Yeni ps3 kullanıcısı olmak üzereyim siparişimin elime geçmesini bekliyorum :) bir eyecam alırsam msn tarzı birşey ile görüşebilirmiyim? durum şu bende ps3 var ve bir akrabamız yurtdışında olduğu için babamlar msnden görüntülü görüşüyor. PS3 e eyecam alsam akrabamızla ps3ten görüşebilirmiyiz? akrabamızda ps3 yok fakat skype, msn tarzı programlar kullanabiliyor.
Ps3 te msn olması imkansız zaten. Microsoftun programının ps3 te işi ne :) ama olsa fena olmazdı
su sekilde olur eger arkadaslarinda ps3 var kamera da var ve listende ekliyseler video chat secenegi var ben kullaniyorum oldukcada hizli
teşekkür ederim cevaplarınız için. karşı tarafta ps3 yok keşke olsa :). linux işletim sistemli olduğunu biliyorum ama linuxte de bu tür msni destekleyen programlar olduğu için belki ps3 e de koymuşlardır diye düşünmüştüm sonuçta pspde skype falan var :P neyse cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme