Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www. us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3/pc_update.html

Bazen sony tr sitesinde sorun olabiliyor. Yukarıdaki linkden indirebilirsiniz.

Konuyu hazırlayan arkadaşlara tşk ediyorum güzel paylaşım.
  • Paylaşım için Saol
  • arkadaşlar, ben şöyle yaptım :
    ben PS3 ü oyundan çok evde müzik dinlemek ve dvd izlemek için kullanıyorum. fakat müziklerimi iş yerinde de dinliyorum.
    o yüzden USB harici disk aldım. müziklerimi ve DivX olan filmlerimi bu diskte muhafaza ediyorum.
    içindeki diski değiştirmeyi düşündüm ama , PS3 ün sistemi bana zayıf geldi. şöyle ki,
    içinde alt klasörler oluşmuyor MP3 klasörünün ve film klasörünün. milletlerarası forumlara da baktım, orda da şikayet ediliyor bu sorundan.
    o yüzden harici bana göre daha iyi.
    tabi oyun demolarını barındıran arkadaşlar için dahili bir disk lazım geliyordur :)
  • Bundan 1 sene önce servise götürdüğüm laptopumdan çıkan 160 GB lık hdd yi ( bozuk dediler yenisiyle değiştirdiler ) takıp PS3 te denedim, kendileri şuan çalışıyor :) Paylaşım için teşekkürler...
  • lazım olucak bilgiler, teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla artık eski güncellemeyi istemiyor PS3 direk formattan sonra çalışıyor
  • Ben dun hdd yi degistirdim.Ps3 önce 3.01 guncellemesini istedi sonrada format atti. Daha once backup aldigim icin bir de restore yaptim. Sorunsuz degistirdim hddyi...
  • Bu save dosyalarını yedekleme felan yapılmışta mesela GTA IV save i diğer profile kopyaladığımda calışmıyor HDD değişirken sorun olur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawsiki -- 25 Eylül 2009; 11:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

Bu save dosyalarını yedekleme felan yapılmışta mesela GTA IV save i diğer profile kopyaladığımda calışmıyor HDD değişirken sorun olur mu ??

hdd yi değiştirmeden önce system settings'ten back up alır; hdd yi değiştirince de restore yaparsan eski userlarla birlikte geliyor herşey.demoların bile yüklü gelir.
  • 500gb hdd i olan ps3 üm var, bundaki hdd i çıkarıp başka ps3 e taksam format ister mi , hemen çalışır mı ?
  • Saol Dostum...
  • abiler küçük bir porblem var şimdi benim ailemin maddi durumu iyi (lütfen yanlış anlamayım) bu yüzden PS3 ün en yüksek dektekledigi HDD yi almak istiyorum ps3 en fazla kaç gb desteklior yardım edersenin makbule gecer bu arada makinem orjinal olarak

PS3 4OGB PAL
  • Arkadaşlar PS3 Harddiskini Değiştirmek ürünü garanti dışı bırakmıyor Çünkü bu yapım kullanma kılavuzunda var .

Sabit Disk 

Yeni oyun konsollarının vazgeçilmez unsurlarından birisi de sabit diskler. Playstation 3 oyun konsolumuz bile sabit disk boyutlarına göre çeşitli modellere ayrılmış durumda. Sabit disk oyun konsolunun sol kısmında bulunuyor ve istenirse kolayca değiştirilebiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken hdd kapağını kaldırıp arkasındaki bir adet vidayı sökmek. Bundan sonra kendimize doğru çektiğimiz kızak üzerine vidalanmış sabit diski görebiliriz. Sony 2.5”’lik notebook disklerini kullanmayı tercih etmiş ki boyut ve sıcaklık unsurları düşünüldüğünde son derece mantıklı bir tercih. Eğer şu anda piyasada bulunan 40 veya 80GB modellerindeki diskler sizi tatmin etmediyse piyasadan satın alacağınız her türlü 2.5” lik diski playstation 3’e takabilirsiniz. Çıkardığınız kızaktaki diskin yerine yeni diski vidalayarak kızağı yerine geri koyuyor ve çıkarttığınız vida ile kapağı geri takıyorsunuz. Bu konuyla ilgili videolu geniş anlatımlar internet üzerinde bulunabiliyor. Bu modifikasyonu yapmak ürünü garanti dışı bırakmıyor ki bu da oldukça sevindirici bir haber.

Kaynak Burası

• çok iyi olmuş,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkWlf

abiler küçük bir porblem var şimdi benim ailemin maddi durumu iyi (lütfen yanlış anlamayım) bu yüzden PS3 ün en yüksek dektekledigi HDD yi almak istiyorum ps3 en fazla kaç gb desteklior yardım edersenin makbule gecer bu arada makinem orjinal olarak

PS3 4OGB PAL

2,5"lik HDD'ler arasında kapasitesi en yüksek olanı alıp takabilirsin sorun olmaz; bu hafta başında 320GB'lık 7200rpm HDD aldım, taktım ve sorunsuz. 500GB HDD takıp deneyenlerde de sorun yok. Eğer işi iyice abartıp hard disk PlayStation'ın kasasının dışında dursa da olur dersen 3,5" 1,5TB'lık bir hard disk alıp arada uygun SATA ve güç kablosu kullanarak da çalıştırabilirsin ama fazlasıyla gereksiz olur, ben onu da doldururum dersen ayrı tabii...
  • SAMSUNG 320GB SATA harddisk taktım sorunsuz çalışıyor..darısı sizlere çekinmeden takabilirsiniz
  • Western Digital 5400 RPM 500 GB Sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 3 Ocak 2010; 15:36:10 >
  • Vidaların yalama olmaması için saatçi tornavidası kullanın, yapı marketlerde 3,25 liraya satılıyor.
  • Bir süredir PS3 için hdd alayım diye düşünüyordum ki dün akşam birden beynimde şimşekler çaktı. Zaten hazır bir hdd vardı evde! Laptop'ımda 160 gb hdd vardı, çıkarıp PS3'e taktım. PS3'tekini çıkardım laptop'a taktım. Gayet güzel oldu. Laptop'ta hdd alanına ihtiyacım olmuyordu zaten.

PS3'teki hdd Seagate markaydı ve üzerinde kocaman harflerle "Not Suitable For Notebook Computers" yazıyordu. Ama tabi bu beni durdurmaya yetmedi. Şu anda laptop da gayet güzel çalışıyor (nazar değmesin).

Yanlız PS3 hdd'yi formatlayınca kapasiteyi 149 gb göstermesi gerekirken 139 gb gösterdi. Tahminim, hdd'de bulunan ve recovery'ye ilişkin partition'ı silmedi. Kararsız kaldım, acaba o partition'ı da primary partition'a katsam mı... 10 gb, 10 gb'tır...
  • Benim merak ettğim nokta;
    harici 2.5 lik diskimi 30+30+30gb olarak fat32 formatlarına böldüm.
    1:250gb lık harici 2.5 luk diskimi tek parça olarak fat32 olarak bölebilirmiyim.bölersem ps3 bunu görürmü?
    2;harici diskime demo oyunları nasıl kopyalarım?demoları kurmadan mı kopyalama yapabilirim yoksa kurduktan sonramı?(bence kurmadan)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.