Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki hard diski degistirdikten sonra geri ps3 ün eski hard diskini takıp onu kullanmaya devam edebilir miyiz? hani degistirme sırasında sorun cıkarsa diye soruyorum. eski diski tekrar takınca format filan yapmıyor degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

arkdşlar bir sorm olcak illa 5400RPM mi olması lazm yoksa 7200RPM takablrmyz???

Kullanmakta olduğum PS3'e sene başında 7200rpm'lik 320GB HDD taktım ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

peki hard diski degistirdikten sonra geri ps3 ün eski hard diskini takıp onu kullanmaya devam edebilir miyiz? hani degistirme sırasında sorun cıkarsa diye soruyorum. eski diski tekrar takınca format filan yapmıyor degil mi?

Format atar haberin olsun önemli dosyaların varsa kesinlikle yedekle
  • Bir soruda benden

http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-momentus-xt-500gb-7200rpm-32mb-solid-hybrid-disk-st95005620as/ProductDetails.aspx?productId=bd85257&categoryId=100221

Yukarıdaki 500Gb lık 2,5 diski taksam çalışırmı? (solid hybrid) Ayrıca bir anlamı-getirisi olurmu? Standart hard disk yerine almaya değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 22 Ekim 2010; 14:06:51 >
  • sn.euzun72 artısı olur mu bilmiyorum? Ama bence hiç gerek yok.Normal 2,5 inclik 500 gb 5400 rpm aldım ben taktım sorun yok.Isınmadan korktuğum için 7200 rpm lik almadım ama onu kullannalarda da bi sorun yok anlaşılan Aradaki fark ile bi tane de harici alırsın yaw gerek yok o kadar para vermene.
  • Beyler bu 5400 RPM ve 7200 RPM olayını nette biraz araştırdım ve 7200 lik almanın bize kazandırdıkları max 2 saniye veya 5400 ile kafa kafaya olmaları. Götürdükleri cebimizdeki para bence hiç gerek yok. Buyrun iki HDD nin karşılaştırmaları

PS3 Açılma Zamanları.

5400rpm hız testi: 15.7 saniye
    7200rpm hız testi: 13.5 saniye

Oyunun arka plan yükleme süresi

5400rpm hız testi: 1.9 sn
    7200rpm hız testi: 1.9 sn

Tekken 5 Dark Resurrection Yükleme Süreleri

5400rpm hız testi: 25.8 saniye
    7200rpm hız testi: 23.3 saniye

Tekken 5 ilk mücadele yükleme süreleri

5400rpm hız testi: 5.5 sn
    7200rpm hız testi: 4.8 sn

1.82 güncelleştirme yükleme Süreleri

5400rpm hız testi: 1 dakika 58,6 saniye
    7200rpm hız testi: 1 dakika 54.2 saniye

Kaynak
    http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.gamepro.com/article/features/138288/7200rpm-vs-5400rpm-does-ps3-hard-drive-speed-matter/&ei=NY_qTLvHE8ugOqfu0NEK&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBsQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dps3%2Bhdd%2B5400%2Brmp%2B7200%2Brpm%26hl%3Dtr%26client%3Dopera%26hs%3DGxt%26rls%3Dtr

Sonuç: 7200 RPM sırf biraz daha pahalı olduğu için hiç gerek yok. Saygılar

• arkadaşlar suanda gittigidiyorda 2.5 NOTEBOOK DİSKİ SATA NOTEBOOK HARDDİSKİ 500 GB 2.5 LAPTOP
    88tl ye hdd var 1.5 saati kaldi ps3 e olurmu acele yardım tesekkür ederim..
  • Aaa bu süper oldu işte garantisi bitince değiştirmeyi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

Aaa bu süper oldu işte garantisi bitince değiştirmeyi düşünüyordum.

hiç bekleme zamanı kalmadı ürünün yanında bulunsun bu fiyata kaçmaz eğer değiştireceksen
    garantiyide bozacaını hiç sanmam gidersen eskisini takarsın zaten aaldığın yer sana yardımcı olacaktır eğer insanlıkğı varsa..:))

• Bu linkte de HDD Değişim ile ilgili güzel bir anlatım/açıklama var...
    http://forum.donanimhaber.com/m_40313798/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40313798
  • teşekkürler
  • bu site ve bu konu sayesinde ve sizlerin sayenizde bende değiştirdim üzerindeki 80 liği çıkarıp 500 lük wd 5400 taktım
    yoksa gidip 320 lik slimlerden almayı düşünüyordum fakat onlarında açma kapama güç düğmeleri yok fatlarda var
    benim için güç düğme olayı çok önemli paylaşımlarınız için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman
    bu site ve bu konu sayesinde ve sizlerin sayenizde bende değiştirdim üzerindeki 80 liği çıkarıp 500 lük wd 5400 taktım
    yoksa gidip 320 lik slimlerden almayı düşünüyordum fakat onlarında açma kapama güç düğmeleri yok fatlarda var

Memnunmusun simdilik yada bilen varmi bu western digitali bende electroworldden almayi dusunuyorum 500luk 100 lira 320lik 70 lira uygun geldi fiyati ama markayi hic duymadim ondan dolayi almadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

bu site ve bu konu sayesinde ve sizlerin sayenizde bende değiştirdim üzerindeki 80 liği çıkarıp 500 lük wd 5400 taktım

Memnunmusun simdilik yada bilen varmi bu western digitali bende electroworldden almayi dusunuyorum 500luk 100 lira 320lik 70 lira uygun geldi fiyati ama markayi hic duymadim ondan dolayi almadim.

çok memnunum hem 500 lük hemde 320 gb lik alıp takıp denedim daha sonra 320 gb lığı kullanıyorum
    500 lüğüde formatlayıp bacuplayıp yedek tutuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

çok memnunum hem 500 lük hemde 320 gb lik alıp takıp denedim daha sonra 320 gb lığı kullanıyorum
    500 lüğüde formatlayıp bacuplayıp yedek tutuyorum

Tesekkur ederim bende bi 500luk alicam o zaman yarin :))

• yalnız 5400 rpm al ne olur ne olmaz ps3 ün üzerindekilerde 5400 rpm 7200 rpm ler belki zorlamaz diyorlar ama makineyi zorlayabilir.
  • Ps3 HDD değişiminden sonra illa Uptate mi yapmamız gerekiyor.. Mesela ben 3.55 versiyonunu kullanıyorum şu an oyunlardada online takılmıyorum zaten intenette yok evimde 3.56 var bildiğim kadarıyla şuan son versiyon olarak ben 3.56 istemiyorum mesela HDD yi değiştirince illa 3.56 mı yüklemem gerekecek yoksa 3.55 versiyonunu yükleyebilirmiyim tekrardan .. tekrar 3.55 yükleyebileceksek bunu usb ile yapabilirmiyim
  • beyler misal makinemizde amazebrake var, jailbrake li makinada değişim yaparsak eğer hdd yi yazılımı aynen aktarabilirmiyiz yani kopya oyunları devam ettirebilirmiyiz kopyala yapıştır formuyla?
  • ben notbook un hd desinden usb üzerinden ps3 80gb a film atmak istiyorum,, atan var mı bu şekilde? usb takınca ps3 tanıyormu? external hdd denedim aptal alet görmedi...filmleri notbook a attım..denicem ama ya yanarsa diyede korkuyorum biyardım ltfn
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.