ekleme kısmında cihazı eklediğinizde garanti tarihi vss çıkıyor.

http://w ww.sony.com.tr/section/ana-sayfa

En altta My sony yazıyor şimdi kayıt olun kısmından kayıt olup sony ürünü kayıtet vardı yanlış hatırlamıyorsam ordan ps3 arkasındaki seri numarasını yazıp ekleyebiliyorsun cihazı sonra garanti durumunu söylüyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 21 Kasım 2009; 15:05:09 >

• quote:

quote:

quote:

En altta My sony yazıyor şimdi kayıt olun kısmından kayıt olup sony ürünü kayıtet vardı yanlış hatırlamıyorsam ordan ps3 arkasındaki seri numarasını yazıp ekleyebiliyorsun cihazı sonra garanti durumunu söylüyordu galiba.

Ben kayıt oldum fakat ürün kaydet bölümünde playstation yok

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

quote:

quote:

Ben kayıt oldum fakat ürün kaydet bölümünde playstation yok

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Ürün Temmuz 2011 e kadar garanti kapsamındaymış. Yardımlarınız için teşekkürler

nasil ogrendin herhangi bir internet sitesi falan mevcut mu ??

Sony'nin sitesinden telefon numarasını buldum. Arayıp müşteri temsilcisine bağlandım ve öğrendim. Garanti kağıdını da adresime yollamalarını istedim
  • quote:

quote:

fatura yok mu?

Hayır, fatura yok. Kutunun içinden sadece Sony Eurasia'nın Türkiye irtibat telefonlarının olduğu bir kağıt çıktı. Satıcı bana garanti belgesini de yollayacağını söylemişti fakat çıkmadı.

hangi numarayı aradınız?
  • quote:

quote:

quote:

fatura yok mu?

hangi numarayı aradınız?

212 4447669
  • Ben Yaklaşık 6 ay önce kayıt olmuştum ps3 konsolu ekleme yapmıştım. Seri nosundan felan kayıt olunuyordu hatırladığım kadarıyla ama nasıl yaptım önceden hatırlayamıyorum malesef.
  • sAĞOLUN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.