Şimdi Ara

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps One oyunları benim için birer efsane adeta...

007 James Bond Tomorrow Never Dies
    Army Man
    Silent Hill
    Rush
    Crash
    Hercules
    Twisted Metal
    Mayhem
    Driver 1
    Driver 2
    Metal Gear Solid
    Mortal Kombat 4
    Colin McRae Rally 2
    Tom&Jerry İn House Trap
    Top Gun
    Oddworld Abe's Exoddus
    Rage Racer
    V-Rally 2
    Moto Racer 2
    Gta 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 19 Ekim 2010; 2:29:58 >
  • Onimusha ve Dino Crisis'ten sesler !!

Capcom'un stratejik planlama ve iş geliştirmeden sorumlu ismi Christian Svensson, Onimusha ve Dino Crisis'le ilgili konuştu.Onimusha hakkında konuşan Svensson, oyunun devamıyla ilgili kendi aralarında konuştuklarını ancak sağlam bir fikir çıkana kadar bunun gerçekleşmeyeceğini söyledi. İlk iki oyunun başarılı olduğunu ancak üçüncü oyun ve Dawn of Dreams'den aynı başarıyı elde edemediklerini söyleyen Svensson, Japon kültürüyle derin bağları olan oyunu başka ülkelerde satmanın da zor olduğunu belirtti.Dino Crisis'le ilgili görüşlerini de dile getiren Svensson, firmanın oyunu canlandırmak gibi bir planı olmadığını ancak bazı konuşmaların geçtiğini söyledi.

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Onimusha_ve_Dino_Crisisten_sesler-haber-37295p1.html

Keske bu durum gercek olsa.

• Crash tüm oyunları
  • Fox hunt

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

Chase the express

Nightmare creatures

Thrill kill

Ve tabiki en çok olmasını istediğim oyun einhander

Geriside

Final fantasy 8
    Metal gear solid
    crash
    re 1-2-3
    parasite eve
    onimusha
    soul reaver
    silent hill
    vs vs...

• PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 20 Ekim 2010; 22:10:18 >
  • Tabikide resident evıl 2-3 şöyle god of war grafiginde resident evıl 2-3 oynasak çokmu şey istiyorum.
  • crash bandicoooootttt

hemde by naughty dog!!!!!

baba stüdyonun çıkış oyununa saygı göstermesi gerek. bir remake yada baştan yepyeni bir oyun gelmeli

crash bandicoot çok fazla ele ayağa düştü
  • - Silent Hill 1
    - Parasite Eve 2
    - Fear Effect 1
    - Syphon Filter 1
    - Tekken 2
    - NFS Porche
  • Crash team racing

Silent bomber,
  • Valla arkadaşlar hemen hemen bütün oyunları yazmışlar.Ama Metal Gear Solid Integral(japonca olacak ama ing olursa olmaz sarmıyo sesler:D) ile Crash Bandicoot serilerinin yapılması kadar mukemmel bişey olmazdı heralde.Sly Cooper Trilogy yapıldıgı zaman dedim kesin Crash da gelir dedim ama hala hakları activision daymıs.Oda Crash sacma sapan mutant fılan dıye bısey yaptı bozdu:/.Umarım bu oyunların hepsı uyarlanırda tekrardan 10 numara oyunlar oynama şansımız olur.Amops2 ye de sonuna kadar katılıyorum oyunlardan 10 dkka sonra kalkası geliyor adamın ben bu yukarıda saydıgımız oyunlar uykusuz kalarak oynuyodum valla:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingci2000 -- 1 Nisan 2011; 3:22:28 >
  • kesinlike crash bandicoot hiçbir oyun olmasın crash bandicoot tek yeter
  • Arkadaşlar 2009 yılında verilen bazı haberlerde Castlevania: Symphony of the Night adlı muhteşem Psx oyununun Psn'ye geleceğini görmüştüm ama Tr Psn'de Castlevania'ya rastlamadım, acaba bu oyun Psn'ye geldi mi? Tr'de değil de başka bir Psn hesabında ise hangisinde olduğu ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Arkadaşlar 2009 yılında verilen bazı haberlerde Castlevania: Symphony of the Night adlı muhteşem Psx oyununun Psn'ye geleceğini görmüştüm ama Tr Psn'de Castlevania'ya rastlamadım, acaba bu oyun Psn'ye geldi mi? Tr'de değil de başka bir Psn hesabında ise hangisinde olduğu ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.
  • driver 2,silent hill, nascar rumble
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

driver 2,silent hill, nascar rumble

Arkadaşın ilk mesajı hort oldu.
  • Resident evil 1-2-3
    silent hill
    manhunt
    crash serisi
    parasit eve

bu oyunlar yapılsa fena olmazdı hani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash serisi
    tomba2
    medal of honor underground

bu oyunlar müthişti
  • bütün crash serisi ve medievil
  • Crash Bacsh- Crash Bandicoot 1-2-3 serisi, tarzan ve winning eleven 3
  • universal ve sony crash'in animasyon filmini yapacaklar diye çok bekledim ama yapmadılar.Keşke yapsalar diye düşünüyorum.bol komedili güzel bi film olurdu.ben crash bandicoot (ama sony ve universal'ın yapımını üstlenirse) (ps2 ler kötü hiç beğenmedim) resident evil serisi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.