Şimdi Ara

ps3 için monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu monitörü almak istiyorum :

http://www.sahibinden.com/sahibinden_sifir_denecek_kadar_temiz_philips_170x6fb-79WQQaXQQ19949678WQQpXQQdisplayitem?

sizce ps3 için görür mü hem pc hem ps3 için kullanıcam .

adminler lütfen konuyu silmesin , verdikleri başlıkta sorumun cevabını alamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperbjk03 -- 29 Aralık 2009; 22:57:24 >

• bu sahibinden.com'da alışveriş yaparken ön provizyon bedeli falan soruyolar mı?
  • Dostum bunu alacağına 100-150 lira daha katarsın en fazla (ki en fazla tam fiyatını bilmiyorum ama 350'den fazla değil) 22" samsung wide screen monitörlerden al.. 226BW kullanıyorum ve gayet memnunum ki kullandığım monitörden daha iyisi çıktı 2 sene içerisinde..
  • Philips gercekten baya iyiymis. Yine de ps3 icin en az 32'' taraftariyim. Masa basinda oynanacaksa mukemmel bir secim bu Philips en azindan 200 lira 17'' monitore verecegine gercekten de adam akilli bir sey alman lazim.
  • Bence küçük gelir 17 en azından 22 olsun bütçen el verirse. Ben de hem pc' de hem de PS3' de monitör kullanıyorum: HP w2207h , şiddetle tavsiye ederim. Tek tuşla pc-ps3 arası değişimi de oluyor. çözünürlük de güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.