Şimdi Ara

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TARTIŞMASIZ NASCAR RUMBLE. SIRF BU OYUN İÇİN 2.EL PS1 ADIM 1. aRKADAŞLARLA TURNUVA TARZINDA OYNUYORUZ. YAPAY ZEKA OLARAK O ZAMANIN
    ŞARTLARINDA MÜKEMMEL DİYEBİLİRİM. NE BLUR NE SECOND SPLİT HİÇBİRİ BU TADI VERMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Arkadaslar ps1 de osuran bir karekter vardi, hatirlayaniniz varmi oyunun ismi yanilmiyorsam O ile basliyordu. Cok eylenceli mukemmel bir oyundu.

oddworld abe's oddysee :) hayatımın oyunlarından biridir. hatta psp'ye atıp tekrar bitirmeyi düşünüyorum şu sıralar..

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

Tek geçerim

• tabiii kiiii NASCAR RUMBLE TEK KELİMEYLE HARİKA BİR OYUNDUR KENDİSİ
  • NASCAR RUMBLE OLSA YETER
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Crash Bash

PS3 İçin Yeniden Yapılsa Dediğimiz PS1 Oyunları

PSone da böyle bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum .

Harika bi oyun küçükken bunu oynucam diye hasta rolü yapardım okula gitmezdim
  • crash ozellikle araba yarışlı olanı ve driver ( o zaman ki driver :D) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 28 Aralık 2011; 23:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aslında eski oyunların bizde büyük etki yaratması ozaman daha ufak olmamızdan kaynaklanıyor, yeni oyunların kötü olduğundan değil.

pes 6 ------------> pes 2011

resident evil 3 ------------> resident evil 5

nfs underground 2 ------------> nfs undercover

fifa 99 ------------> fifa 11

nba live 99 ------------> nba 2k10

silent hill-1 ------------> silent hill homecoming

driver-1 ------------> driver parallel lines

tomb raider ------------> tomb raider underground

medal of honor (ps1-1999) ------------> medal of honor 2010

god of war 2 ------------> god of war 3

next-gen oyunlar her geçen gün biraz daha çöpleşiyor. eski oyunlar daha iyiydi.

hemen hemen her dediğinize katılıyorum yalnız o fifa 99 un verdiği keyfi hiç bir futbol oyunundan almadım. bi de underground serisi efsanedir ondan sonra ki hiç bir oyun ilk 2 serinin tadını vermemiştir bu gidişle de veremeyecektir.

• Crash Bandicoot rally vardı ne oynardık be.2000de almıştım ps1 i hala tık demedi maşaallah ama oyunlar takılıyor
  • Ah Driver Ah! Sen neydin be! Şu an o kadar isterdim ki Driver 2'nin aynısı sadece gelişmiş grafiklerle. Ne günlerdi ya.
  • Vigilante tarzı bir oyun hatırlamıyorum ama Twisted Metal o havayı verebilir mi şüpheli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 1 Eylül 2012; 15:57:01 >
  • MediEvil istiyorum.. Resmen Tim Burton'ın zihninden çıkmış bir oyundu. Benim için ötesi yoktur, sonunda ağladığım ilk oyundu ayrıca.

PlayStation All-Stars Battle Royale'in kadrosuna da girdi Sir Daniel Fortesque, umarım yeni bir MediEvil oyunu için ufak da olsa bir sinyaldir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekken 3 tabi ki
  • Crash

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.