Şimdi Ara

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CapnHammer

PS1 için yapılmasını istediğiniz PS3 oyunları? :D PS1 cileri unutmayın. Bize bir el uzatın.

evet yeniden ps1'e oyun çıkmasını isteyenler
  • Metal Slug Ps1'de oynadığım ilk oyundu. Bu yüzden yeri çok çok ayrıdır. Crash'te yükleme ekranında tuşlara basınca gaz çıkarma sesi gelirdi arkadaşlarla çok eğlenirdik bunu yaparken. Hala aklıma gelir gülerim. Ve tabiki Dino Crisis.. Buna yorum bile yapamıyorum.
  • Soul Reaver
    PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

Nightmare Creatures I & II

Road Rash 3D

Medievil I & II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Ekim 2010; 15:25:09 >

• dino crisis :)
  • Bitane digimon oyunu vardı kuzenle hep onu oynardık güzeldi.
    Artık yapısada tutmaz ama olsun anılar canlanırdı.
  • crash efsaneydi ya
  • Benim en çok hatırladığım oyunlar Crash Bash - Crash Team Racing oyunları gerçekten o dönem hayran kalmıştım. Ama size şöyle diyeyim bir oyun vardı PsX'de düşünün annem bile bu oyunu oynardı geceleri açıp.
    Disney's Hercules (Herkül) bu oyunu şimdiye uyarlarsak Shank® oyunun yakın bir versiyonu diyebilirim.
  • Crash,Driver 1-2.
  • Final fantasy 7-8-9,crash team racing,vagrant story,medievil 1-2,resident evil 3,silent hill..Bunlar yeter de artar bile benim için.
  • Arkadaslar ps1 de osuran bir karekter vardi, hatirlayaniniz varmi oyunun ismi yanilmiyorsam O ile basliyordu. Cok eylenceli mukemmel bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Crash Bash

PSone da böyle bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum .

Keşke.
  • Crash tabiki .
  • Chrono Cross,MGS ve RE 3 Nemesis yenilenip gelsin yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Arkadaslar ps1 de osuran bir karekter vardi, hatirlayaniniz varmi oyunun ismi yanilmiyorsam O ile basliyordu. Cok eylenceli mukemmel bir oyundu.

oddworld abe's oddysee :) hayatımın oyunlarından biridir. hatta psp'ye atıp tekrar bitirmeyi düşünüyorum şu sıralar..

• Crash & MGS.
  • @ wildlove yasa kardesim oddworld oyunun ismi dogru. muhtesem eylenceli bir oyundu. Her saniyesi superdi.
  • eski ps 1 yılları en güzel yıllarımdı şimdi ozamana bakıyorum bide şimdite bakıyorum bi derin ooff çekiyorum hele ps3 xbox 360 dönemi benim için tam bi facia yok 1080p ymiş yok şu kadar aa ymış bukadar ama oyunlardaki eğlence tamamen bitti gib ne bileyim o dino crisis 1 deki korkarak yuruduğum Crash Bandicoot da eğlendiğim parasite eve deki bulmacaları çözerken geçirdiğim zamanla şuanki zaman arasında fark çokkk şimdi sözde en çok beklenen oyun bile geldiğinde 10 dk sonra bayıyor aman deyip kapatıyorum şu konuya tekrar çıkmasını istediğiniz butun oyunların hepsini bende çıkmasını istiyorum
    ama artık tamamen ticaret e dönmuş durumda her sene aynı serileri sırf biraz aa artırıp grafik ekleyerek çıkarıyorlar ama eğlence sıfır inş ilerde duzelir ama şu microsoft konsol a el attığından beri konsol ların oyun kültürünün pc den hiç bir farkı kalmadı keşke ms iflas etse sega gelip sony nintendo ve sega 3 lusu pazarı alsa ama hayal :D

• Crash bandicoot muhteşem eglenceli bir oyundu
  • oddworld abe's oddysee'nin youtube da bir gameplay vidyosunu buldum. Hey gidi gunler hey.Ne guluyorduk be. :) Vidyoda gosterdigi gibi beyin gucuyle dusmani ele gecirip dusman diger karekterleri yonetirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Ekim 2010; 17:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

eski ps 1 yılları en güzel yıllarımdı şimdi ozamana bakıyorum bide şimdite bakıyorum bi derin ooff çekiyorum hele ps3 xbox 360 dönemi benim için tam bi facia yok 1080p ymiş yok şu kadar aa ymış bukadar ama oyunlardaki eğlence tamamen bitti gib ne bileyim o dino crisis 1 deki korkarak yuruduğum Crash Bandicoot da eğlendiğim parasite eve deki bulmacaları çözerken geçirdiğim zamanla şuanki zaman arasında fark çokkk şimdi sözde en çok beklenen oyun bile geldiğinde 10 dk sonra bayıyor aman deyip kapatıyorum şu konuya tekrar çıkmasını istediğiniz butun oyunların hepsini bende çıkmasını istiyorum
    ama artık tamamen ticaret e dönmuş durumda her sene aynı serileri sırf biraz aa artırıp grafik ekleyerek çıkarıyorlar ama eğlence sıfır inş ilerde duzelir ama şu microsoft konsol a el attığından beri konsol ların oyun kültürünün pc den hiç bir farkı kalmadı keşke ms iflas etse sega gelip sony nintendo ve sega 3 lusu pazarı alsa ama hayal :D

hocam kesinlikle katılıyorum next genle oyunlara yaklaşımım oynayış tarzım bile değişti online hariç oyun oynayamaz oldum eski günleri, oyunların oyun gibi oyun olduğu zamanları mumla arıyorum(gerçi bunda oyunları netten takip etmemin etkiside var biliyorum oyun oynarken beni belkide şok edecek görüntüleri oyun çıkmadan 6 ay önce izlemeye başlıyorum tabi bu durumda oyunların etkileyiciliği müthiş derecede azalıyor misal gt5 teki yağmur efektini oyunu alıp oynarken görsem herhalde oyunu durdurup bi 5 dk kadar kendime gelmeye çalışırdım ama ben bu görüntüyü gördüm ve oynarken görünce şaşırmayacağım. Bir görüntüyle, durumla oynarken karşılaşmanın etkisi bambaşka aslında oyunların videolarını izleyerek pek iyi etmiyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Ekim 2010; 19:18:15 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.