Şimdi Ara

Ps3 Hdd ye bilgisayarda format atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3'ün içinden cıkardıgım hdd yi bilgisayara bagladım ancak bilgisayar gormuyor.Acaba bu hdd ye bilgisayar uzeınden format atmak mumkun mu?

• Mümkün değildir..Niye macaera arayıp format atıyon ki..
  • Bilgisayarda format programları kullanarak format atabilirsin ama sonra ps3'te kullanacaksan ps3'te tekrar format atman icab eder.
  • macera değil, hardiskte problem var ps3 acmıyor kendını, ps3 uzerınden format atmaya calıstıgımda full veya quick ayrt etmeksızın makına donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bilgisayarda format programları kullanarak format atabilirsin ama sonra ps3'te kullanacaksan ps3'te tekrar format atman icab eder.

hangı programları kulanabılırım. su an hdd bılgısayara baglı ancak bılgısayar hdd yı gormuyor programı yukledıgım zmn gorecek mı?
  • arkadaş şu konuya ve arkadaşın önerdiği programa bakabilirsin.sorun galiba senin sorun.
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/702626
  • o konuya baktım ancak orda problem cozulmemıs bır prpgram onermısler program xp ve msdos ta calısıormus dace bendede windows 7 oldugu ıcın programı kurmadım bıle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • easeus partition master var benim kullandığım. harici bi hdd'yi formatladım bununla. hdd'yi taktığımda pc takıldığını algılıyordu ama bilgisayarım bölümünde görünmüyordu hdd. bu program gördü, formatladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shalashaska

macera değil, hardiskte problem var ps3 acmıyor kendını, ps3 uzerınden format atmaya calıstıgımda full veya quick ayrt etmeksızın makına donuyor.

Hdd donuyorsa arızalı olma ihtimali yüksektir..
  • arkadaşım programı kurdum çalışıyor ama key istiyor.en azından çalışmıyor değil.
  • easeus partition master programı ıle actıgımda hdd yı allocated olarak goruyor yanı uzerınde hıc bır ıslem yapamıkyorum, dıger programda arkadasın dedıgı gıbı key ıstıyor. baska onerınız varmı?
  • ilginç ben 80 gb lık ps3 harddiskini çıkartıp uygun fiyata aldığım vebatim harici diskinin içindeki 320 gb lık hdd ile değiştirmiştim.Sonrasında da çıkarttığım 80 lik diski tekrar usb kutuya takıp pc ye bağladım .Daha sonra disk yönetiminden çok rahat bir şekilde NTFS olarak biçimlendirdim.
    Senin büyük ihtimalle sorunun diskten kaynaklanıyor.Eğer diski usbden görmüyorsa İstersen elinde sata girişe sahip laptop varsa bozuk olduğunu düşündüğümüz hdd yi takıp o şekilde formatlamaya çalış
  • şu an formatlıyorum . formatladıktan sonra tekrar ps3 e takacagım fat32 olarak mı yoksa ntfs olarak mı format atmalıyım?
  • ben arızalı ps3lerin harddisklerini sata-usb aparatıyla pc ye bağlayıp format atıyorum çok rahatlıkla extra bi programa gerek yok

yapman gereken
    başlat/ayarlar/denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimi

buraya geldiğinde otomatikman çıkacaktır yeni birim formatla sonra eğer istersen hdtune programıyla badsector taraması yaptırabilirsin
    yanlız ps3 e taktığında tekrar format istiyecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.