Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 TB'da taksanız herhangi bir yavaşlama söz konusu bile değil. Rahat olun. ;)
  • bu işlemi slimde yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

bu işlemi slimde yapabiliyormuyuz?

Evet, yapabilirsiniz.

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım)
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

arkadaşlar bu işlemi yaparken özellikle vidaları açma konusunda çok dikkatli olun,maalesef adi vidlar ve çok çabuk diş kaptırıp yalama olabiliyor,sonra karga burunla girişmek zorunda kalırsınız benim gibi ayrıca merak eden arkadaşlar için ben 7200rpm taktım,önemli bir sorun yaşamadım,birazcık daha hızlanıyor oyun yükleme yerleri,kopyalama işlemleri,filmi ilk açma hızı vs. ama 7200 e ekstra fark verdiğinize değecek önemde olmuyor bu hızlanma. laptopta 7200mü 5400 mü deseniz hiç tereddütsüz farkını verin ve 7200 alın derim ama ps3 de o kadar kritik değil benim tecrübelerime göre.

Laptopda 5400 rpm çok çektirmişti zamanında GTA 4 ü kurmaya çalışırken.

• ya bu mavi vida aşındı açılmıyor ne yapabilirm yardım lütfen nasıl sıkşmışsa artk
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ya bu mavi vida aşındı açılmıyor ne yapabilirm yardım lütfen nasıl sıkşmışsa artk

up

• arkadaslar ben de ps3 ümü yeni aldım. 120 gb'lık olan versiyonundan aldım. simdi diyorum ki hazır içi fazla dolu degilken 7200 rpm lik 320 gb lik bi tane hard disk takayım buna. ama önceki sayfalarda garanti kapsamı dısında kalır kalmaz kesin bir acıklama göremedim. birisi buna kesin cevabı verebilir mi ?
    simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

arkadaslar ben de ps3 ümü yeni aldım. 120 gb'lık olan versiyonundan aldım. simdi diyorum ki hazır içi fazla dolu degilken 7200 rpm lik 320 gb lik bi tane hard disk takayım buna. ama önceki sayfalarda garanti kapsamı dısında kalır kalmaz kesin bir acıklama göremedim. birisi buna kesin cevabı verebilir mi ?
    simdiden tesekkurler

Hard diskin takıldığı yerde herhangi bir garanti etiketi olmadığı için sorun çıkmaz, PS3'ü garantiye göndermeniz gerekirse de 120GB'lık hard diski geri takar öyle gönderirsiniz.
  • quote:

ya bu mavi vida aşındı açılmıyor ne yapabilirm yardım lütfen nasıl sıkşmışsa artk

bu sorunumun cevabını bilen bir arkadaş var mı. ne yaptıysam açılmıyor bu lanet vida.yarın lehim ya da matkapla mı denetsem birine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 1 Haziran 2010; 21:53:54 >

• quote:

quote:

bu sorunumun cevabını bilen bir arkadaş var mı. ne yaptıysam açılmıyor bu lanet vida.yarın lehim ya da matkapla mı denetsem birine

her ne kadar yardım alamasam da fat ps3 lerde vidaları açamayan arkadaş olursa tornavidaya dokunmayın bile.direk kargaburun kullanın boşuna vidalar eşelenmesin.kargaburunla ancak çıkıyor o vidalar sonunda 320 gb 7200 rpm takmış oldum ps3'üme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 2 Haziran 2010; 12:07:38 >

• arkadaşlar benim sizlere sorum alıcam hardisk şudur ve 7200rpm sata 2
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_500gb_nb_7200rpm-500gb-2,5-16mb-sata2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=38885

bu uyarmı birde bizde 2 tane profil var biri benim digeri kardeşim bunları ayrı ayrımı alıcam yedeklemelerini acaba benimki ie onunki karışırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassal89

arkadaşlar benim sizlere sorum alıcam hardisk şudur ve 7200rpm sata 2
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_500gb_nb_7200rpm-500gb-2,5-16mb-sata2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=38885

bu uyarmı birde bizde 2 tane profil var biri benim digeri kardeşim bunları ayrı ayrımı alıcam yedeklemelerini acaba benimki ie onunki karışırmı ?

ben bugün 80 gb ntsc-j fat ps3'üme 320 gb 7200 rpm hard disk taktım gayet güzel çalışıyor fakat seagate alma bence 320'lik alsan daha iyi çünkü seagate çok gürültülü ve biraz fazla ısınıyor.
    diğer sorunun cevabını bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 2 Haziran 2010; 22:31:00 >

• sunu buldum fşyatta uygun geldıhttp://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000bevt-2.5-500gb-sata-2.0-scorpio®-blue™-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=39529

ama sunla arasında kararsız kaldım sımdı
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd3200bekt-2.5-320gb-sata-2.0-scorpio%c2%ae-black%e2%84%a2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=33773
    dostum bu arada benım butun pc seagete ve ses yok sen nasıl ses aldın vatandakı arkadasımda ses cıkmadıgı ıcın tavsiye edıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: gassal89

sunu buldum fşyatta uygun geldıhttp://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000bevt-2.5-500gb-sata-2.0-scorpio®-blue�5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=39529

ama sunla arasında kararsız kaldım sımdı
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd3200bekt-2.5-320gb-sata-2.0-scorpio%c2%ae-black%e2%84%a2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=33773
    dostum bu arada benım butun pc seagete ve ses yok sen nasıl ses aldın vatandakı arkadasımda ses cıkmadıgı ıcın tavsiye edıyordu

masaüstünde seagate var aldığım günden beri bad sector hatası veriyor açılışta.fakat bad sector yok eminim.
    notebooka seagate 2.5 7200 rpm 500 lük aldım onda da ses var.ben hayatta daha seagate almam.
    320 olanın önbellek 16 7200 rpm,500 lüğün önbellek 8 ve 5400 rpm.bnde 320 gb hitachi 7200 rpm var gayet güzel çalışıyor.tabi seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 3 Haziran 2010; 10:50:52 >

• hard disk değiştirince psn full oyunlar dlc ler ne oluyor.
    bunları yedekleme yapılabiliyormu.
    kendi hesabımda olsa indiririm yeniden fakat başkalarından alınma
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

hard disk değiştirince psn full oyunlar dlc ler ne oluyor.
    bunları yedekleme yapılabiliyormu.
    kendi hesabımda olsa indiririm yeniden fakat başkalarından alınma

başkalarından paylaşımlı alınmaysa bidaha indiremezsin
  • 1-) seagate veya western markaları iyi deilmi veya samsung

2-) 320 lik mi 500 lükmü yavaşlama olurmu

3-) 5400 rpm ile 7200 rpm farkı olurmu 7200 lük yorar mı cihazı

4-) ne hard disk markası tavsiye edersiniz

5-) 40 gb lık var hard diski direk çıkarıp 500 lükü taktım mı kendimi sistemi atıyo içinde gizli bi hdd mi var
  • seagate incelemesini buldumhttp://www.donanimhaber.com/Seagateden_25_de_500GB_kapasite_7200RPM_hiz-14702.htm
    ses cıkadını soyleyen var ama bır arkadasımda ses almadını soyluyor gercı ben pc dede bu markayı kullanıyorum ama bır ses alamadım alıcam ama kararsız kaldım

bu ses konusunda arkadaşlar o cd den gelen ses olmasın bende oyunlarda arada sesler cıkıyor cd kısmından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 4 Haziran 2010; 22:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.