Şimdi Ara

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR
    Benim en çok hatırladığım oyunlar Crash Bash - Crash Team Racing oyunları gerçekten o dönem hayran kalmıştım. Ama size şöyle diyeyim bir oyun vardı PsX'de düşünün annem bile bu oyunu oynardı geceleri açıp.
    Disney's Hercules (Herkül) bu oyunu şimdiye uyarlarsak Shank® oyunun yakın bir versiyonu diyebilirim.

Herküll. Ne çok oynardım bu oyunu. Ps Store'da var ama remake değil remake olsa tadından yenmez.
  • Psx gerçekten mükemmel bir cihazdı......crash ,,,dino crisis
  • Vigilante 8.

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları
  • Yaa Eskiden Ne kadar Kalitesis Oyunlar Varmış Bnce Bn oynamazdım Şimdiki Oyunlar süper yaa eskiden Oyunmu varmış :D
  • Oyundan anlamayan bir yorum daha...Siz o zaman iyiki yokmuşsunuz...

Eski oyunların kalitesi şimdiki oyunların 10da 1inde yok...
  • Crash bashta bir bölüm vardı o hani bişilerin üstüne biniyorduk bomba ile patlatınca ayağımızla geziyorduk süperdi ya
  • Guzel haber olmuş,elbette isteriz PS1 hit olmuş oyunlarını düşük poligondan kurtulup PS3'de yeniden hayat bulsun ama oyun firmaların bizim gibi düşündüğünü sanmıyorum

GameCube için ResidentEvil_1 ve MGS:TwinSnake (PS1'de ki MGS) kaliteli grafiklerle oyuncularla buluşmuşdu
  • yazılan oyunların hepsi ve mgs 1-2-3 hd olarak süper olurdu
  • Bu, eskinin oyunlarının tadı yok triplerinin de hastasıyım ha! Millet dede olmuş anasını satayım. Gerçi bunu diyenlerin PSN'de sabahı ettiğini de bilmiyor değiliz (- : Klasik oyunlara gelince; yapılması en über oğlu über olacak oyun Kagero:Deception'dır herhalde. Şu hayatta oynadığım en şık oyunlar sıralamasında herhalde ilk 5'e oynar. Ne oyundun be Kagero!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Vigilante 8.

Katılıyorum. Gerçi bu 2. oyunun kapağı, 2. oyun o kadar iyi değildi ama 1 süperdi. Saatlerce bölünmüş ekranda birbirimizle kapışırdık arkadaşlarla. Aynı dönemlerde çıkmış aynı türde olan Twisted Metal'in gölgesinde kalmış olmasına rağmen çok daha başarılıdır bana göre...

• Müzikleri hala telefonumda, tam bir Mısır efsanesiydi, kızgın çöllerdeki, dev piramitlerdeki sırları çözerken, oyunun sonunda Lara sır oldu gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Crash bashta bir bölüm vardı o hani bişilerin üstüne biniyorduk bomba ile patlatınca ayağımızla geziyorduk süperdi ya

Buz bölümleri Koyuna falan biniyolardı sonra ayaklarıyla kayıyolardı

Crash bash her bölümüyle mükemmel oyun

• soul reaver bu nesil en çok beklediklerimden bir tanesiydi,birde fear effect vardı ama yapmadılar bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Crash Bandicoot'un ilk üç oyunu yeni grafiklerle PS3'te olsa hiç fena olmazdı.

Çok doğru. Crash Bandicoot az mı oynadım. 10 yaşıma kadar PS1 'de sırf o oyunu oynamıştım. Ama kilitlenmeler, takılmalar nedeniyle bir türlü bitiremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 11 Kasım 2011; 8:05:26 >
  • he birde road-rash oynayanlar varmı bilmiyorum ama baya zevkli bir oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPED

Yaa Eskiden Ne kadar Kalitesis Oyunlar Varmış Bnce Bn oynamazdım Şimdiki Oyunlar süper yaa eskiden Oyunmu varmış :D

Şimdi oyun zevki ve kalitesi yokki. Adam hepimizi sesle grafiklerle cezbediyor. PS1' in oyunlarının o zamana göre grafikleri ve sesleri hiç kötü değildi. Hemde oyun zevki ve kalitesi vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 11 Kasım 2011; 8:06:47 >

• Dead or Alive...
  • driver
  • he bide bi tane beyblade oyunu vardı oda olabilir
  • @ REAL MADRID kardesim valla cok haklisin Tomb Raider da var gencligimizin bir bolumu bulmaca cozmekle gecti hepsini deli gibi oynadik super oyunlardi. ilk oyun 96 mi emin degilim.

Birde Syphon Filter vardi oda iyiydi bir kamyon oyun vardi valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Ekim 2010; 22:29:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.