Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

40gb'lık PS3'ümün harddisk'ini herhangi bir yedekleme yapmadan çıkardım, yerine de 320 gb'lık bir hard disk taktım ama şimdi çalıştırmam için upgrade yapmam gerektiğini söylüyor. Bunu upgrade yapmadan halletmenin bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melonsapka52

Arkadaşlar merhabalar..

40gb'lık PS3'ümün harddisk'ini herhangi bir yedekleme yapmadan çıkardım, yerine de 320 gb'lık bir hard disk taktım ama şimdi çalıştırmam için upgrade yapmam gerektiğini söylüyor. Bunu upgrade yapmadan halletmenin bir yolu var mıdır?

yok illaki yapacaksın yoksa eski diskini geri tak
    format atamassın
  • konu acan arkadasa tesekkurler cok faydali olacak bizim gibi fat kullanan arkadaslar icin
  • psn kardeşliklerinden alınan oyunlar hdd degişimden sonrada oynanabilir mi ?
  • Konu ilk açıldığı zamanlar...Amann kimin umrunda ne yapar insan nasıl doldurur diyordum.Ama foruma üye değildim.Bunu öylesine söylemiştim.Daha sonra PS3 ve iPhone alınca siteye üye oldum ve şuan o dediğim lafı yuttum resmen.120 GB HDD DOLDU SLİM İÇİN 1 TB HARD DİSK ARAMAYA BAŞLADIM
  • 2.5 luk 1TB'ler çok pahalı. Keşke 3.5 luk falan takabilsek. Hiç değilse onlar daha ucuz.
  • arkadaslar asagida vermis olodugum linkteki hdd ps3 e uyarmi acaba yardimci olabilecek varsa cok sevinirim

bu diskin temsili resmi bizim ps3 tekiler gibi ustu kapali deil sata olmasina ragmen ondan soruyorum

http://www.webdenal.com/samsung-2-5-640-gb-5400-rpm-8mb-sata-notebook_289353.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

arkadaslar asagida vermis olodugum linkteki hdd ps3 e uyarmi acaba yardimci olabilecek varsa cok sevinirim

bu diskin temsili resmi bizim ps3 tekiler gibi ustu kapali deil sata olmasina ragmen ondan soruyorum

http://www.webdenal.com/samsung-2-5-640-gb-5400-rpm-8mb-sata-notebook_289353.html

uyar kardeşim sata olsun 2.5'' olsun hepsi uyar
  • kardeşlerim bir şey soracam hdd yi değiştirecem güzel hoş ama kardeşlikten indirdiğim hesaplarda oyunlarda var her hesabı ayrı ayrı backup yapmammı lazım yoksa bikerede hepsini backup yaparmı
  • Hepsini yapar. sadece trophyleri kaydet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sımdı kardeslıklerden aldıgımız dlclerın ındırme hakkı 5kez oldugu ıcın ve bu haklar dogal olarak bıtmıs oldugu ıcın yenı hddde nasıl kullanıyoruz bırısı ızah edebılır mı ? tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hocam sımdı kardeslıklerden aldıgımız dlclerın ındırme hakkı 5kez oldugu ıcın ve bu haklar dogal olarak bıtmıs oldugu ıcın yenı hddde nasıl kullanıyoruz bırısı ızah edebılır mı ? tesekkur ederım

bildiğim kadarını söyleyeyim ya hdd değiştirmeden oyunları makinada deactive edip silersin yeni hdd taktığında download edersin yada dlc lerin olduğu hesabı backup yapıp yeni hdd ye yüklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hepsini yapar. sadece trophyleri kaydet

hocam trophyleer online olarak kaydedilmiyormu trophyleri nasıl kayıt edeceğiz backup yaptığında save dosyaları oyun dosyaları filan hepsini almıyormu
  • Eline sağlık dostum güzel bir paylaşım olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hepsini yapar. sadece trophyleri kaydet

hocam trophyleer online olarak kaydedilmiyormu trophyleri nasıl kayıt edeceğiz backup yaptığında save dosyaları oyun dosyaları filan hepsini almıyormu

psnye baglıyken kendi profiline gir kısa bi kayıt yapıcak trophy isi tamamdır. backup yaptıgın zaman tüm user ler save ler ne varsa kopyalanır biraz uzun sürer. bide backup yaptıgın haricinin fat 32 formatlı olması lazım. bunlara dikkat et. geri kalanını zaten baslıkta arkadasımız belirtmiş.
  • C-TRanger den alintidir

Öncelikle fat32 dosya formatıyla formatlanmış bir harici harddiski ps3e bağlyosunuz. ps3 ntfs dosya formatını görmüyor.

sonra ps3 menüsünden;

Settings > System Settings > Backup Utility > Back Up seçenekleriyle back up işlemine başlıyorsunuz.

Bu işlem ps3'ün doluluğuna göre farklı zaman uzunluklarında olabilir ama ortalama birkaç saat sürüyor öyle hemen bitmiyor. Bir de bitmek üzereyken %99 civarında uzun süre bekliyor. Dondu sanıp iptal etmeyin.

İşlem bittiğinde harddisk değişimini yapıyorsunuz.

Sonra tekrar;

Settings > System Settings > Backup Utility --- Bu kez Restore seçeneğiyle yedek aldığınız herşeyi aynen geri yüklüyor yeni diske... İndirdiğiniz oyunlar, güncellemeler, kayıt dosyaları, resim müzik vs...

@solidfrost
    back up yapip yeni hdd ye verileri aktardiktan sonra eski psn hesaplari tekrar gorunmuyorsa hepsini tek tek

yeni user olusturarak tekrar ps3 e yukleyebilirsin makina ayni oldugundan aktive etmede sikinti yasamazsin en kotu ihtimal oyunlarini internetten tekrar indirmen gerekir

• cevaplarınız ıcın tesekkur ederım
  • http://www.youtube.com/watch?v=c0e-oO6l9kk

correct harddisk not found erroru verdı. vıdeodakı adımları uygulayıp 3 yerıne 5. secenegı sectım. sımdı surum hatası verıyor. start + select methodunu uygulayıp update ettım. su an mevcut hddyı gayet guzel goruyor. yedegımı gerı yuklemeye calısacagım sımdı umarım bır sıkıntı cıkmaz.
  • donanımhaberden aldıgım 4 oyun (final fantasy 7, deathspank, flower ve joe danger) ıcın lısans yenıle dıyor. onun dısında bır sıkıntı yok cok sukur. herkese tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfrost -- 18 Eylül 2011; 18:39:35 >
  • Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıcam ama kusura bakmayın acil bilgi almam lazım ve bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum

Bende fat kasa 80 gb makına var ben buna 500 gb hdd alısam

1- yedeklemeyı makınanın ıcıne yapabılıyormuyum ılla harıcı farklı bır bellekmı olmalı yada eskı hddme yapsam yenısını takınca eskı hddden yenı hdd ye tekrar atabılıyormuyum

2- yedekleme yapınca sadece psn sıfrelerı ve trophylermı yedeklenır suanda fıfa 12 yuklu o ne olur

3- yenı hddyı dırek taksam calısırmmı format fılan ekstra yapacagım bırsey varmıdır ( 0 alıcam hddyı)

4-yenı hdd yı takınca eskıden kardeslık ıle aldıgım oyunları tekrar ındırebılecekmıyım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.