Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkalonso

hocam arkadaşım bana bir hdd alıp ona jailbreak yaptığını ve online oynamak istediğinde jailbreaksiz olanı taktığını söyledi.Doğru mudur bu ? yani 2. sata yı alıp birine jailbreak diğerinde de orijinal oyun oynanabilir mi?

burada bize böyle illegal sorular sormayın arkadaşlar biz bilmeyiz merkez bilir deriz yani cevaplamayız kimse kusura kalmasın bu bakımdan
    eğer doğru düzgün legal soracaklarınız varsa cevap verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: berkalonso

hocam arkadaşım bana bir hdd alıp ona jailbreak yaptığını ve online oynamak istediğinde jailbreaksiz olanı taktığını söyledi.Doğru mudur bu ? yani 2. sata yı alıp birine jailbreak diğerinde de orijinal oyun oynanabilir mi?

burada bize böyle illegal sorular sormayın arkadaşlar biz bilmeyiz merkez bilir deriz yani cevaplamayız kimse kusura kalmasın bu bakımdan
    eğer doğru düzgün legal soracaklarınız varsa cevap verelim

demekki oluyor
  • şimdi anladmadıgım nokta su benim ps3üm internete baglı degil ben zaten bi back up unu aldım bu durumda bütün yüklü program media ws yedeklemiş oluyorum degilmi ayrıca ben versiyonumu 3.55den güncelllemek zorundamı kalıcam hddyi degişince bu durumda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

şimdi anladmadıgım nokta su benim ps3üm internete baglı degil ben zaten bi back up unu aldım bu durumda bütün yüklü program media ws yedeklemiş oluyorum degilmi ayrıca ben versiyonumu 3.55den güncelllemek zorundamı kalıcam hddyi degişince bu durumda???

3.55 versiyonu bulursan yüklersinde nerede bulucan o biraz zor
    zaten hdd yi değişince mecbursun format atmaya formatıda sony nin psn sitesinden pc den flash belleğe indirip atmak zorundasın başka türlü yapamassın
    direk maps3 nete bağlı dahi olsa format atmıyor
    da 3.55 i zor bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

şimdi anladmadıgım nokta su benim ps3üm internete baglı degil ben zaten bi back up unu aldım bu durumda bütün yüklü program media ws yedeklemiş oluyorum degilmi ayrıca ben versiyonumu 3.55den güncelllemek zorundamı kalıcam hddyi degişince bu durumda???

3.55 versiyonu bulursan yüklersinde nerede bulucan o biraz zor
    zaten hdd yi değişince mecbursun format atmaya formatıda sony nin psn sitesinden pc den flash belleğe indirip atmak zorundasın başka türlü yapamassın
    direk maps3 nete bağlı dahi olsa format atmıyor
    da 3.55 i zor bulursun

anlataamadım galiba cihazda zaten 3.41 yüklü bunu yükseltmek istemiyorum...yükseltsemde 3.55 i geçmesin istiyorum 3.55 update war elimde 170 mb bişi ama hdd değişince... anlaşılan otomatik uplamak zorundayım en iyisi hiç dokunmayım ben bu hddye internete bağlanmadan cihazın format atmadıgını bilmiyordum...3.55 bulunur o o okadar zor değildir yaf..a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 2 Temmuz 2011; 14:31:48 >

• mesajım bulunsun.....
  • Harici HDD'yi nereden teslim edebilirim ?
  • Arkadaşlar belki çok basit olacak ancak ben bulamadım hard disc değişimini yaptım back up işleminide gerçekleştirdim ancak yeni hdd nasıl aktarıcağımı bulamadım .....Yardım edebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim........
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

Arkadaşlar belki çok basit olacak ancak ben bulamadım hard disc değişimini yaptım back up işleminide gerçekleştirdim ancak yeni hdd nasıl aktarıcağımı bulamadım .....Yardım edebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim........

Settings > System Settings > Backup Utility > Restore
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Arkadaşlar belki çok basit olacak ancak ben bulamadım hard disc değişimini yaptım back up işleminide gerçekleştirdim ancak yeni hdd nasıl aktarıcağımı bulamadım .....Yardım edebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim........

Tşk ederim hocam çok makbule geçti...
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim...

• quote:

quote:

quote:

versiyonu 3.65 e upluyormu cihaz??yoksa içindeki wersiyonmu kalıyor wirelrssizmi değiştiniz hddyi??

• quote:

quote:

quote:

quote:

versiyonu 3.65 e upluyormu cihaz??yoksa içindeki wersiyonmu kalıyor wirelrssizmi değiştiniz hddyi??

Hocam hdd direkt değiştirdikten sonra 3.66 versiyonu istedi...Wirelesssız değiştirdim daha sonra flash bellek ile yukledım versiyonu umarım yardımcı olmuştur...

• Bu konuda Sony yi gerçekten tebrik etmek lazım bir çok kişiye zor gibi gelebilir fakat neredeyse 2 dakika sürdü 80 liği çıkartıp 320 lik takmak. Son sürüm de yine sony nin internet sitesinde var tarife uygun şekilde flaş belleğe atın ve ps3 e takın sonrada açılan ekranda talimatları takip edin bu kadar basit :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hdd direkt değiştirdikten sonra 3.66 versiyonu istedi...Wirelesssız değiştirdim daha sonra flash bellek ile yukledım versiyonu umarım yardımcı olmuştur...

bende bu durumu anlatmaya çalıştım ama arkadaş anladım dedi anlamadı
    sen en iyisi format atma gold falkon atarsan bir daha geri dönüşün olmaz bu yüzden hdd yide değiştiremessin değiştirdiğin an format istiyor hdd bunu anlatamadım sana

• Ali abi saygılar.
    beyler bende forumu didik didik etmeme ragmen bu iş kafama yatmadı trophyleri kopyaladım ps3 tamircisine 20 ytl bayıldım makina oldu 500gblık. 35gb oyun ve save dosyası vardı userler vb. herşey yerli yerinde sadece aktive ediyosun okadar. cıkan hddye format attırttım kutu aldım 80gblık harici hdd oldu. aslında cok basit makina yönlendiriyor hata yapanın aklına şaşarım şimdi olsa kendim yaparım. tek sıkıntı backupları cok bekletiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Ali abi saygılar.
    beyler bende forumu didik didik etmeme ragmen bu iş kafama yatmadı trophyleri kopyaladım ps3 tamircisine 20 ytl bayıldım makina oldu 500gblık. 35gb oyun ve save dosyası vardı userler vb. herşey yerli yerinde sadece aktive ediyosun okadar. cıkan hddye format attırttım kutu aldım 80gblık harici hdd oldu. aslında cok basit makina yönlendiriyor hata yapanın aklına şaşarım şimdi olsa kendim yaparım. tek sıkıntı backupları cok bekletiyo.

sevgi saygı bizden recep kardeşim

aslında kendinde yapardın bende burada görüp kendim değiştirmiştim 80-tl ye bir laptop hdd si alarak
    yalnız hdd nin bağlı olduğu o mavi vida çok hassas o vidayı dikkatli söküp takmak gerek o kadar
  • aynen abi. işte benimki bi korkuydu bide harici hdd yoktu. ps3ten cıkan diske format çekip kutu aldım 1adette harici diskim oldu.
    bu arada unutmadan abi benim cihazdan cıkan disk sageate degildi normalmidir markası aklıma gelmedi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

aynen abi. işte benimki bi korkuydu bide harici hdd yoktu. ps3ten cıkan diske format çekip kutu aldım 1adette harici diskim oldu.
    bu arada unutmadan abi benim cihazdan cıkan disk sageate degildi normalmidir markası aklıma gelmedi şimdi

Seagate, Western Digital, Samsung, Toshiba, Hitachi, Fujitsu, Maxtor. Hangisiydi?

Başka marka disk çıkması normaldir, PS3'ün farklı serilerilerinde farklı hard diskler olabiliyor.
  • Benimkinden Hitachi çıktı. Yerine Samsung taktım. Notebokk hdd leri zaten fat olarak çıkıyor fabrikadan ps3 ün görebilmesi açısından bir problem olmadı olduğu gibi taktım çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.