Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan bilgisayarımda 500 gb harddisk var...Bilgisayarımdaki harddiski takabilir miyim psye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Şuan bilgisayarımda 500 gb harddisk var...Bilgisayarımdaki harddiski takabilir miyim psye?

2.5 inçlikse ve SATA arabirimine sahipse takabilirsiniz.
  • Fat 40GB PS3'ümün harddiskini 320 GB Seagate marka harddisk ile değiştirdim, mutluyum :)
  • hdd değişimi yapıp da performansından memnun olmayan var mı?

40 lık yerine 5400 lük 160 gb taktım ama hem daha fazla ses çıkartmaya başladı hem de oyunları daha geç açıyor... acaba ne yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hdd değişimi yapıp da performansından memnun olmayan var mı?

40 lık yerine 5400 lük 160 gb taktım ama hem daha fazla ses çıkartmaya başladı hem de oyunları daha geç açıyor... acaba ne yapmak lazım ?

ben 80 lik yerine 5400 320 gb lık taktım gayet memnunum tabi biraz geç açılıyor ama değer
  • Favorilerime eklerim.

İlerde Lazım Olabilir.
  • Arkadaşlar selam bende sıkıntı yaşar oldum INSTALL bile sığmaz oldu, bir kaç oyun aldım zor kurdum 40 GB benim cihaz.

Şimdi eski sayfalar hiç güncel değil diye soruyorum, benim gibi yapmayı düşünen arkadaşlar vardır mutlaka, neler dikkat etmemiz gerekiyor ?

Birde bu HDD fiyatları en uygun nerede olur ?
  • 320 GB'ı 49 tl den aldım, 2. el ama mağazadan.

Ben yaptım, tek dikkat etmen gereken şey, mavi vidayı kaybetmemek ve de yedek almak. 2 dakikalık bir işlem.
  • Bu tarz ürün satan 2.el mağaza derken, PC tamircilerini mi kastettin dostum ?

5400 olması çok kötü olmaz herhalde değil mi ?
    7200 şart değil, oyunları geç açsa da dert değil, yeter ki açsın ve oyun içinde sıkıntı olmasın.

Birde SATA mı SATA 2 mi almak gerkiyor ? Bir arkadaş yazmış yukarıda ???
    160 GB felan yeter, neticede hiçbir şey atmayacağım içine, video falan.

Arkadaşlar, bir kaç yer önerin lütfen en uygun fiyat performans HDD,
    bir çok kişi var hala bu işi yapmak isteyen eminim. Yardımcı olun lütfen.

Mutlaka almam lazım, PSN oyunları umrumda bile değil, 4 tane yeni oyun aldım ama INSTALL sorunu yaşıyorum.

Mesela arşiv için FALLOUT III GAME OF THE YEAR EDITION aldım, 5 tane EXPANSION PACK var dahili, varın siz hesap edin kaç GB tutacağını, ne video kaldı ne demo oyun, oynamadığım oyunların bile INSTALL' ını sildim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-saka-degi-gercek-320-gb-laptoporjinal-hdd-ler-49-90-tl-47592994/detay/?

ben burdan seagate aldım, hiç bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.

Hocam bunu ps3 için aldın sen deme..?
  • 320 veya 500 gb ps3 e hdd almak istiyorum arkadaslar.

Model ve özellikleri ne olmalı yardım lütfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

320 veya 500 gb ps3 e hdd almak istiyorum arkadaslar.

Model ve özellikleri ne olmalı yardım lütfen....

2.5 inç ve SATA arabirimine sahip bir HDD alıp takabilirsiniz. 5400rpm ya da 7200rpm olması size kalmış.
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-saka-degi-gercek-320-gb-laptoporjinal-hdd-ler-49-90-tl-47592994/detay/?

Hocam bunu ps3 için aldın sen deme..?

evet.

• rpm olayı hdd hızımı oluyor ne oluyor ????
  • quote:

rpm olayı hdd hızımı oluyor ne oluyor ????

Evet, diskin dakika attığı devir sayısını gösterir.
  • quote:

Ben de buradan almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşadınız mı acaba? Acil cevap verirseniz sevinirim. Hemen almayı planlıyorum hafta sonuna kalmadan.

• 8400 rpm 320 gb buldum alayım ozmaman onuda. Bu ps3 ün içindeki psn oyunlarını filan ona nasıl aktarcam ??
  • PSN oyunlarının bulunduğu hesabı taşımalısınız. Kendi HDD'nizdekini deaktive ederek diğer HDD'ye aynı hesabı açmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

PSN oyunlarının bulunduğu hesabı taşımalısınız. Kendi HDD'nizdekini deaktive ederek diğer HDD'ye aynı hesabı açmalısınız.

onu yaparımda oyunları yeni alcagım hdd ye aktarma işlemi yapılmıyormu ..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.