Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panasonica

external hdd denedim aptal alet görmedi..

external hdd ni Fat32 olarak formatla PS3 ün görücektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: theace

beyler misal makinemizde amazebrake var, jailbrake li makinada değişim yaparsak eğer hdd yi yazılımı aynen aktarabilirmiyiz yani kopya oyunları devam ettirebilirmiyiz kopyala yapıştır formuyla?

calışmaz çünkü hdd değişiminden sonra PS3 e yeni sistem kurman gerekecek.tam emin değilim ama büyük ihtimalle jailberak elinde patlar yinede bi araştır derim ...ben duydugumu söyledim
  • saol kardeş..formatladıktan sonra external hdd ps3 e bağlı ikende filmi oynatabilirmiyim ? yoksa ille ps3 ün hdd sine atmak gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 3 Mart 2011; 14:52:35 >
  • quote:

saol kardeş..formatladıktan sonra external hdd ps3 e bağlı ikende filmi oynatabilirmiyim ? yoksa ille ps3 ün hdd sine atmak gerekir mi?

external hdd üzerindende izleyebilirsin sorun olmaz. external hdd nin içine PS3 onunda içine Video isimli klasor oluştur izlemek istediğin filimleri video klasörünün içine kopyala tamamdır
  • saaol kardeş.. external hdd alıp deniyeceğim.... bendeki notbookun hdd si fat32 olabilir mi?bakılan bir yeri olsa bakacağım.yada ps3 e direk bağlasam akşam. denesem_? .yanar mı ps3? düşünceniz nedir bu konuda? usb den usb ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 3 Mart 2011; 15:08:11 >
  • quote:

saaol kardeş.. external hdd alıp deniyeceğim.... bendeki notbookun hdd si fat32 olabilir mi?bakılan bir yeri olsa bakacağım.yada ps3 e direk bağlasam akşam. denesem_? .yanar mı ps3? düşünceniz nedir bu konuda? usb den usb ye

Genelde HDDler NTFS olur Fat32 olmaz. Fat32 ye kendin çevirmen gerekir. Ps3 e HDD bağlayınca ne Ps3 ün yanar nede HDD'n korkmana gerek yok
    takıldığın yerlerde google amcaya sor o sana yardım eder
  • tamam ..çok sağolasın..çok teşekürler kardeş...
  • Bu işlerden anlamam ama ilk sayfadaki uygulamayı slimlerde de yapabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Bu işlerden anlamam ama ilk sayfadaki uygulamayı slimlerde de yapabiliyor muyuz ?

evet slim kasalardada HDD değişimi oluyor. nette çok var değiştiren.bende değiştirecem yakın zamanda 500Gb düsünüyorum
  • Teşekkür ederim.Bende bir fiyat araştırması yapayım o zaman.
  • Arkadaşlar merhaba konu ilk açıldıgında bu hdd ısıne bende baslamıstım sızlerın yardımıyla da cozmustum ama sımdık aradan 2 sene kadar gectı tekrar degıstırmek ıstedım ama beceremedım hdd yı fat 32 formatınada bıcımlendırdım sonra flash a en son yazılımıda attım yalnız bana bu hatayı verıyor hıc yukleme yapmadan ve bıcımlendırmeden dıskı
    The data is corrupted
    8002F225
    yardımlarınızı beklıyorum tekrardan tesekkur ederım ıyı aksamlar
  • Dostlarım Bi el atın makineye kaldı oyle duvara vuracam nerdeyse
  • 3.56 sürmünün 2. versiyonu çıktı 3.56 hdd değişiminde hata veriyor diye 3.56 v gibi yeni bir sürüm var onu indir dostum , belki yararı olur
  • @soma zeybegi dostum oncekı yazılımlarıda ındırdım bır fark olmadı
  • slim için harddisk değisimi forumda mevcutmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeCeKa

@soma zeybegi dostum oncekı yazılımlarıda ındırdım bır fark olmadı

Restore Modda yap hata almazsın ozaman

quote:

Orijinalden alıntı: SERVER92

slim için harddisk değisimi forumda mevcutmu

Fat versiyonlardan Hiç farkı yok aynen uygulayabilirsin kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx

quote:

@soma zeybegi dostum oncekı yazılımlarıda ındırdım bır fark olmadı

Restore Modda yap hata almazsın ozaman

quote:

Orijinalden alıntı: SERVER92

slim için harddisk değisimi forumda mevcutmu

Fat versiyonlardan Hiç farkı yok aynen uygulayabilirsin kardeş

restore modda nasıl yapacagım dostum ?

• quote:

restore modda nasıl yapacagım dostum ?

PS3'ün kapalıyken güç düğmesine basılı tut 2 bip sesinden sonra elini cek restore modda açılır bukadar. Kolay gelsin
  • quote:

Arkadaşlar merhaba konu ilk açıldıgında bu hdd ısıne bende baslamıstım sızlerın yardımıyla da cozmustum ama sımdık aradan 2 sene kadar gectı tekrar degıstırmek ıstedım ama beceremedım hdd yı fat 32 formatınada bıcımlendırdım sonra flash a en son yazılımıda attım yalnız bana bu hatayı verıyor hıc yukleme yapmadan ve bıcımlendırmeden dıskı
    The data is corrupted
    8002F225
    yardımlarınızı beklıyorum tekrardan tesekkur ederım ıyı aksamlar

en son kendi makinende kullandığın yazılımı tekrar yükle
    başka update olmuş yazılımı yükleme
    diyelim en son 3.50 versiyonumu kullanıyordun onu yükle öyle bir dene
    ps nin kendi sitesinde bulursun

kendin en son kullandığın yazılımı yükle daha sonra netvorktan update edersin normale dönünce
  • burada tüm anlatılanlara, tecrübelere göre 120 gblik harddiskimi, samsung 500 gb harddisk le değiştirdim.. çok basit bir işlemmiş.. her şey için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.