ps3 için nasıl bir kulaklık almak lazım Sharkoon Xtatic digital falan var ama o da biraz pahalı geldi. alternarif olarak neler alınabilir. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: zyylmz
ps3 için nasıl bir kulaklık almak lazım Sharkoon Xtatic digital falan var ama o da biraz pahalı geldi. alternarif olarak neler alınabilir. teşekkürler
ne için kullanacaksınız, headset olarak mı yoksa bütün seslerin kulaklıktan mı gelmesini istiyorsunuz?
valla aralarındaki farkıpek bilmiyorum : ) ama hem psde hemde bilgisayarda oyunlarda falan hem kaliteli ses almak için arıyorum özellikle gece oynarken falan
quote:
Orijinalden alıntı: zyylmz
valla aralarındaki farkıpek bilmiyorum : ) ama hem psde hemde bilgisayarda oyunlarda falan hem kaliteli ses almak için arıyorum özellikle gece oynarken falan
o zaman sharkoon en iyi seçenek olur. başka optik girişli kulaklık kolay kolay bulunamıyor.
şöyle de yapabilirsiniz, ps3'ün rca çıkışlarını kullanırsınız( beyaz ve kırmızı ses kabloları) normal bir kulaklık alıp çevirici ile bu kabloları bağlarsınız. ucuz bir yöntem olur. hatta ben de deneyeyim bunu
Aga bende headset var bluetoothlu mic. bir türlü sesim çıkmıyor oyunda.Acaba sesimi ben mi duymuyorum.Nasıl konuşacağım oyunda headsetle??
sound settingsden inputu head seti outputu bluetoothu seciceksin
oyun icerisinde diger oyuncularla konusmak icin ucuz yollu bir tavsiyeniz var mIdIr acep
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_k
oyun icerisinde diger oyuncularla konusmak icin ucuz yollu bir tavsiyeniz var mIdIr acep
Tavsiyem Officel sony kulaklığı ama onunda fiyatı şuan tavan yaptı. Aşağıdaki kulaklık fiyat olarak istediğiniz türden ama beğenirmisiniz bilmem.